Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nesine.com sunar: Galatasaray 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fazla takılmamak lazım ,Trabzonda 4 atarız olur biter..
    Söylesem tesiri yok
    Sussam gönül razı değil.
    adrenalinn

Yorum

• bu ülkedeki en kendini beğenmiş taraftar grubudur gs rakibi alkışlamayı hiçbir zaman öğrenemediler fb 2 keren bunları yendiği sene saygı duyup alkışlayamadılar bile pet şişelerle su yağdırdılar sahaya bizim maçtada son dklarda alay edici küfürlerin yanı sıra ersun hocayla bile dalga geçtiler onlara diycem büyük takım olabılırsınız ama adam olamazsınız

Yorum

• İlk olarak Murat Keçeci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu ülkedeki en kendini beğenmiş taraftar grubudur gs rakibi alkışlamayı hiçbir zaman öğrenemediler fb 2 keren bunları yendiği sene saygı duyup alkışlayamadılar bile pet şişelerle su yağdırdılar sahaya bizim maçtada son dklarda alay edici küfürlerin yanı sıra ersun hocayla bile dalga geçtiler onlara diycem büyük takım olabılırsınız ama adam olamazsınız
        meşhur bir söz vardır Türkiye'de; "Türkiye'de üç kurum kıyas kabul etmez, onlar Harbiye, Tıbbiye ve Mülkiye'dir" diye. geçenlerde bir röportajda duymuştum güya fatih terim gs ye ilk gelişinden önce kafasında şüpheleri varmış. sonra birisi gelip fatih terime "Türkiye'de dört kurum vardır, kıyas kabul etmezler. Harbiye, Tıbbiye, Mülkiye ve Galatasaray'dır bunlar" demiş de öyle kabul etmiş teklifi.
        adamlar kendini beğenmişliklerinden ne yapacaklarını şaşırmışlar. Mülkiye kim galatasaray kim? önce tarihlerini okusunlar, hangisi fransız hayranlığının, hangisi Devlet i Ali Osmaniyye'nin kudretinin eseri.
        biri galatasaray, diğeri Mekteb-i Mulkiye- i Şahane.
        TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• Bünyamin Gezer'i hiç konuşmadık. Bizi ince ince kıydı. Bie yapılan faulleri vermedi, bizim dokunmamıza dahi verdi. Servet'in elini yok saydı, Lincoln neredeyse bayrak direğini hediyelik eşya götürecek kart çıkartıp atmadı. Böyle hakemlere güvenip de maça çıkıyoruz
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bünyamin Gezer'i hiç konuşmadık. Bizi ince ince kıydı. Bie yapılan faulleri vermedi, bizim dokunmamıza dahi verdi. Servet'in elini yok saydı, Lincoln neredeyse bayrak direğini hediyelik eşya götürecek kart çıkartıp atmadı. Böyle hakemlere güvenip de maça çıkıyoruz
            birde bayrak olayında maçtan sonra pozisyonu gördüğünü ve kendisine göre kartlık bir haraket olmadığını söyledi.fifa nın kuralı açık o haraketin karşılığı sarı kart.
            eğer ligimizin en iyi hakemi buysa ki öyle lanse ediliyor (Bana göre asla değil) en kötüsünü düşünmek bile istemiyorum.
            ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• Başkanın başlığında yazmıştım. Bu demode "Özel prim" inadından rica ediyorum vazgeç takım ruhuna zarar veriyorsun diye. Yine özel prim dedi bu sefer patladı takım. Zaten prim sisteminde önemli maçların primleri diğerlerinden daha yüksek bildiğim kadarıyla. Daha ne demek özel prim veya primin 2 katı? Öyle yaparsan futbolcuları paraya kanalize ediyorsun ve futbolcuda eziklik duygusu oluşuyor. Diyor ki; ha gs bizden çok üstün takım, biz olduğumuzdan 2 kat iyi olmalıyız ki birşeyler yapabilelim... Yeter artık özel prim uygulamasından vazgeçin! Birşey yapacaksanız prim/ceza sistemini güzel düzenleyin!
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• hakemler her zamanki gibi. eskiden alenen yapılanlar şimdi inceden inceden hesaplı kitaplı yapılıyor. anlaşıldı şampiyon olmak istiyorsak rakiple beraber hakemleride yenmeliyiz.

gs bizim gerçek düşmanımızdır diyenler birkez daha haklı çıktı. adamlar bize küfredebilmek için tarih öncesi mrşları yeniden dile getirdiler. 90 dakika küfür ve en sonunda ersun hoca el salla. niye ne yaptı ersun hoca size. elini kolunu sallamasını gerektiren bir durummu var ortada
                bizde hiçbir zaman toplama yapılmaz, bazen çarpılır bazen bölünür bazende sıfırlanır

