oğlum şu an 3 aylık bu doğduğu gün saonra diğerlerinide paylaşırım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor İçin; Formanı Al! Fotoğrafını Çek!..
Daraltma
X
-
İlk olarak fero tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Trabzonspor
Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..
Yorum
-
-
İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleakşama kısmetse atarım gri formam ileBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSedat nerde aldın o formayı?Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYakıyorsun Sedat abi.
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum