Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hattıni Bil, TrabzonCell'li Ol!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben elazığdayım. Merkezin özellikle doğu bölgesinde pek çekmiyor

Yorum

• yav abone sayımız kac acaba bılen varmı.???

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• ankarada tobb üniversitesinde binalarda hiç çekmiyor.avea'ya bunu bildirdim ama hiç bir gelişme olmadı.
        HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• İlk olarak kutup61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          arkadaşlar, çekmeyen yerler varsa lütfen bana iletin, gereken yerlere iletebilirim, Avea'da teknolojide çalışıyorum.
          hatta bizim için süper bir geribildirim de olur.
          uşak, köye gittiğim zaman hiç çekmiyor,

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            uşak, köye gittiğim zaman hiç çekmiyor,
            hangi köy???

diğer arkadaşların (artı PM atanların) şikayetlerini ilgili gruplara bildiriyorum.
            yakın zamanda çözülür sanıyorum.

Yorum

• tekelli komşum sitesi A Blok uydukent/kurtköy/pendik
              avea malesef çekmiyor
              Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• ya istese çekmesin çektiği yerler yeter kolüp kazansın
                Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• İlk olarak hasan habip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ya istese çekmesin çektiği yerler yeter kolüp kazansın
                  çekmeyen yerlerle ilgili çalışma başlattık,
                  gereği yapılacak,
                  lütfen sorun yaşayan arkadaşlar bildirsinler ki bilelim,
                  şehir ve ilçe merkezlerinde sorun olmaması lazım ama köy köy açıkçası olmayabilir.
                  bu konuda geridönüşümlerini bekliyorum arkadaşlar.

NOT:Arkadaştan alıntı yaptım çünkü çekmemesi kabul edilemez. mutlaka giderilmesi lazım. burada da top bizde.

tşk.

Yorum

• ben de TRABZONCelliyim artık...
                    TRABZON

Yorum

• Hayırlı olsun
                      Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Hattimu TrabzonCell'e geçirecektim, bugün mesaj aldım.

Onaylanmadı diye.

Yorum

• İlk olarak Yağızhan Sağnak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hattimu TrabzonCell'e geçirecektim, bugün mesaj aldım.

Onaylanmadı diye.
                          nufus cüzdanı fotokopinde problem olmuş olabilir. net olarak görünüyomuydu numaralar

Yorum

• ara avea yda trabzonceli öğren problem ne diye banada oldu sonra hallettim geçtim

Yorum

• Basın Bülteni 17 Mart 2010

Eurasia Com’da Sanal Operatörlerin Temsilcisi TrabzonCell

TrabzonCell, Telekom sektörünün en önemli ve köklü kongrelerinden olan Eurasia Com’da yer alacak tek takım sanal operatörü olarak başarısını dünya telekomünikasyon profesyonelleriyle paylaşacak. TrabzonCell Satış ve Pazarlama Müdürü Evren Akçora, toplantıda yurtiçi ve yurtdışından gelen 400 katılımcıya TrabzonCell’i, projelerini, başarılarını ve Türkiye’nin rekabetçi ortamında hangi özellikleri ile fark yaratarak öne çıktıklarını anlatacak.

TrabzonCell Satış ve Pazarlama Müdürü Evren Akçora kongre ile ilgili düşüncelerini; “Telekom sektörünün önemli kongrelerinden olan Eurasia Com’da Hazar, Merkez Asya ve Balkanlar’dan sektörde karar verici 400 kişiye TrabzonCell’i anlatacak olmaktan ötürü çok mutluyuz. Kongrede Futbol Kulübü temelli Mobil Sanal Ağ Operatörü konusunda örnek çalışma olarak gösterileceğiz. Bu kongrede TrabzonCell’i sektörün liderlerine anlatacak olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Sanırım TrabzonCell’i hayata geçirdiğimizden bu yana ne kadar doğru ve başarılı işler yaptığımızı bir kez daha göstermiş olduk. Abonelerimize kazandıran tarifelerimiz, kampanya ve yarışmalarımızla her geçen gün kendimizi yenilemeye ve yeni projeler üretmeye devam ediyoruz. Bu şekilde farkını ortaya koyan TrabzonCell’e taraftarlarımızın desteğinin devam etmesini bekliyoruz. Çünkü biliyoruz ki, son söz taraftarın” şeklinde dile getirdi.

Bu yıl altıncısı düzenlenecek olan kongrede program kapsamında ilk defa Türkiye Özel Günü bulunacak. 65 milyon abone sayısıyla Eurasia’nın hem en büyük pazarı, hem de bölgenin öncüsü olan Türkiye için düzenlenecek özel günde, sektörün dinamik operatörleri ve yatırımcıları stratejik sunumlarını gerçekleştirecek. İki gün devam edecek kongrede 25 üst düzey operatör yöneticisi dahil olmak üzere 45 konuşmacı teknolojik gelişmeler, yeni hizmetler, verimlilik stratejileri gibi Telekom endüstrisinin en önemli konularını konuşacak.

Yorum

• Trabzoncelle hattimi yani numarami almanyadan nasil iptal ettirebilirim
                                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

Yükleniyor...
                                X