Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zaman, Yattara'ya Vefa Zamanıdır...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak cilgin_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu basligi acan arkadasimizin o anki ruh halini cok merak ettim simdi, hangi akla hizmet ederek yattaraya vefa borcumuzmus birakin allah askina ya, kapatin bu konuyu o adama ne borcum varmis, onun bize olan borcu var onu odesin 400 bin dolar.
    Haklısın kardeşim,
    Yattara bile böyle bir başlık açmayı aklından bile geçirmezdi. Aziz Yıldırıma bile daha çok vefa borcumuz var. Yattaranın bize verdiği zararın onda birini veremedi.
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Seneye A.Aker her sene olduğundan daha fazla " Fa-tih Tek-ke " diye inleyecek. Fatih alınsa da, alınmasa da... Çünkü A.Aker daima en büyük ihtiyacı dile getirmiştir...

Yorum

İlk olarak coolank tarafından gönderildi
      Vefa ve Yattara ...

saat tam 04.30 Allah razı olsun sizden kahkaha atarak güldürdünüz....
      Belki Çömlekçideki Otellerin Vefa borcundan bahsetmişlerdir
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Seneye A.Aker her sene olduğundan daha fazla " Fa-tih Tek-ke " diye inleyecek. Fatih alınsa da, alınmasa da... Çünkü A.Aker daima en büyük ihtiyacı dile getirmiştir...

Yorum

beni elestiren arkadaslarin en basta yazdigimi okumalarini rica ediyorum, yorumlari dogru duzgun okumadan cevap vermayin allah askina. 7. sayfanin ilk yorumunu okuyin. Vefa kimlere duyulur ve kime vefa borcumuz varmis
        Manitam için dünyayı yakarım, Trabzonum için manitamı yakarım
        HABER61.NET

Yorum

Yattara kimdi ya? Biz de mi oynuyordu ?
          There are 10 kinds of people
          Those who understand binary and
          Those who don’t

Yorum

İlk olarak selimag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yuh yani nasil hatirlamazsin yattarayi comlekcispor un forveti vardiya o iste
            HABER61.NET

Yorum

İlk olarak selimag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sende mi abi ya? Emre ne kazandirmisti Gs'ye? Tuncay, Aurelio ne kazandirdi Fb'ye. Bugun Fb'li arkadas aradi beni. Uzme kendini bu kadar, bizimkiler belese gittiler Yattara en azindan size para kazandirdi dedi. Kabul, zamanlama yanlis ama elin Ginelisinden senin, benim gosterecegimiz hassasiyeti gostermesini beklemek ne kadar dogru be abi? Kaybettirdigi cok sey var bize su an ama en azindan ondan gelen parayla kazanacagimizda cok sey var. Sirf bu yuzden bi tesekkuru hak ettigini dusunuyorum. Diger turlu dusunenleri anlamasamda saygi duyuyorum.

Yorum

Vay be , espriler havalarda uçuşuyor...

Yorum

İlk olarak mehmet83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sende mi abi ya? Emre ne kazandirmisti Gs'ye? Tuncay, Aurelio ne kazandirdi Fb'ye. Bugun Fb'li arkadas aradi beni. Uzme kendini bu kadar, bizimkiler belese gittiler Yattara en azindan size para kazandirdi dedi. Kabul, zamanlama yanlis ama elin Ginelisinden senin, benim gosterecegimiz hassasiyeti gostermesini beklemek ne kadar dogru be abi? Kaybettirdigi cok sey var bize su an ama en azindan ondan gelen parayla kazanacagimizda cok sey var. Sirf bu yuzden bi tesekkuru hak ettigini dusunuyorum. Diger turlu dusunenleri anlamasamda saygi duyuyorum.
                  mehmet kardesim birine vefan borcun varsa bu sayfanin en ustundeki yaziyi oku ve onlara vefa borcunu ode, yattaraya degil, o yaptigi islerin karsiligini fazlasiyla aldi bizden, hem paramizi hemde sevgimizi verdik ona
                  HABER61.NET

Yorum

İlk olarak cilgin_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    mehmet kardesim birine vefan borcun varsa bu sayfanin en ustundeki yaziyi oku ve onlara vefa borcunu ode, yattaraya degil, o yaptigi islerin karsiligini fazlasiyla aldi bizden, hem paramizi hemde sevgimizi verdik ona
                    Eger vefa borcunu odemekten kastin tesekkur etmekse, ben her gun vefa borcumu oduyorum onlara zaten. Baskada bir sey gelmiyor elimden malesef. Benim oz be oz Trabzon'lu kaptanim " Gidiyorum bu kadar basit" diyebiliyorsa, elin Ginelisi gider be abicim. Ben nasil gittigine baktigim kadar, giderken ne kazandirdiginada bakarim. Cunku gittikten sonra benim icin onemli olan bana ne kazandirdigidir ve kazandirdiklari icin bir tesekkur etmekte benim icin zor degildir. Ben dusuncemi yazdim. Tartisma ortamida yaratmak istemiyorum. Zaten yeterince tartisma olmus burda.

