İlk olarak hodlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Nesine.com sunar: Galatasaray 3 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
Daraltma
-
İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu futbolu rezil olarak gören ve daha önce kendisini hiç bu kadar rezil , aldatılmış hissetmeyen arkadaşlara soruyorum..
Birkaç sene ( anadolu maçları dahil ) 6 pasın önüne 8 adam dizdiğimiz zamanlar kendinizi nasıl hissediyordunuz ?
Şu istatistikleri bir açın , bir bakın allah aşkına .. Maçı mı izlemediniz bilmiyorum ki.. Gayet başa baş mücadele oldu.. Onlar öyle veya böyle attı ! Biz atamadık.. Rezillik işin neresinde anlayamıyorum
İlla bir rezillik arıyorsanız Rezillik Konya maçındaydı derim.. Bu maçın rezil tek tarafıda 6 pasın gerisinde oynayan mevkimizdir.
Rakip 10 kisi kalmasina ragmen nerdeyse bizim kadar pozisyon buldu.
Halbuki son yarim saat baslarken 1 gol bulsaydik mac daha degisik seyredebilirdi.
Ben sartlar ne olursa olsuntoplama takim bursa nin yendigi bir takimdan 3 fark yemeyi halen daha sindiremiyorum.
Yenilebilirdik ama fark yememeliydik."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Ben yeni kurulan takıma,hocaya ve yönetime sonuna kadar destek veriyorum.Onlarla sonuna kadar yürüyeceğiz.Ama son yıllarda derbilerde hep 'iyi oynadık 10 tane kaçırdık' gibi sahte laflarla kendimizi avuttuk.Pazar gecesi takımı kim beğenmişse pes vallahi derim...2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
hodlu,
Kişisel fikrimi ( sormazsın ama) ama ben yinede söyleyeyim. Bu takım seni bu sezon ve gelecek sezon bir kaç maç daha utandırır. İyisimi sen bir dönem futboldan uzaklaş. Hem böylece utanmamış aldatılmamış olursun. Ya da kafandaki futbol,takım,Trabzonspor algılarını bir sorgula...Bence yanlış yerden bakıyorsun. Bence tabi....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVallahi ben bhk den 7 yediğimiz maçta da tribünde idim. Ogün de utanmamıştım. Zira o günde iki tarafta pozisyon bulmuş onlar atmıştı. Utandığım gerçekten Trabzonspor bu olmamalı dediğim bir maç hatırlıyorum. Mesela bjk yi Trabzonda Gökdeniz in golü , ile 1-0 yendiğimiz maçta utanmıştım.2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrtada bir rezillik yoktu ama skor 3-0 iken ve rakip 10 kisi kalmisken oyuna dönemeyisimiz oldukca üzücüydü.
Rakip 10 kisi kalmasina ragmen nerdeyse bizim kadar pozisyon buldu.
Halbuki son yarim saat baslarken 1 gol bulsaydik mac daha degisik seyredebilirdi.
Ben sartlar ne olursa olsuntoplama takim bursa nin yendigi bir takimdan 3 fark yemeyi halen daha sindiremiyorum.
Yenilebilirdik ama fark yememeliydik.Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiye, kazandık diye mi utandın...Evet ben pazar gecesi sahada ki takımdan utandım beyler lafları karıştırmayın.Trabzonspor forması o kadar asil ki sahada ona ihanet edenleri asla affetmem...Ee peki beyfendi bunca yıldır nerelerdeydiniz o zaman
İhanet dedi ya
O zaman siz utancınızdan yerin dibinde yaşıyorsunuz da haberimiz yok ?
