Güle güle gitsin çok arayacak trabzonu ama yinede onu izlemek çok büyük bi keyifti ...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Zaman, Yattara'ya Vefa Zamanıdır...
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak john_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYattara'nın bu saatten sonra takıma geri döneceğinden söz edilemeyeceğine göre artık gidişini kabullenmemiz gerekmektedir.
Her profesyonel futbolcu gibi gitmesinin kendisi ve takımı için en iyisi olduğunu düşünmüştür ve ayrılmaya karar vermiştir. Bu kararını da gayet tabii karşılıyoruz, karşılamalıyız.
Şimdi... Geriye dönüp baktığımızda Yattara bizim için hep güzel anıların yer aldığı hatıratlarımızda yer alacaktır. Geldiği günden bugüne değin hep güzel günlerimiz oldu, her daim takımın en sempatik simalarındandı kendisi. O'nu unutmamız mümkün değil...
Bu noktada, Yattara'nın almış olduğu bir karar var ve beğensek de beğenmesek de kendince doğru olanı yatığına inanıyor, amenna. Sapla samanı birbirine karıştırma hususunda mahir olan bizler, hiç olmazsa Yattara gibi başımıza gelmiş en güzel 'bela' için bari bu hataya düşmemeliyiz.
Nedir o hata?
Yattara gitmek istedi, yahut satıldı, ya da burada mutlu değil, Trabzonspordan nefret ediyor artık... ne derseniz deyin, O'na istediğiniz yakıştırmayı yapın ama...O'nun 2003 yılından itibaren Trabzonpor camiasına kattığı değerleri değiştirmezsiniz, değişmeyecek. Bizimle geçirdiği yıllar hep baki kalacak.
İbrahima Yattar gitti. Geriye O'nun bizimle geçirmiş olduğu güzel günler kaldı. Tıpkı Gökdeniz Karadeniz, Fatih Tekke (...) de olduğu gibi... Ama bu sefer farklı olacak, O'nu Fatih gibi, Gökdeniz gibi hüzünlü ve yalnız bir şekilde havaalanında görmeyeceğiz.
Trabzonspor camiasına katılarından ötürü kendisine sonsuz teşekkürlerimizi arz ediyor, bundan sonraki yaşamında kendisine başarılar dileriz. Ve buradan sana söz veriyoruz ki, unutulmayacaksın, unutturmayacağız seni... Yolun açık olsun.
Benim icin Yattara Anorthosis Famagusta macinda bitmisti. Ama topladi dedik, profesyonellesti dedik. Yaptigi is ortada.
Vefa mi? Sadece bir insan olarak gule gule der, gelecege bakarim.Yine Yeni Yeniden
Yorum
-
Yattara'yı izleyebildiğim için kendimi şanslı hissediyorum. Allah nasip eder de torunlarım olursa bol bol anlatacağım Yattara'yı. Şu iki günde nasıl değişti havamız. Yattara'ya itiraflar, hakaretler... Alah aşkına bilerek oynamadı sakat değildi demeyin. Başkan da öyle diyor taraftarın kucağına atıyor Yattara'yı. Ben, Yattara'nın hep samimi olduğuna inandım. Dün arabasının içinde verdiği röportajı izleyince yine aynı saminiyeti gördüm. Ayrılmak isteyen ilk futbolcuymuş gibi davranıldı. Paralar havada uçuştu. Hesaplar yapıldı. Caner,M.Topuz,Tabata geldi bizeİnsanlar milyon euroları duyunca kovun gitsin demeye getirdi. Hemen karaktersiz oldu. Yönetim, eski yönetimin sattığı yıldızlar için laf ediyordu. Önemli olan durumu idare edebilmektir diyorlardı. Adı üstünde idareci. Gitmek isteyeni durdurursun kalmak isteyeni değil. Şu hakaretler çok moralimi bozdu. Anında çöpe attık adamı.
Bir Yattara gidermiş bir Yattara gelirmiş. Geçiniz... Hep öyle zaten hep. Kaç kere duyduk şu tekerlemeyi. Yattara gibi oyuncuyu zor görürüz bir daha. Şu mübarek saatte yemin ediyorum 20 milyon euro değil 40 milyon euro'ya değişmem Yattara'yı. Heeee, verir o parayı hiç kimse vermez. Ama o gidince onun boşluğunu o paralarla bile dolduramayız.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
emekleri için teşekkürler fakat Trabzonspor taraftarının Yattara ya vefa borcunun olduğunu düşünmüyorum çünkü sevgimizle,gönüllerdeki yeri ve ödediğimiz paralarla ayrıca Yattara yı Yattara yaparak ödedik biz vefa borcumuzu
peki o ne yaptı
bjk maçında ağrılarım arttı oynamayacağım dedi.
yorum hepimizin.YAVUZ SULTAN SELİM
Yorum
-
İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlmuyor, kabullenemiyorum, kabullenmek istemiyorum.. Şu dönemde, şu ortamda, şu şekilde bu yapılır mıydı, olacak şey mi, çok yazık.. Her şeye rağmen yolun sonuna kadar açık olsun Kara Bela.." Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3-5 kuruş için kendisini aileden gören milyonlarca sevenini terk ettiğin için....
sakatım deyip ense yaptığın için.......
3-5 hafta oynayıp iki katı yattığın için.....
her şeye rağmen takıma kattıkların için çok teşekkürler....
-çalımlarınla rakibimizi şaşkına çevirdiğin için,
-attığın birbirinden güzel goller için,
-en önemlisi futbolun aslında eğlenceli,zevk veren bir oyun olduğunu taraftarına, rakibine hatırlattığın için
teşekkürler YattaraTSira- Şükran
"Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."
Yorum
-
Sorun nasıl gittiği neden gittiği değil! Ben Trabzonspor'un formasına aşığım o takım için elimden geleni maddi manevi yapıyorum, Fatih Tekke, Gökdeniz Karadeniz, İbrahim Yattara... ise bu takımın maaşlı çalışanlarıdır. Verdikleri hizmetin karşılığını fazlasıyla aldılar. Trabzonspor formasını çıkardığı andan itibaren başarısının devamını isterim ama yalnızca insani olarak. Vefa da neyin nesi ben vefayı birtek Ünal Karaman'a duyarım!
Yorum
-
İlk olarak Burak_H tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSorun nasıl gittiği neden gittiği değil! Ben Trabzonspor'un formasına aşığım o takım için elimden geleni maddi manevi yapıyorum, Fatih Tekke, Gökdeniz Karadeniz, İbrahim Yattara... ise bu takımın maaşlı çalışanlarıdır. Verdikleri hizmetin karşılığını fazlasıyla aldılar. Trabzonspor formasını çıkardığı andan itibaren başarısının devamını isterim ama yalnızca insani olarak. Vefa da neyin nesi ben vefayı birtek Ünal Karaman'a duyarım!Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!
Yorum
-
Kenidsini karşılıksız her yaptığı halta rağmen seven Taraftarı para için silen bir oyuncuyu Taraftar oalrak bende sielrim.Onun bize vefa borcu var.
Trabzonspora gelerek hayatının imkanlarını kazandı.6 sene öncesine kadar kaç par akazanırdı kaç kiş ismini bilirdi
Borçlu olan Yattaradır Trabzonspor değil.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
Yorum