Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor İçin; Formanı Al! Fotoğrafını Çek!..

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Normalşop Egemen abi ççç
    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Çubuklu çok tatlı duruyor.

Akşama birde hamucera arkadaşımızdan gri forma gelsin, artık kararı ona göre vereceğiz inşallah.

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        fotoşop
        - Egemen fotoşop beni bozar , bu gece formamla yatıcam ççç
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Abi arkada masada varken şort'a bir iki sürttür ççç
            İhtiyacı var sanırım
            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• ben ilk resimden bahsediyordum abi

fotoşop değil de peintmiş ççç
              Hadi eyvallah..

Yorum

• - Power poırtte amcaoğlu çizdi
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik

Yorum

• Sedat abi hafif Türk kası çok karizma durmuş

Bu arada çubuklu var gri veya beyaz alayım diyordum ama çubuklu yine güzel yine güzel

Kafam karıştı.
                  "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Yakışmış abi fakat armamızın simetri olayı henüz çözülmemiş galiba.

Yorum

• Yeni formanı güle güle kullan, Sedat. Senin formanda arma mavi çubuğun üstünde, alırken dikkat ettin mi, çubukluların hepsinde bu şekilde miydi?

Yorum

• İlk olarak Aydın Karaağaç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yeni formanı güle güle kullan, Sedat. Senin formanda arma mavi çubuğun üstünde, alırken dikkat ettin mi, çubukluların hepsinde bu şekilde miydi?
                        - Sağol abi..Açıkcası pek dikkat etmedim..

- Esas şaşırdığım bedenlerden denemek istedim , eleman kalmadığını söyledi..

- Peki dedim ne zaman geldide bitti diye sordum , pazartesi dedi..

Yorum

• Demek ki formalara ilgi büyük. Teşekkürler.

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            - Utandırıyosun Kazımcığım ama

bu forma sankı bıraz farklı;9 çizgisi var ve nike işareti diğer formalara göre daha sağda duruyor

Yorum

• Sedat kaç beden aldın formayı? Normal giysi bedenin ile tutuyormu.
                              Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

• hayırlısıyla trabzona gidim hafta sonu alıcam inş. çubuklu formayı
                                Ofli - mucahiderdogan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X