Yorum
-
İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiye, kazandık diye mi utandın...Evet ben pazar gecesi sahada ki takımdan utandım beyler lafları karıştırmayın.Trabzonspor forması o kadar asil ki sahada ona ihanet edenleri asla affetmem...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehodlu,
Kişisel fikrimi ( sormazsın ama) ama ben yinede söyleyeyim. Bu takım seni bu sezon ve gelecek sezon bir kaç maç daha utandırır. İyisimi sen bir dönem futboldan uzaklaş. Hem böylece utanmamış aldatılmamış olursun. Ya da kafandaki futbol,takım,Trabzonspor algılarını bir sorgula...Bence yanlış yerden bakıyorsun. Bence tabi....2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
Bu takım tarihin birinde fener'e yenildi diye iki taraftarımız canına kıydı beyler.O maçtada biz harika oynadık, rakibi sahadan sildik ama ne oldu, 1.5 atakta 2 gol yedik.Sonuç gol atacaksın gol.Pazar gecesi maç sabaha kadar oynansaydı biz yine gol atamazdık...2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
Bende pazar günü takımı beğenmeyenlerdenim,öyle istatisliklerle bakarak takım iyi oynadı demek tamamen hazırcıklıktır benim gözümde...
Size Hüseyin'in istatisliklerini buraya koyacaktım da Türkiye'nin en iyi futbolcusu yaparsınız diye korktuğum için koymayacağımLig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
Pazar gecesi takımı kimsenin beğendiğini sanmıyorum. Ama utanılacak bir şey de göremiyorum. Aldatılma,ihanet utanç bunlarda yoktu ya da siz takımı kafanızda fazla büyüttünüz...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takım tarihin birinde fener'e yenildi diye iki taraftarımız canına kıydı beyler.O maçtada biz harika oynadık, rakibi sahadan sildik ama ne oldu, 1.5 atakta 2 gol yedik.Sonuç gol atacaksın gol.Pazar gecesi maç sabaha kadar oynansaydı biz yine gol atamazdık...
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCafer futbolda yok öyle kıyaslar. Bursanın yendiği takım.....İyi ama Antalyanın da üstelik deplasmanda tek puan aldığı takım bu...Üstelik o Antalya ya karşı senenin en iyi futbolunu oynadık. İdda ediyorum sadece bu ligden değil Avrupadan herhangi bir takımla oynayalım 3-0 önde olalım 10 kişi kalalım bizde o kadar pozisyon buluruz. Biraz oyun psikolojisini okumaya çalışsak zor anlaşılır bişi değil bu ....
Sorun g.saraya karsi olan siradanligimizdandir.
Onun icin bursa kiyaslamasini yaptim.
Elbette bursa nin yendigi takimi bizim de yenmemiz gerekir diye birsey olamaz.
Ama teknik direktörünün alti oyulmus,moralsiz bir takimdan fark yememeliydik.
Bir de su g.saraya karsi olan uysalligimiz beni cildirtiyor.
Ne hikmetse f.bahce maclarinda devreye giren ,o hayati mac dinamiklerini hayata geciremiyoruz.
Hangi kadro,hoca ve yönetim olsun en iyi zamanlarimizda bile g.saraya karsi yeterince motive olamiyoruz.
Ama en kötü zamanimizda bile f.b ye kafa tutuyoruz, yenilsek bile fark yemiyoruz.
Bunun nedeni de camia ici dinamiklerin bir fb maclarinda oldugu gibi gs maclarinda hayata gecmemesidir.
Ben bu durumu kabullenemiyorum,yani gs yenilgilerini siradan yenilgiler olarak göremiyorum.
Ve biz camia olarak gs yenilgilerini normal görmeye devam ettikce korkarim ki daha cok gs hüsranlariyla yasamak durumunda kalacagiz."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePazar gecesi takımı kimsenin beğendiğini sanmıyorum. Ama utanılacak bir şey de göremiyorum. Aldatılma,ihanet utanç bunlarda yoktu ya da siz takımı kafanızda fazla büyüttünüz...
fakat bütün GS li arkadaslarim ayni görüsteler yenilecegiz diye korkuyouk diyorlardi bana deee tolga piyasaya cikicna......TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
Yorum