Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nesine.com sunar: Galatasaray 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dünya kupası oynamış , şampiyonlar ligi oynamış sayısı belirsiz uluslararası maç tecrübesi olan kaleciyi oynatmamak ? bütün gece düşündüm....gs geçen sene hepimizin keşke bizde olsa dediğimiz orkun , aykut gibi kalecileri yeterli görmeyip santis'i alıyor oynatıyor. , biz slyva'yı kaleye koyamıyoruz sudan sebeblerle...resmen kalecisiz maç yapıyoruz 7 haftadır.tolga kale çizgisinde sadece sağa ve sola hareket ediyor ve kalemize gelen her top da adama kal geliyor inanılmaz yaaa...bu adamın 18 içinde hiç bir etkinliği yok.kaç senedir kalecilik yapıyor elleriyle topa değebileceğini kale saha sında dokunulmazlığı olduğunu bildiğinden şüphe etmeye başladım ciddi ciddi....

Yorum

• Yapılması gereken şey savunmaya çekilip Galatasaray'ı beklemek ve kontra ataklarla sonuca gitmekti. Kendimize fazla güvendik. Isaac ile değil Yattara ile başlamalıydık. Eminim Yattara ile başlansaydı ilk 5 dakikada bile gol veya goller bulabilirdik. Çünkü kapanan bir gs yoktu karşımızda. Bütün bunlara rağmen umut veren maçtı yinede. Yenilen gollere bakınca cidden şanssızlık diyorum. Rasgele atılan bir gol ve ine rasgele ele çarparak giren bir top. Bu hafta Antep maçından alıncak bir galibiyet bizi yine diriltecektir.
      Get up, stand up: dont give up the fight!

Yorum

• bu takıma forvete bi adam
        orta sahaya iki adam
        sol açık
        sol bek
        sag bek
        ve tony kotu bilmiyorum o da kotuyse bir kaleci sart oglu sart

bide en basında hocayı degiştirmek lazım bize korkak olmıcak bi hoca lazım

devre arası bunlar yapılamassa gene husran gene husran

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Burda bi arkadaşın avatarı vardı,üçüde bjk tribünlerindeydi.gs,fb,bjk bayrakları yanyanaydı.
          Boşuna fb sempatisi yaratmaya çalışmayalım.Heleki 3 kupamız müzelerinde dururken.
          Ayrıca süleyman atalın fb sempatisini bilmeyen yok.Soy isimden sendede var galiba bu sempati.
          Boşuna uğraşma kardeş...
          Kimsenin kimseye febey hayranlığı aşılamaya çalıştığı yok güzel kardeşim.

Sen nasıl anladıysan artık... Sadece "nefret" dağılımında sorun yaşıyoruz.

Senin mantığınla bakacak olursak sende gayse kafilesini çiçeklerle karşılayanlar arasındasın o zaman?

Yorum

• yenilmek o kadar sorun değilde hakkı 3*0 olmayan bir maçın böyle bitmesi.. yazık oldu..
            Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
            -ismail-

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Toplam Şut: Trabzonspor:19 – Galatasaray: 4

İsabetli Şut: Trabzonspor:5 – Galatasaray:3

Maçın özeti. Boşuna kendimizi paralıyoruz.
              Yazık cidden.Sadece bu bile maçın nasıl geçtiğinin göstergesi.Ama Gs'nin şutu 4 değil daha fazla.Ama yinede iyi bir özet.
              Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Mr.No tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İste biz bunu ne anliyor ne de anlatabiliyoruz! Hala icinde gayseye karsi biraz sevgi besleyen varsa o yavsaklarin mac sonuna dogru "trabzonun arkasi..." diye baslayan bögürüslerini dinlesinler! Bakalim ne hissedecekler.

Bence bu kinin unutulmamasi icin "gayseye nefret" basligi acilmali ve sürekli canli tutulmali! O zaman görürüz deplasmanda nasil karsilanacaklarini.
                gs'ye sevgi besleyenler gs'lidir zaten.
                Bunların 96 senesindeki maçta nasıl yırtındıklarını unutmadım.
                van gobel şotayı resmen altıpastan sahanın dışına itmişti,hakem penaltıyı vermemişti.Son dakikadada hakan ünsalın şutu direkten dönmüştü.Yani maçı alıyorlardı nerdeyse.
                Hele bjk,aynı yıl bizi ertuğrulun 2 mucizevi golüyle yenip fenere yatmışlardı.
                Asıl şampiyonluğu kaybettiğimiz maç odur.Yıllardır feneri eleğe çeviren bjk inönüde fenere 2-1 yenilip yarışın içinde kalmasına göz yumdu.

Bunların üçüde bir.
                Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak furkan emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Rıdvan Dilmen'in yorumunu duyan var mı ? Trabzonspor'un st. olarak kullandığı g. ünal küçük takım oyuncusu dediğiniz geçen haftadaki yorumunuzu nasıl devam ettireceksiniz?

Dimen: Trabzonspor'un yıldız bir futbolcusu yok ! Bu yüzden tek kaliteli oyuncusu yattara'nın neden ilk 11 de başlamadığını anlayamıyorum. G. ünal gol krallığını yaşamış bir futbolcu ancak, süper star dediğimiz yani alex gibi guiza gibi bobo gibi bir star oyuncu değil eğer şu anda F. Tekke Trabzonspor'da olsaydı, Trabzonspor'un guiza gibi bir silahı var starı var diyebilirdim.Trabzonspor'un aldığı oyuncular star değil ancak tecrübe kazanıp geleşecek oyuncular.

budur Rıdvan dilmen'in yorumu siz ne dersiniz bilmem.

Aynısını gökhan ünal sayfasına da yazdım.
                  olay bu iste buuuuu.... kendimizi bosa kandirip durmayalim. bu takim bukadar. ha daha iyi olacak elbet ama suanda fazlasi olmaz. cünkü gelismei gereken takim. bu nedenle zaten toparlanmasini bekleyip fazla galibiyette beklemedik ligin basinda bu takimdan.

gecen sene rakiplerimizin kadrosu = ***
                  gecen sene Trabzonspor (belli) = *

sadri sener geldi bütün takimi komple degisti, o yildizi sildi yerine ondan daha iyi bir kadro koydu, tabi rakiplerimiz bos durmadi onlarinda transfer haklarini kullandigini düsünün, ve bizim gibi olanlari silipte degil olanlarin üstüne koydugunu düsünün sonuc:

bu sene rakiplerimiz = ****
                  bu sene biz = **

yani kisacasi bundan sonra asil üzerine koyma politikasi basliyor bizim icin. o yüzden suandaki kadro tamamen derisiz sadece kemikten olusan bir kadro...

yani bu sonuclar normal, önümüze bakalim!

Yorum

• İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kimsenin kimseye febey hayranlığı aşılamaya çalıştığı yok güzel kardeşim.

Sen nasıl anladıysan artık... Sadece "nefret" dağılımında sorun yaşıyoruz.

Senin mantığınla bakacak olursak sende gayse kafilesini çiçeklerle karşılayanlar arasındasın o zaman?
                    selimatalın yazısından bunlarımı çıkarttın.Tebrikler.
                    Herkese Merhaba

Yorum

• Ben 3-0 yenildik diye sinirimden 21.30 da yatıp uyuyorum, şimdi öğreniyorum ki bizim futbolcular maç sonrası gayet rahat röportajlar vermişler, ya yenildik işte napalım havalarında, bu futbolcularla bir yere varamayız arkadaşlar hiç uğraşmayın.

Yorum

• gs'ye sadece böyle bir kaleciyle ve böyle oynayarak yenilebirdik onuda becerdik hamdolsun....

