Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nesine.com sunar: Galatasaray 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Üsteki bölümü tıklayın,

Ya da tavsiye edilen çözüm şu:

Winamp programınızı açıp, orada "add" "add URL" seçeneğine tıklayıp, oraya şu linki girebilirsiniz:

http://radyo.bordomavi.net:8000/listen.pls

O zaman ana sayfamızdaki soruna bulaşmadan yayınımızı dinleyebilirsiniz.
    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
    Real Madrid
    Manchester United
    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• GS 2 kisi fazla TS 2 kisi eksik oynadi !!

Malesef yenildik ama herseyde bi hayir vardir mesela tolganin berbat bi kaleci skandal gibi kalecilik yaptigini ortaya cikarmistir...tony sylva kaleye gecer...senelerdir söylyüorum tolga kötü ama dinleyen yok ozaman 3-0 yenilirsin...tolganin yüzünden mac gitti kirilma noktasi o olu...
      tayfun facia diyorum herzaman diyorum onuda anlamis oldik...
      song ayakda duranlardandi...egemen kötüydü hatta perma perisandi, kulagini cekmek lazim...cale ender ayakda duranlardandi...hüseyin en iyi isimdi bence...selcuk kötüydü....serkanda 4 futbolcudan birisiydi ayakda kalanlardan...colman 2-0 dan sorna girdi pek oynayamadi...umut facia gol kacirma rekoru ellinde olmasi lazim...gökhan ünal yoktu birazda sanzizdi...isaac yoktu....yattara bisiler ugrasti ama olmadi...

herzaman söylüyorum ve söylicem...

gidecek listesine tahtaya yazacagim ilk isim tolga zengin...2.isim tayfun cora...

hadi yedigin golleride biraktim...outa giden topu resmen rakibe verip bide penalti yaptiriyor...geri pasda adama carptirma rekoru herlade dünyada tolga zenginde olmasi gerekir...inanilmaz facia oynadi...serdar bali bile savunamayior artik...kaleci olmaz dedi...gec de olsa millet anlamaaya basaldi...ankaragücü macinda iyimis yahu 2-0 öndeyiz iyi olsa nolur olmasa nolur...diger maclarda top gelmedi...gelenlerde gol oldu...TS kalecisi GS macinda iyi olacak kardesim...tony sylva kaleye...
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• merak edıyorum bu tolga gazıantep macında oynucakmı eger oynatırsa cok tepkı alır mahvettın bızı tolga eger o golu yemeseydık hersey daha farklı olucaktı senın yedıgın gol sonrası takımın moral motivasyonu sıfıra düştü kac senedir bu takımda oynuyosun ama hala korkak,topa vurmayı bılmeyen,yer tutmayı bilmeyen boyle bır kalecı bızde var ıste yeter artık oynatmyın su adamı

Yorum

• Hala tam olarak sakinleşemedim. Kabul edemiyorum hala. Ancak çok kısmetsizdik. Çok şansızdık. Sadece bu beni biraz rahatlatıyor.

İleriyle ilgili de bazı sıkıntılar var. Tolga yerine Tony yi alınca her şey hallolmuyor maalesef. Colman ve Gökhan Ünal'ın performanslarını bir an önce çok yukarıya taşımaları gerekiyor. Yoksa sıradan bir takım görüntüsüne doğru gidebiliriz. Defans sorununu çözeriz. Serkan Balcı sağa, önünde Yattara.
          Solda Cale, önünde İsaac ile bu iş olur bence. Song u ve Egemen'i arada dinlendirmeliyiz. Giray'ı zamanı geldiğinde , bu hafta olabilir, denemeliyiz. Song'u yedekte bırakabilmek çok kolay değil katılıyorum ancak bunun bir yöntemi olmalı.

Karmakarışık bir maç oldu. Hızlı bir şekilde başladı ve bitti. Çok kötü yenildik. Anlamadan yenildik. Bir an önce unutmalıyız. Daha çok maç var önümüzde. Bu hafta gantep i geçmeliyiz öncelikle.
          Bir gün mutlaka yeniden...

Yorum

• Originally Posted by cripto
            Bu konuda aynen sana katılıyorum. Neticede bu maçın Trabzon ayağıda var. Orda Traftarlarımıza büyük iş düşecek.

90 dakika boyunca hiç susmamaları lazım " Lincon "'un o , bayrağı ......... itiklemek lazım.

Tekrar söylüyorum Allah canımızı sağ ederde Trabzon - Gaysaray maçına ömrümüz olursa tirübünden Bu Lincon ve Emre Aşık da dahil bunlara güzel bir beste hatta tüm takıma yapmak lazım..

