çubuklu forma hariç tüm formalara sahibim.Bakalım belki şu ısparta kampında satılırsa alırız bi tane yoksa Ankarada henüz bulamadım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor İçin; Formanı Al! Fotoğrafını Çek!..
Daraltma
X
-
Bugun Yenisahra köprüsünün dibinde buluna TS club e Yeni çıkan çubuklu formadan almaya gittim ama gelmemiş. Perşembe gününden sonra geniş ürün seçeneği olucakmış.
Bende resimdeki eski forma ve bir adet T-short aldım.
Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?
Yorum
-
İlk olarak RepLay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugun Yenisahra köprüsünün dibinde buluna TS club e Yeni çıkan çubuklu formadan almaya gittim ama gelmemiş. Perşembe gününden sonra geniş ürün seçeneği olucakmış.
Bende resimdeki eski forma ve bir adet T-short aldım.
tişort ne kadar?
Yorum
-
İlk olarak sercann_34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületişort ne kadar?Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?
Yorum
-
İlk olarak RepLay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntület-short 25 lira
Yorum
-
İlk olarak sercann_34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületşk ederim uygunmuş gecen sene ki gibi 75 liradan değilmiş.
75 liraya t-shortmu olurmuşbelki penye diye böledir bilemicem ama 75 abartıı
Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?
Yorum
-
İlk olarak Nihal Ayvaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKozyatağındakine gittim.Ya öğleden sonra gelir ,ya da pazartesi mutlaka gelir dediler.En son A.Hilal Çakıroğlu tarafından düzenlendi; 29.06.2009, 08:47.
Yorum
-
İlk olarak Hamsi_61_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana da persembe gelecek dedilerEn son A.Hilal Çakıroğlu tarafından düzenlendi; 29.06.2009, 08:46.
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇubuklu formadan aldım en kısa zamanda koyacağım fotoğrafımı
Yorum
-
İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenkdaslar fiyatlar nasıl ? cubuklu ne kadar ?Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim çubuklu forma 79 ytl
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum