Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zaman, Yattara'ya Vefa Zamanıdır...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

yolun açık olsun karabela....
    coolman COLMAN....

Yorum

Bu takımdan gidemesen bile bana göre beynimde gittin senle çıktığımız her maçta 10 kişiyiz...
      DRAGO GABRIC

Yorum

valla acıkcası bende ıyı ugurlanmasından yanayım ama bır yandan da ıcın hayır dıyor, haketmıyor dıyor. emınım kı bırcok trabzonsporlu da aynı seyleri dusunuyor. o yuzden karısık bır durum

Yorum

bakın arkadaşlar yattara ya teşekkür ederek sizde yanlış yapıyorsunuz tamam kalburüstü bir oyuncuydu ama bir hami bir şota değildi ..

bilmiyorum görebiliyormusunuz ama yattara trabzonsporu resmen ateşe attı ona güvenerek bir tek sağ kanada adam alınmadı şimdi her başarısız sonuçta yöneticilere yattara yok böytle oldu istifa yattara diyelim ki takımda kalsın adam oynamadan 2 milyon euro alıyor yönetim istifa..

ve son 10 yılın en güzel havasını en çok güvendiğimiz adam elleriyle açgözlülüğüyle dağıttı alsın çalımları onun olsun ..

ben ona teşekkür etmek bir kenara bu sene oluşan tablo bozulursa ki yavaş yavaş sırtlanlar piyasaya çıkmaya başladı taraftar olarak hakkımı ona helal etmiyorum ...

örnek :bakınız fatih tekke gitti peşinden her başarısız sonuçta albayrak sattı fatihi oldu ..

bence burda asıl teşekkürü hakedecek b iri varsa asbaşkandır trabzonsporun parasını peşin alına n parayı kurtarmak için uğraşmaktadır.teşekkür edilecek asıl kişiler yöneticilerdir asıl yüzünü yeni gördüğümüz beş paralık metadan on milyon euro çıkarabilmişlerdir.

Yorum

olsun be siyah inci sende git kimler gitmediki

herne kadar kızsakta gücensekte takım sahaya çıktığında gözler seni arayacak iyi oynadın kötü oynadın ama bize futboldan yeniden keyif aldırdın unuttuk desekte unutacağız desekte o sağ kanata her top geldiğinde akla sen geleceksin kısacası siyah inci bu taraftar seni unutamaz

Yorum

hicde ugurlamayalim boyle bir zamanda bizi satip giden adamdan ne beklenirki?? veya niye ugurlayalim hatta ins. gitmistir bile terk etsin trabzonu.
              eger transfer gerceklesmese ona tesislerdeki tuvaletleri temizletelim. zaten parasini veriyoruz.
              Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
              Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...

Yorum

İlk olarak ismail-dede tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                olsun be siyah inci sende git kimler gitmediki

herne kadar kızsakta gücensekte takım sahaya çıktığında gözler seni arayacak iyi oynadın kötü oynadın ama bize futboldan yeniden keyif aldırdın unuttuk desekte unutacağız desekte o sağ kanata her top geldiğinde akla sen geleceksin kısacası siyah inci bu taraftar seni unutamaz
                kendin icin konusabilirsin ama ben coktan unuttum bile. hic ama hic aramayacagim onu.
                Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
                Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...

Yorum

İlk olarak trab61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kendin icin konusabilirsin ama ben coktan unuttum bile. hic ama hic aramayacagim onu.

bu kadar çabukmu
                  kızgınlıktan söylüyorsun sanki bunları

Yorum

yolun acik olsun, ancak gidisin böyle olmamaliydi.
                    seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
                    asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir

Yorum

İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      en baştan bu tarz bi yaklaşım içinde olsaydık gerçekten büyük kulupmüşüz derdim ama tartışmalara bakınca bizim büyüklüğümüz bizle sınırlıymış diyorum
                      bu olayin buyuk kuluplukle ne alakasi var, adam resmen bizi sattiyor, isi olmuyor , hala ben kalmam diyor, ustune bide adama destek olacadim, guldurmeyin beni yaaaa, defolsun gitsin, ondan once ben trabzonsporluydum, ondan sonrada oyle kalacagim, ben en buyuk kulubun taraftariyim, ama sizler degilsiniz, sizler sadece yattaraspor taraftarisiniz
                      Manitam için dünyayı yakarım, Trabzonum için manitamı yakarım
                      HABER61.NET

Yorum

vefasız insana vefadan bahsediyoruz; komik.. seviyoruzda bi yere kadar..
                        TS yaz 6761 e gönder..

Yorum

Hiçbir futbolcu Trabzon'un üzerinde değildir.Giderek kendisi kaybetti.Yattara kalsaydı belki bu sene belkide gelecek sene tarihinde ilk defa şampiyonlar ligi maçında oynayabilirdi.Demek ki hedeflerinde futbol yokmuş..!

Yorum

Zaten çok sevdiğimiz için şimdi duygusal davranıyoruz.Keşke çok sevmeseydik şimdi bunların hiç biri olmazdı.Sevdik yattarayı.
                            Şimdilik Ölümüne Kadar HaYattayım.

Yorum

Herkes kendi hayatını istediği gibi yaşamakta serbesttir. Sonuçta her koyun kendi bacağından asılır. Bize bunca zamandır yaşattığı o anlar hiç unutulamaz. Bu anların hepsi için teşekkürler.
                              "Bir maçı 6-0 kazanmaktansa, 6 maçı 1-0 kazanmayı yeğlerim"

Fabio Capello

Yorum

Gidişin böyle olmamalıydı.Sen de Şota gibi anılacaktın ama yanlış zaman seçtin.Bizi ortada bıraktın...Şu takımda en sevdiğim adamdın.2 gündür kendime gelemiyorum.Neyse yaptıklarına teşekkürler yine de... Seni futbolunla ve Trabzon sevginle hatırlamak isterdim ama şimdi seni bizi bir anda sırtımızdan vuruşunla ve para sevginle hatırlayacağım...
                                Bizde ki aşk mum ışığında göz göze değil; Meşaleler altında omuz omuzadır!!!

bordomaviii61

Yorum

Çalışıyor...
                                X