Bu saatden sonra Gaysaray bizim FB den daha çok rakibimizdir. Herkes bunu böyle bilsin...

Aynı duyguları paylaşıyoruz .Evt beklemediğimiz bi yenilgi aldık uzun bi maraton bu yenilginn telafisi vr şuanda takımın desteğimize daha fazla ihtiyacı vr her koşulda yanlarında olduklarımızı hissttirmeliyiz.
            KORE LEE

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yanliz su yazilan bir cok yorumlari gordukten sonra taraftar olarakta cok kirilgan bir yapimiz oldugu asikar. Iceride oynadigimiz herhangi bir macta isler iyiye gitmediginde basimiza gelecekleri gorur gibiyim.. burada her ne kadar hep destek tam destek desekte bu o vakit tamamen kagit ustunde kalacaktir.. bu cok belli. Ha bunun onune nasil geceriz derseniz.. cok zor hatta imkansiz derim cunku taraftar olarak sabirsizliktan patlamak uzereyiz.. Allah Baskanin ve Hocanin yardimcisi olsun umarim panik yapmazlar.

Yoksa dusunecek olursak su an lig ikincisiyiz ve geriye sadece fb maci kaldi derbi olarak. gs-fb-bjk bunlar daha hep birbiriyle oynayacaklar. Ve sunu da dun aksam gorduk ornegin GS'nin bize nazaran harbiden cok daha tecrubeli ve kaliteli topculari var. Bir Kewell, Meira veya Baros bizde olsa cok sey farkeder dusunun adamlarin kadrolari da genis neredeyse 8-9 tane sakat futbolculari var ama hala sahada kalitesi yuksek bir 11'le cikabiliyorlar. Bunu neden diyorum, biz kadro olarak gerideyiz ama bunu en azindan seyirci destegi ile kapatmamiz lazim.. taraftar olarak bunun bilincinde olup takima daha cok sahip cikmaliyiz sahada isler kotu gittiginde hemen homurdanmamaliyiz... bunu diyorum ama dedigim gibi maalesef cokta fazla bir beklentim yok maalesef.

Yorum

• nedir bu istanbul deplasmanlarındaki ezikliğimiz anlayabilen varmı arkadaşlar????
                  benim hatırladığım:90 senesinden sonra 18 yılda sadece 2 galibiyet fenere 91-92 de 5-3 ve 98-99 y.vuralla 3-1
                  yine 18 yılda sadece 3 galibiyet g.milne ile 5-3 s.aybaba ile 2-1 ş.güneşle 2-0 galatasaraya
                  18 yılda sadece 3 galibiyet s.tekelioğlu'ya 2-1 halilhodzic'le 1-0 z.doğanla 3-2 bjk ye
                  şampiyonluğu neden alamadığımızın önemli bir göstergesi sanırım....bu başarısızlığımızın bir benzeri bu kadar olmasada iç saha içinde geçerli ....

Yorum

• Okadar cok sey yaziliyor burada ama pozisyon bulmadikmi bu macta? dakika 1 gol 1 olabilirdi. O sacma sapan golu yiyene kadar gs dan kotu oynamiyorduk. Konya macindan iyi oynadik daha cok pozisyon bulduk maalesef kalede jefferson gibi kotu bir kaleci yoktu. Biraz sansmi dersin beceremi dersin olsaydi bu mac en kotu ihtimal berabere biterdi. Keske konyaya yenilseydik bu maci yenseydik ama yenilmemiz bize ders oldu. Ben haftaya antepi yenip ardindan istanbul bb ve hacettepe maclarini kazanip yolumuza devam edecegimizden eminim. Ersun hoca gerekeni yapacaktir. Yapacagi tek sey kaleciyi degistirmek zaten..

Songa dikkat ettim adam Tolgaya donmemek icin ne gerekiyorsa yapiyor kaleciye hic guven kalmamis. Sanssiz bir yenilgi okadar baska birsey degil..
                    Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak muraterdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      benim tek zoruma giden kayseri,antalya ,bursa yada köy takımı bellinzona kadar olup şu gs'ye kafa tutamamız....şimdi bazı arkadaşlar istatiklerdeki rakamlar diyorlarda , maçın içinde hiç bir zaman organize olup bütünüyle takım gibi takım duruşumuz olmadı adamlarda bu maçı kaybedebiliriz korkusu yaratamadık..
                      e abicim orta yaparsan kaleye girerse, şutun taca doğru giderken arkadaşının eline çarpar girerse nasıl korkacan mağlubiyetten
                      İmza...

