Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nesine.com sunar: Galatasaray 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yaa yeri burasımı bilmiyorum ama şu sitenin girişindeki görsel hiç yakışıyomu BORDOMAVİ.NET 'e yenildiğimiz maçın skorunu gözümüze sokar gibi yazmışlar üstelik futbolda yenmekte var yenilmekte bi mağlubiyet aldık die bunlara ne gerek var gs maçıda diğer takımlarla yaptığımız maçlar gibi ben extra bi önem görmüyorum açıkcası yöneticiler bu konuyu bidaha düşünseler iyi olacak...

Arkadaşım sana katılıyorum birde acemilik filan kemdi kendimizi eziyoruz.Hiç gerek yok.
    Ben Buradayım Tehlikenin Farkıdamısınız...

Yorum

• Artık bu maça fazla takılmamamız gerekiyor...
      Yenilmiş olabiliriz evet...
      Ama her takımın yenilmek gibi bir lüksü olabilir...
      Amaç bu yenilgilerin hedefinden kopacak kadar olmamasıdır...
      Önümüzde zorlu bir maç var.Geçmişteki hatalardan ders çıkararak o maça odaklanmalıyız...
      Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
      Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• acaba sari görmesi kesinse kurallarda bayrak diregini sökmek.kural hatasi denip macin tekrari istenemez mi?rizeli futbolcu iki kart görmüstü atilmamisti oyuncu tekrar edilmisti mac

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bünyamin Gezer'i hiç konuşmadık. Bizi ince ince kıydı. Bie yapılan faulleri vermedi, bizim dokunmamıza dahi verdi. Servet'in elini yok saydı, Lincoln neredeyse bayrak direğini hediyelik eşya götürecek kart çıkartıp atmadı. Böyle hakemlere güvenip de maça çıkıyoruz
          Ben bünyamin gezer i begenen birisiyim.
          O macta aleyhimize hatalar yapti ama ben kararlarinda bir kasit göremedim.
          Servet in eline degen topu görseydi eminim ki verirdi.
          Bircok pozisyonda onlara kart göstermedi,orasi da dogru ama macin kaderini etkileyecek hata yapmadi.
          Ben onca pozisyonu degerlendiremedigimiz bir mactan sonra hakeme suc bulamam.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• bir takım bu kadar mı şanslı bir takım bu kadar mı şanssız olur ? Galatasaray geçen hafta Bursaspor a yenilmiş, bize de yenilse dağılacak bir durumda, biz ise lider 6 maçta 16 puanla lideriz. Arda orta yapıyo , auta doğru şu atıyo gol oluyo. biz ise karşı karşıya pozisyonları kaçırıyoruz. Gerçi bunda kaleci faktörünü gözardı etmemek lazım.

Tolga yı oynatdığı için Ersun Yanal a kızılmamalı. Malesef şartlar gereği oynatdı onu. ilk lig maçında elinde Tolga ve Onur vardı. Tolga milli takım ile Avrupa şampiyonasına gittiği için kaleye onu geçirdi. o maçtan sonra takım iyi gittiği için bir daha da değiştiremedi.
            Bir Teknik Direktör takım içindeki dengeleri de gözetmeli. Önümüzdeki maç göreceksiniz kalede Tolga olmayacak. Hatta bir daha Tolga asla Trabzonspor kalesine geçemicek.
            Şenol Güneş , iyi ki varsın hocam.
            Alex Ferguson Manu ya ilk geldiğinde takımı 11.
            2. senede 2. yapmış. 3. sene de yine 11. yapmış.
            Bize gelseydi Allah muhafaza futboldan anlamıyo diye teneke takarak kovardık.

Yorum

• Bu Bünyamin Uyurgezer bir daha bizim maçımıza verilirse,her gol atan oyuncumuz korner bayraklarının dördünü de toplayıp kolbastı oynasın,kart gösterirse ikiyüzlüdür,göstermezse korkaktır.
              Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İstanbul medyası ve silahşörleri yine başladı bizi kandırmaya.Neymiş ilk 20 dk Trabzonspor maçı koparıyormuş,çok iyi oynamış falan.Bir büyük yalan.Biz bu yıl yine defansif takım yaptık ve her büyük maç sonunda böyle ah vah edip dururuz.Yıllarda 24-34-64 diye gider durur...
                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• lig tv de maçın tekrarı var
                  2. yarı oynanıyor...
                  McLas was Here

Yorum

• ben skibbeyi bu macdan sonra postalayacaklarini düsünmüstüm ama yanilmisim biz maci kazanabilecek hazirlikda degildik hernekadar 3 farkli maglubiyet fazla olsada kazanmak icin yeterince yapmadik. Ancak skibbe bizim sayemizde gitmese bile bu bizim isimize gelebilir cunkü gelecke maclarda avrupa maclari dahil daha kötü durumlara düsebilirler ve bu acidan bizim isimize gelebilir devam etmesi. Ben skibbenin bastan beri yanlis secim oldugunu söylüyorum umarim biraz daha kalirda puan kayiplarina devam ederler. Uefada zaten grup sonuncusu adayimdir gs, bosu bosuna uefa kupasindan bahsedmesineler gülerler adama insan utanir biraz.