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bünyamin Gezer'i hiç konuşmadık. Bizi ince ince kıydı. Bie yapılan faulleri vermedi, bizim dokunmamıza dahi verdi. Servet'in elini yok saydı, Lincoln neredeyse bayrak direğini hediyelik eşya götürecek kart çıkartıp atmadı. Böyle hakemlere güvenip de maça çıkıyoruz
                  bukadar rezil bir futboldan sonra hakemi konusmak bence yersiz, hatalari oldu mu? oldu, ama bence sonuca tesir etmedi. servetin eli bence gol, faul olsa bile hakemin görmesi neredeyse imkansiz. lincolnun pozisyonu kesin sari kart, ama verse ne olur vermese ne olur? 3 tane yemisiz.

Oynadigimiz oynundan sonra hakeme siginacak kadar düsmedik.

KOnunun özeti:
                  Cok kötü bir futbolc oynayip 3-0 yenildik, insallah bundan ders cikartiriz.

Yorum

• İlk olarak Sadık Bıyık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hakemler her zamanki gibi. eskiden alenen yapılanlar şimdi inceden inceden hesaplı kitaplı yapılıyor. anlaşıldı şampiyon olmak istiyorsak rakiple beraber hakemleride yenmeliyiz.

gs bizim gerçek düşmanımızdır diyenler birkez daha haklı çıktı. adamlar bize küfredebilmek için tarih öncesi mrşları yeniden dile getirdiler. 90 dakika küfür ve en sonunda ersun hoca el salla. niye ne yaptı ersun hoca size. elini kolunu sallamasını gerektiren bir durummu var ortada
                    hala hakan sukurun derdındelr vay efendım nıye kadroya cagarmamıs ya nesını cagarsınlar o sapsalın yas gelmıs 35 36 ya hala mıllı takımda oynycakmıs hadı oynasın yasına bısey demeyelm de oynadıgı son 1 sene ne yaptı mıllı takımda bos bos kosmanın dısında.gecmısıne bakarak mıllı takıma adam cagarılsaydı hamı mandıralı estonyaya 4 atmıstı gecen hafta..
                    HEP DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bukadar rezil bir futboldan sonra hakemi konusmak bence yersiz, hatalari oldu mu? oldu, ama bence sonuca tesir etmedi. servetin eli bence gol, faul olsa bile hakemin görmesi neredeyse imkansiz. lincolnun pozisyonu kesin sari kart, ama verse ne olur vermese ne olur? 3 tane yemisiz.

KOnunun özeti:
                      Hakemler işte böyle uyuta uyuta götürüyor işi. Baktı insanlar uyanacak ufak bir bahaneden attı Lincoln'ü. İş işten geçtikten sonra "Tarafsız" hallerine geri dönüveriyorlar. Lincoln belki iyi örnek olmadı çünkü zaten 3-0 olmuştu ve bayraktan atılmadı ama maksat belli. Aman başıma bir iş gelmesin, aman "Kariyerime" zarar gelmesin
                      En son Travelair tarafından düzenlendi; 21.10.2008, 15:46.

Yorum

• İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

KOnunun özeti:
                        Çok kötü mü oynadık?
                        Şahsi fikrin tabi saygı duyuyorum bakış açına...
                        Ama Pazar günü Trabzonspor kötü bir futbol oynamadı...
                        Antalya maçı hariç hangi maçta bu kadar pozisyon bulabildik?Bunu bana bir açıklayabilirmisin?
                        Bu tip maçlarda yakaladığını atacaksın atamazsan eğer olay tersine döner vede öyle oldu...
                        Ayrıca,futbolda şans faktörü çok önemli,sahadaki topun seni sevmesi lazım.Ben buna inanırım.Ama pazar akşamı o top bizi hiç sevmedi,hatta nefret bile etti diyebilirim..Sadece gollerdeki şanslardan bahsetmiyorum oyun içindeki pasları dikkatle izlerseniz eğer ne demek istediğimi anlarsınız...
                        Birde bu maça damgasını vuran kaleci faktörü var tabikide...
                        Yanlış hatırlamıyorsam yine Antalya maçı içi ve yenik durumdayken Tolga çataldan bir top çıkardı ve o pozisyondan sonra takım rakibi neredeyse sildi...Demek istediğim kalecilerinde takıma bir güven vermesi gerekir,Fitili biryerden ateşlemesi gerekiyor.Gs kalecisinin kurtarmış olduğu pozisyonları imrenerek izledim açıkcası,bizim takımıda ateşleyen böyle bir kaleci olması gerekiyordu Pazar akşamı...
                        Ama son olarakda yine;Trabzonspor'un kötü futbol oynadığını asla kabul etmiyorum....
                        Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                        Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• futbolun altın kuralı ATAMAYANA...
                          " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Bizim kalemizde galatanin kalecisi olsaydi birde forvetimiz son vuruşlari iyi yapabilseydi gercekten su anda bu takımın başarişindan bahsedecektiniz iki sıfır yenik durum düşmemize ragmen gol pozisyonu yakaldik hele 40. dk gökhanın kaçirdiği o pozisyon unutmayın ki colmain iki süper sutunu ve yattaranın bir süper sutunu kaleci kurtardi işte bize böye bir kaleci lazim tolgayaaaaa hayırrr
                            ÖMRÜMDEN ÖMÜR VERDIGIM,UMUDUMA UMUDUNU EKLEDIGIM,HASRETINI YÜREGIME SAKLADIGIM,VARLIGINLA HAYAT BULDUGUM CANIM SEVGILIM !!!!TRABZONSPOR!!!

