Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Futbolcularımız Gol Atınca Kolbastı veya Horon Oynayacak

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ayrıca bu olay tramzonlu olupta futbolla ilgilenmeyenleri futbola çekebilir
    7n bitirdin bizi

Yorum

• Kolbastı ya da horon

Trabzonspor gol attığında futbolcuların ortak bir sevinç gösterisi sunacakları kaydedildi

Futbolun en önemli meyvesi gol... Bir maç boyunca sahada verilen mücadelenin sonunda kaleye giden ve filelerle buluşan her topun ardından futbolcular sevinç yumağı oluşturur. Tribünleriyle bütünleşir. Futbol endüstri halini aldıkça sahadaki sevinçlerin de şekli değişti. Her takımın, her futbolcunun kendine has bir sevinç biçimi oluştu. İşte bu noktada Trabzonspor da kendine özgü metodu hayata geçirmek için bir çalışma başlattı. Trabzonspor’un yeni sezonda özellikle gol sevinçlerinde ortak bir hareket yapma kararı aldığı belirtildi. Futbol takımı 2008-2009 sezonunda rakip kaleye atılan her golde yeni bir sevinme metodu uygulamayı uygun gördü. Bordo-Mavili futbolcular, her gol attıklarında Trabzon’a özgü olan kolbastı veya horon oynayarak taraftarlarıyla sevinçlerini paylaşacaklar. Futbolcular, “Bu sezon sahada çokça kolbastı ve horon oynayacağız” demekten kendilerini alamadılar.

Günebakış
      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yattara kolbasti'yi ögretmeye baslamis bile

Yorum

• süper olacak bizde oynayacğz (az çok biliyorum ama oynayacğum kimse kusura bakmasın !
          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• sadece yattara oynasın

Yorum

• bence barış-hüseyin profosyonel olarak bilirler erginde bilir onlar oynasın sırayla yuvarlak yapsınlar iboda oynasın süper olur
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• kolbastı daha güzel olur bence.........
                TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• böyle bir başlık açmıştım ben. demekki okudular ve değerlendirmeye aldılar.
                  vay beaa. kutlayın beni arkadaşlar
                  KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bence barış-hüseyin profosyonel olarak bilirler erginde bilir onlar oynasın sırayla yuvarlak yapsınlar iboda oynasın süper olur

kardesım ne yaptın ya bı gol atacagız 90 dakıka kolbastmı oynayacagız.

kı bızım takımın bu sene cok atacagını dusunursek

Yorum

• bizimkiler en iisi kolbastı oynayarak gol atsınlar yada eski tabirle horon gibi futbol oynasınlar
                      bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• İlk olarak robinhood61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        böyle bir başlık açmıştım ben. demekki okudular ve değerlendirmeye aldılar.
                        vay beaa. kutlayın beni arkadaşlar
                        Tebrik ederiz arkadaşım Haberi ilk dyduğuma benim de aklıma Bmn deki başlık gelmişti.Muhteşemler ya! ))
                        "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• yattara gol attimi kolbasti oynasin da gerisi önemli degil, bide baris gol attimi birseyler yapsa, belkide utanir bilemem

suan bunu buldum..... izleyin ulaaaaa, ben gülmekden kirildim, bu adami seviyorum baska da birsey demiyorum

En son Emo91 tarafından düzenlendi; 05.08.2008, 00:41.
                          En büyük TS

Yorum

• Bu kolbastı benim gol sevinçelerimin ölçüsünü azaltacak anlaşılan.
                            Şu oyuna duyduğum duygularım tam tersine dönerse belki takdir ederim bunu....

Yorum

• hangi şarkı çalıcak acaba? neye oynıcaklarr oda önemli..

çayır biçiyom çayırmı acaba?
                              Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
                              • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bence barış-hüseyin profosyonel olarak bilirler erginde bilir onlar oynasın sırayla yuvarlak yapsınlar iboda oynasın süper olur
                                hüseyinin futbola olmadığı gibi kolbastı oynama yeteneğinin de olmadığı kanısındayım
                                BiZe HeRyER TrAbZoN !!!

Yorum

Çalışıyor...
                                X