Maci konusmaya pek gerek yok artik yazilanlar yazilmis, tolga olsun gökhan olsun umut olsun daha iyi olmalari gerekirdi belki yattara girmese daha iyi olacakdi isaac kalsa daha iyi is yapacak gibiydi.

Umarim gelecek antep macina pozitiv etki yapar bu sonuc ve bazilarin bekledigi ersun yanal (manisa örnegi) bir yenilgiden sonra toparlayamiyor durumuna gelmeyiz - ben beklemiyorum acikcasi - buradaki taraftarinda macin sonucunu cok dogru karsiladigini görmekde hosuma gidiyor. Bu isde yenmekde var yenilmekde. Avni Akerde farkli bir mac oynanacak. O maca bilet bile alabilirim almanyadan.
                    "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İstanbul medyası ve silahşörleri yine başladı bizi kandırmaya.Neymiş ilk 20 dk Trabzonspor maçı koparıyormuş,çok iyi oynamış falan.Bir büyük yalan.Biz bu yıl yine defansif takım yaptık ve her büyük maç sonunda böyle ah vah edip dururuz.Yıllarda 24-34-64 diye gider durur...
                      T.S. ilk 17 dakikaya kadar çok güzeldi, kaçırılanlar atılsa, orta sahamızda İç Anadolu Bölgesinin kurak kıraç toprağı gibi olmasaydı bu G.S. T.S. elinden zor kurtulurdu.

Şunu açıkça söyleyeyim, bir gol yedikmi takım çok zor toparlanıyor, halbuki geçmiş maçlarda hep geriden gelerek maç almamıza rağmen o maçlar esasen 3-2 biten maçlar 6-2 veya 8-4 gibi olması gereken maçlardı.

Forvette Gökhan'ı dinlendir kardeşim bir iki hafta, iki kara belaları oynat karşılıklı, orta sahayı kuvvetli bir Gırnatalı Kandıra havası içinde motive et de bak bakalım o zaman, gırnatanın sesine,
                      BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• Bence ya bu konu kilitlenmeli artık ya da şu 3-0 ibaresi kaldırılmalı.Malumunuz Çarşamba oldu .

Yorum

• Yeniceksin bu maçları.geçen sene sivasspor bu tip maçları yenseydi şampiyondu.yeniceksin.
                          Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
                          K.ATATÜRK

Yorum

• maçı canlı izlerken maç esnasında bizimkilere kazanma hırsı olmadıkları, bize yakışan oyunu oynamadıkları ve son vuruşlardaki beceriksizlikten dolayı çok içerlemiştim, kolay değil cafede o kadar gsli'nin arasında maç izliyoruz.

ama maçtan sonra ilk defa az önce ntv spor'dan maçın geniş özetini izledim, pozisyon üretkenliğimizle rakibimizi ezmişiz be abi, hem de bize göre kötü oynamışken, hem de tolga faktörü varken;

kötü oynadığımızı kabul ettiğimiz şu maçta bile deplasmanda büyük bi rakibi pozisyona boğabiliyorsak güzel günler çok yakın demektir.

bizlere düşen biraz sabır; futbolcularımıza düşen biraz beceri...

sağlıcakla kalın...

Yorum

• ve yeri burası değil belki ama şunu da ifade etmek isterim ki genel olarak hiçbir futbol takımı seyircisi maç analizi, teknik ve taktik anlamda bizim seyirci kadar futboldan anlamıyor, ben buna cafelerde karışık olarak rakip seyircilerle maç izlerken çok defa şahit oldum.

Yorum

• Bunun Avni Akeride var!! Şanssızdık.Kalede Tony olsaydı , Tayfunun yerine de ''her hangi '' bir defans oyuncumuz oynasaydı maç bizimdi...
                                Bizde ki aşk mum ışığında göz göze değil; Meşaleler altında omuz omuzadır!!!

bordomaviii61

Yorum

Yükleniyor...
                                X