Yorum

• bu maç gösterdiki a.akerde minumum puan kaybı ile oynamamız gerekiyor çünkü gerçek rakiplerimiz ile henüz deplasmanda baş edicek seviyeye gelememişiz.....

Yorum

• İlk olarak azdiha6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonspor'un İstanbul Ali Sami Yen Stadı'nda oynadığı Galatasaray maçı istatistikleri belli oldu.

Trabzonspor'un İstanbul Ali Sami Yen Stadı'nda oynadığı Galatasaray maçı istatistikleri belli oldu.

İstatistikler şöyle sıralandı:

Gol: Trabzonspor:0 – Galatasaray: 3

Toplam Şut: Trabzonspor:19 – Galatasaray: 4

İsabetli Şut: Trabzonspor:5 – Galatasaray:3

İsabetli Orta: Trabzonspor: 11 - Galatasaray :3

Faul: Trabzonspor:22 - Galatasaray : 19

Korner: Trabzonspor: 4 - Galatasaray :3

Ofsayt: Trabzonspor:1 – Galatasaray: 2

Topla oynama oranı: Trabzonspor: %55 - Galatasaray %45

işte böyle yenildik gücümede giden bu..
                          olay belli tolganin yerinde kaleci olsaydi is tamamdi adamin takima katkisi ortada
                          sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Okadar cok sey yaziliyor burada ama pozisyon bulmadikmi bu macta? dakika 1 gol 1 olabilirdi. O sacma sapan golu yiyene kadar gs dan kotu oynamiyorduk. Konya macindan iyi oynadik daha cok pozisyon bulduk maalesef kalede jefferson gibi kotu bir kaleci yoktu. Biraz sansmi dersin beceremi dersin olsaydi bu mac en kotu ihtimal berabere biterdi. Keske konyaya yenilseydik bu maci yenseydik ama yenilmemiz bize ders oldu. Ben haftaya antepi yenip ardindan istanbul bb ve hacettepe maclarini kazanip yolumuza devam edecegimizden eminim. Ersun hoca gerekeni yapacaktir. Yapacagi tek sey kaleciyi degistirmek zaten..

Songa dikkat ettim adam Tolgaya donmemek icin ne gerekiyorsa yapiyor kaleciye hic guven kalmamis. Sanssiz bir yenilgi okadar baska birsey degil..
                            aynen dediğin gibi Song belli etmeye başladı tolgaya olmayan güvenini bir defasında topu tolgaya döndü ondanda baros pres yaptı az daha onuda kaptırıyordu.Dün rıdvan dilmen diyorki Tolga(24 yaşında) daha genç bir kaleci ben onu çok beğeniyorum diyor.

Yorum

• bız bu huseyınle nereye kadar gıdecegız cok merak edıyorum.Nedendır bılınmez ama takım as oyuncusu ve takım kaptanı.Hanı takımda eskı tamamda baskada bı ıcraatı yok ya ne yetenekler vardır trabzonda onun yerıne oynayabılecek...

Yorum

• İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Okadar cok sey yaziliyor burada ama pozisyon bulmadikmi bu macta? dakika 1 gol 1 olabilirdi. O sacma sapan golu yiyene kadar gs dan kotu oynamiyorduk. Konya macindan iyi oynadik daha cok pozisyon bulduk maalesef kalede jefferson gibi kotu bir kaleci yoktu. Biraz sansmi dersin beceremi dersin olsaydi bu mac en kotu ihtimal berabere biterdi. Keske konyaya yenilseydik bu maci yenseydik ama yenilmemiz bize ders oldu. Ben haftaya antepi yenip ardindan istanbul bb ve hacettepe maclarini kazanip yolumuza devam edecegimizden eminim. Ersun hoca gerekeni yapacaktir. Yapacagi tek sey kaleciyi degistirmek zaten..

Defans sırf kaleciye dönmeyelim diye bir çok pozisyonda topu sıkıştırdılar. nasıl bir kalecidirki topu kaptırma pahasına arkadaşlarına güven vermemektedir. Top bizim kaleye giderken güvendiğim ya da beklediğim tek şey rakibin topu ıskalaması veya dışarı atması.

bence de ilk gole kadar kötü değildik.daha 30 sanıyede golu bulanbılırdık isaac topa iyi kafa vurabılse idi. hatta o yediğimiz saçma gol olmasa yada 2. gol sonuç daha farklı olabilirdi. tamamen kaleci farkı ve girilen pozisyonların değerlendirilmesi sonucu oluşan bir skordur. 1.5 pozisyondan 3 gol yedik.

Yorum

Yükleniyor...
                                X