Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zaman, Yattara'ya Vefa Zamanıdır...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

yattara bu takıma 5-6 senede ne kadar hizmet etmiş?
    taraftarın ona verdiği sevginin 10da birini hak etmiş mi?iki çalım atıp haftalarca yatarken,yeteneğini ve kendisine gösterilen adeta aşka karşılık verebilmiş mi?
    tam adam olması gereken zamanda ben ille de gidecem,burdan gitmek ve resmen takımı yarı yolda bırakmak istiyorum dedikten sonra bu adamı yine el üstünde mi tutalım?

yapmayın arkadaşlar.birilerini el üstünde tutacaksak,birilerine destek olacaksak elimizdeki takıma destek olalım.4 maç oynayan egemen bile belki de bu adamdan çok hizmet etti,en azından canını dişine taktığını görüyoruz.
    bu kadar yattarayı ilah yapmaya,tapmaya gerek yok diye düşünüyorum.tam kendini sevdireceği ve borcunu ödeyeceği sene kaç gündür gündemi meşgul edip,takımın ve taraftarın moralini 0 yapıp gitmek istiyor.bu adama hiç bişey yapmaya gerek yok diyorum ben artık.gitsin güle güle,yolu da açık olsun.bu saatten sonra allaha yakın bize uzak olsun.
    HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

Şenol, Turgay, Necati, Kadir, A.Yavuz, Hüsnü, Güngör, A.Kemal, Serdar, Necdet, İskender, Dobi Hasan, Tuncay,.. ve niceleri. Bizi biz yapanlara ve karın tokluğuna oynayanlara 6 şampiyonluk kazandıranlara ihanet olur,yattaraya vefa orcumuz olduğunu söylemek..

bizim vefa borcumuz bunlara, yattaraya değil.

Yorum

Biz Fatih Tekke gibi adamı uğurlamadık havaalanından ne Yattarası...
        Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

Ben bu kafa yapısını daha önce bir yerlerden hatırlıyorum.

Gökdenizin gidişi olabilirmi acaba?

Gökdenizi o şekilde yollayanlardan Yattaraya yapmadığını bırakmaması normal.
          TRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR

Yorum

güle güle bizi sevindiren,çoşturan,her maça umutla bakmamızı sağlayan sempatik çocuk yolun açık olsun
            herşey için teşekkürler................

Yorum

İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bak işte, gerçeği kabul edin. Kendi ağzınızla söylediniz: Biz Fatih Tekke'ye vefa göstermedik ( bravo ), ne Yattarası"...

Buradan çıkan sonuç, biz Fatih'e bu nezaket icabını çok gördük, Kralı gelse yapmayız... Bize ters bu işler.
              olay bu işte.

Yorum

gözündeki değerimiz 700,000 euro'ymuş demek gene de Sağol.
                Yolun açık olsun.

Yorum

İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  aynen katılıorum....
                  --7--TeK AşKıM vAr oDa TrAbZoNsPoR--7--

Yorum

Git koçum git bu insanlara yaranmak gerçekten çok zor..

Yolun açık olsun..
                    Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
                    **Latocan**

Yorum

Bu başlığı değiştirelim.

ZAMAN YATTARAYA VURMA ZAMANI.KAHROL YATTARA.

Bazı arkadaşlar ancak bu şekilde duracak gibi gözüküyor

Yorum

İlk olarak lato95 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Git koçum git bu insanlara yaranmak gerçekten çok zor..

Yolun açık olsun..

Bize yaranmak için basın toplantısı düzenledi.

Gitmek için izin istiyorum dedi.

Ya biz gitmesini istiyor muyuz? Hayır.

O zaman neden gidiyor?
                        Bordomavi.net

Yorum

İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yahu kendini Yattara'nın yerine koymayı basan düşünme yetiniz Ersun Hoca'nın, Sadri Şener'in, 2 haftadır "Yattara'sız takım olmuyor" diyenleri dinleyen diğer furbolcuların yerine koymayı nasıl basmıyor? Al bilmem ne takımının oyuncusuna empati yapmak elimizdekilere empati yapmaktan daha kolay oluyorsa bunun adı davranış bozukluğudur, kusura bakmayın.

Ayrıca, Yattara'nın ağzına "hak helal etme"yi alması için önce 400 bin euro borcunu getirip masaya oturması lazım. Biz hakkını peşin vermişiz. Önce haksız elde ettiği hakkı iade etsin.
                          Yaşın benden çok küçük olduğu için seni alnından öpüyorum Emrah Kardeşim. İyiki senin gibi bilinçli TS lular çoğunlukta. Çocukları hata yaptığında sopayla dövecek olanların, aynı şeyleri Yattara yaptığında teşekkür etmeye davet etmeleri faciası belki de ilerisi için daha hayırlı olacak.

Şampiyonluk yaşamadan gitmem dedikten 2 ay sonra gidiyorum diyerek kendisini sevenlerle dalga geçen birine teşekkürü borç bilenlere söyleyecek tek şey kalıyor geriye: Demekki bizler Yattarayı sizin sevdiğinizden çok daha fazla seviyormuşuz. Ki bu ihaneti anlayabildik ve içimize oturdu. Sizler için tek ihanet Yattaranın FB ye gitmesidir biliyorum. Bizler için ise ihanet, savaşın en şiddetli anında orduyu terkederek arkadaşlarını yalnız bırakmaktır. Nereye gittiği hiç önemli değil.
                          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                          Seneye A.Aker her sene olduğundan daha fazla " Fa-tih Tek-ke " diye inleyecek. Fatih alınsa da, alınmasa da... Çünkü A.Aker daima en büyük ihtiyacı dile getirmiştir...

Yorum

yattaraya vefa duyanlara soruyorum.devre arasına kadar şampiyonluk yarışından koparsak ne olcak?siz gidin havaalanına yattaraya yalakalık yapın.madalya da takın.hatta uzun sokağın adını değiştirin ibrahim yattara sokağı olsun.ligin 4. haftası takım ve seyirci gaza gelmiş.senin en çok güvenerek yola çıktığın adam seni yarı yolda bırakıyor.ve çaresizsin.yani TELEFİ EDEBİLECEK ZAMANIN yok.bravo profesyonel yattara milyonların hayallerini sattın.hadi herkese iyi geceler

Yorum

Arkadaşlar size bir tavsiyem var.Bu konuda herkesin sinirleri gerildi.Komik trabzonspor anıları diye bir başlık açıldı.Gerçekten çok komik hikayeler var.Tavsiye ederim.

Yorum

İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bize yaranmak için basın toplantısı düzenledi.

Gitmek için izin istiyorum dedi.

Ya biz gitmesini istiyor muyuz? Hayır.

O zaman neden gidiyor?
                                Fatih, bizden izin istemesi O'nun nezaket anlamında yaptığı bir güzel davranıştı. Yoksa, Askerin hükümetten sınırötesi operasyon için tezkere istemesi gibi değil... Yapmayada bilirdi, bu O'nun bizi sevdiğine işarettir, göremesek de....

Ha, aklıma gelmişken söyleyeyim. 'Bu takımı para için sattı' diyenlere sözüm.

Hatırlayalım, Yattara'nın ilk geldiği yıllarda saha içinde tüm takımları kıskandıracak şovlarıyla gündemde olduğu sıralarda, bizi ve takımı çekemeyen birtakım medya , Yattara'nın 150.000$ aldığını sıkça dile getiriyordu. Özellikle de biraz formsuzlaştığı dönemlerde her daim, az para aldığı ve bu yüzden kasıtlı olarak kötü oynadığı söylenirdi. Yani Yattara'nın az olan kazancını sebep göstererek, biz taraftarlarda O'nun " paragöz olduğu" izlenimi oluşmasını için uğraşıyorlardı.

Ve yine bizler ( hemen hemen herkes) buradan, Yattara'nın para için asla böyle bir şey yapmayacağını; yedek oyuncular dahi onun 3-4 misli kazanırken onun böyle mücadele etmesinin paragöz olmadığının göstergesi olduğunu hepbir ağızdan ifade ettik.

Şİmdi tekrar soracak olursak, Erdinç ( nam-ı diğer Gayserili), celaleddin ve diğer birçok üstün özellikli(?) oyuncular Yattara'nın 3-4-5 misli para kazanıyorlardı, ve yattara çıkıp bir gün dedi mi, " Ulan yedekler bile benden kat kat fazla kazanıyor, ben bu şartlarda oynayamam, yahut daha fazla kazanabileceğim bir kulübe gitmek istiyorum"

Böyle asparagas haberleri her defasında çıkıp tekzip etmedi mi: Ben parayı sorun etmem diye...Ve biz de kendisini onaylamadık mı...

Şunun şurasında 2-3 sene önce 200.000$ ile oynamayı kendisine problem etmeyen bir adamı ( neredeyse takımdaki tüm yedekler ondan fazla kazanırken) nasıl oluyor da bir anda paragöz ilan edebiliyorsunuz? Bu da ayrı bir maharet.

Yorum

Çalışıyor...
                                X