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çok kötü mü oynadık?
                              Şahsi fikrin tabi saygı duyuyorum bakış açına...
                              Ama Pazar günü Trabzonspor kötü bir futbol oynamadı...
                              Antalya maçı hariç hangi maçta bu kadar pozisyon bulabildik?Bunu bana bir açıklayabilirmisin?
                              Bu tip maçlarda yakaladığını atacaksın atamazsan eğer olay tersine döner vede öyle oldu...
                              Ayrıca,futbolda şans faktörü çok önemli,sahadaki topun seni sevmesi lazım.Ben buna inanırım.Ama pazar akşamı o top bizi hiç sevmedi,hatta nefret bile etti diyebilirim..Sadece gollerdeki şanslardan bahsetmiyorum oyun içindeki pasları dikkatle izlerseniz eğer ne demek istediğimi anlarsınız...
                              Birde bu maça damgasını vuran kaleci faktörü var tabikide...
                              Yanlış hatırlamıyorsam yine Antalya maçı içi ve yenik durumdayken Tolga çataldan bir top çıkardı ve o pozisyondan sonra takım rakibi neredeyse sildi...Demek istediğim kalecilerinde takıma bir güven vermesi gerekir,Fitili biryerden ateşlemesi gerekiyor.Gs kalecisinin kurtarmış olduğu pozisyonları imrenerek izledim açıkcası,bizim takımıda ateşleyen böyle bir kaleci olması gerekiyordu Pazar akşamı...
                              Ama son olarakda yine;Trabzonspor'un kötü futbol oynadığını asla kabul etmiyorum....

ilk 15 dk haric cok kötü fulbol oynadik, dedigin gibi 2 gol bulsaydik sonuc degisirdi, ama futbol bu. 2 gol yedik ve sonra sahda hic yok gibiydik. buna ragmen yine 2-3 gol pozisyonu yakaladik ama olmadi.
                              genelde bakildiginda bize yakismayan ve etkisiz bir futboldu.

Yorum

• arkadaşlar ben gs nin maçlarını ve gs nin oyun sistemini ve yorumcuların gs ile ilgili yorumlarını titizlikle dinlemeye çalışıordum haftalardır ve duyduğum şeyler şu şekildeydi gs defansı çok ağır gs nin karşısında hiçbir zaman katı defans yapılmaz geriye yaslanılmaz sürekli gs nin üzerine oynamazsan hataya zorlamazsan fark yersin gsnin geriden top çıkartmasına engel olamayan takım yenilir meiraya top yaptırmamak lazım gs nin defansı ile hücumu arasındaki bağı koparamazsan başarısıız olursun vb. gibi bi çok yorum dinledim ve biz bunu maçın ilk 15 dakikasında uyguladık başarılıda olduk ve gs getirdiği ilk topta golü buldu ama bunun en büyük nedeni maalesef milli kovamız tolgadır düşünün gs ile deplasmanda oynuyorsunuz ve basit bi kaleci hatasıyla bir sıfır geriye düşüyosunuz ve elibizdeki bütün kozları rakibe veriyosunuz ve bide hakem hatasından 2. golü yiyorsunuz arkadaşlar karşımızda konyaspor yada başka bi takım yok ne kadar hoşuma gitmesede avrupanın en iyi hücum hattına sahip olan takımlarından biri ile oynuyoruz bu maçta hata en başında yapıldı tayfunlarla hüseyinlerle tolgalarla bu iş yürümez bu adamlarla bide geriye düşersen maçı çevirmen mucize olur bir futbol maçı 3-0 dan 4-3 e çevirilir inanılmaz ama olabilir ama bu iş bu adamlarla olmaz yani bence sistem yada hocada çok fazla bi hata yok bence hata trabzonsporun bir türlü kurtulamadığı öz evlatlarının varlığı
                                Futbol çok basit bir oyundur,zor olan ise basit futbol oynamaktır...
                                Johan CRUYFF

Yorum

Yükleniyor...
                                X