Yorum

Su konuda seninle hemfikirim. Bu saatten sonra Yattara'nin Trabzonspor formasini giymesini bende istemiyorum. Bence her iki taraf icinde en hayirlisi bu olur. Bu konu daha fazla uzamadan kestirip atilmali ve onumuze bakmaliyiz.

Yorum

İlk olarak mehmet83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Eger vefa borcunu odemekten kastin tesekkur etmekse, ben her gun vefa borcumu oduyorum onlara zaten. Baskada bir sey gelmiyor elimden malesef. Benim oz be oz Trabzon'lu kaptanim " Gidiyorum bu kadar basit" diyebiliyorsa, elin Ginelisi gider be abicim. Ben nasil gittigine baktigim kadar, giderken ne kazandirdiginada bakarim. Cunku gittikten sonra benim icin onemli olan bana ne kazandirdigidir ve kazandirdiklari icin bir tesekkur etmekte benim icin zor degildir. Ben dusuncemi yazdim. Tartisma ortamida yaratmak istemiyorum. Zaten yeterince tartisma olmus burda.
                        peki son bir soru

omu sana cok sey kazandirdi ? (ne kazandirdiginida merak ediyorum)

senmi ona cok sey kazandirdin ?
                        HABER61.NET

Yorum

Yattara'yi Yattara yapan Trabzonspor'dur. Bunu kendiside dahil olmak uzere kimse inkar edemez. Dedigim gibi gidis sekli ve zamani cok yanlis. Bunda herkes hemfikir zaten. Ama ben bize bu gune kadar verdigi katkilar ve giderkende kazandirdigi para icin tesekkur ediyorum. Eger oda boyle dusunuyor ve minnet duyuyorsa eyvallah. Ama dusunmuyorsada bu onun bilecegi bir is. Bana para kazandirmadan, sizi cok seviyorum, bu formaya asigim diyip gitmesindense bu sekilde gitmesi daha hayirli bence.

Yorum

Bizim su anda dusunmemiz gereken devre arasinda ne yapmamiz gerektigi. Eminimki Ersun Hoca ve Baskan bunun planlarini simdiden yapmaya baslamislardir. Ilk yariyi ne kadar az kayipla kapatirsak bizim icin kardir. 2. yari basladiginda yapilacak transferlerle Yattara'nin esamesi bile okunmaz burda.

Yorum

yattar'nin gidisi bence guzel.
                              artik zaman trabzon'a takim futbolunu hatirlatma zamani.
                              yillardir yildizlarin kisisel becerilerle geldigimiz yere kadar geldik.
                              artik iyi takim futbolu ve iyi sonuc.
                              bence tayfun yattara dan iyi orta yapan bir adam.
                              sol'da da da boyle orta yapan birisi yeterli.
                              61@washington.dc.us

Yorum

bende sana soyleyeyim

biz yattaraya, yattara kimligini kazandirdik, biz yattraya, onun ailesine ve ginedeki butun taniduklarina maddiyat sagladik. Yattara buraya gelmeseydi simdi belcikanin dandik bir kulubunde mac basina 500 euro aliyor olacakti, biz ise ona hayyallerini verdik.

o bize ne verdi

o bize karsiliksiz hic birsey vermedi, ben hala onun zamaninda bir sapiyonluk hatirlamiyorum, ben onun zamaninda hala bir avrupa kupalarinda bir basari yasadigimizi hatirlamiyorum, hatta bizi yaktigini bile biliyorum, takimini kac defa 10 kisi biraktigini biliyorum. calim atmakla, orta yapmakla bise olmuyor. Yattara eger bu yilda kalmis olsaydi bu guzel kadroyu bulmusken bizi yanliz birakmasaydi bu yasayamadigimiz cogu seyi yasardik ama o bizim hayallerimizi calip gitti. onuun icin ona ne tessekkur nede vefa borcumuz olduguna inanmiyorum. Para kazandirdi diyosun ya, o parayi simdiye kadar biz ona verdik zaten. sadece kulube olan borcunu oduyor. ama benim kalbimdeki, senin kalbindeki ve milyonlarca Trabzonspor taraftarinin kalbindeki sevgiyi, saygiyi satipta gidiyor, cok seymi istiyorduk ondan hayir sadece bir sezon daha ama cok gordu bize
                                HABER61.NET

Yorum

Çalışıyor...
                                X