Yorum

• gerçekçi olmak lazım.
                          dünki macta bizim orta saha hakimiyetimiz sıfır olduğundan mactan maglup ayrıldık.
                          kalede cakma kaleci tolga orta sahada cakma kaptan huseyin ve hala nasıl tahammül ediliyor onada şaşiyorum tayfun cora dunki skorda etkili faktörlerdir.

arkadaslar dun apaçi$(çingene)lerin 10 kişi kaldiğini farkettinizmi sahada.onlarmı 10 kişi idi bizmi on kişianlayamadım.
                          orta saha hakimiyeti olmayan takımlardan ne cacık olur nede ayran dun biz oyleydik.ordaki gorev huseyine verilmisse huseyin yapacak yapmiyorsa değişeceksin.
                          sen istersen dunyanın en cok gol atan adamını getir.eger forveti çaliştiracak orta sahan yoksa bir işe yaramaz.senelerdir bu sorunu çözemedik e hüseyin varya diyeceksiniz gördük kaptan diye sahaya cıkan huseyinide kafası önde millete kızmaktan başka bir sey yaptiği yok.tolga ve tayfuna bir sey yazmaya degmez.parmaklarımı yormayacagim.
                          ersun hoca inş bunlardan ders alır ve ona göre tedbirler alır.
                          ersun hoca madem yattarayı oyuna alacaktın neden ilk yarıda başlamadın.madem aldın umutu cıkartıp neden ısacı sahada birakmadın.

biz dun elimizle verdik macı.....
                          huseyincilerede soyleyecegim bir iki şey var futbolcu dediğin yüregi ile oynar ozaman kahraman olur.kafası yarılsada gozu patlasada bunun önemi yok önemli olan yürekli oynamak.ben kacyıldır goremiyorum huseyinde bu yüreği

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Burda bi arkadaşın avatarı vardı,üçüde bjk tribünlerindeydi.gs,fb,bjk bayrakları yanyanaydı.
                            Boşuna fb sempatisi yaratmaya çalışmayalım.Heleki 3 kupamız müzelerinde dururken.
                            Ayrıca süleyman atalın fb sempatisini bilmeyen yok.Soy isimden sendede var galiba bu sempati.
                            Boşuna uğraşma kardeş...
                            Yaşın kaç bilmiyorum ama arkadaşın da dediği gibi FB amigosu bize amigoluk yaptı. Yaşın tutmuyorsa yorum yapma.

FB ile niçin Papazız? 2 kere şampiyonluğu elimizden aldılar diye. Ve hepimiz bu acıyı çıkartacağımız günü sabırla bekliyoruz. Ama FB nin elimizden aldığı 2 şampiyonluktada GS a takıldığımız için şampiyon olamadığımız gerçeği sence tesadüf mü?

TS ile GS çekişse FB nin ne yapacağı belli. Bunu TS u sevdikleri için yapmayacaklar. Dolayısıyla bizim için FB sempatisi gibi bir durum söz konusu değil.

Asıl böyle yazarak sen GS sempatisini sürdürmeye çalışma. Olay çok açık. F.Tekkye 90 dk küfrederek sahada ağlatan GS seyircisi. Gökdenize 90 dk "şikeci" diye bağıran da GS seyircisi. FB den hiçbir artıları yok, eksileri çok daha fazla.

FB ye tavrımız aynen dursun ama GS a tavrımızı derhal FB seviyesine çekmeliyiz.
                            !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            Seneye A.Aker her sene olduğundan daha fazla " Fa-tih Tek-ke " diye inleyecek. Fatih alınsa da, alınmasa da... Çünkü A.Aker daima en büyük ihtiyacı dile getirmiştir...

Yorum

• rıdvan servetin pozisyonuna da gol dedi her lafına itibar etmeyin
                              Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                              -ismail-

Yorum

• Üsteki bölümü tıklayın,

Ya da tavsiye edilen çözüm şu:

Winamp programınızı açıp, orada "add" "add URL" seçeneğine tıklayıp, oraya şu linki girebilirsiniz:

http://radyo.bordomavi.net:8000/listen.pls

O zaman ana sayfamızdaki soruna bulaşmadan yayınımızı dinleyebilirsiniz.
                                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                                Real Madrid
                                Manchester United
                                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

Yükleniyor...
                                X