Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor İçin; Formanı Al! Fotoğrafını Çek!..
Daraltma
X
-
Ben Kocaelide oturuyorum sürekli uğradığım satış mağazasına bugünde uğradım forma gelmiş fakat sadece mavi olanı mağaza sorumlusu daha önce gelen formaların kısa sürede tükendiğini yeniden talep ettiklerinde formaların ellerine dün yani 40 gün sonra geldiğini ondada sadece mavi olanı gönderdiklerini belirtti talebin çok fazla olduğunu fakat forma konusunda problemler olduğunu söyledi Yönetimi bu konuda daha duyarlı olmaya davet ediyorum biz taraftarlar forma bulmakta güçlük çekiyoruz satmak istemiyorlarsa o başka tabiTRABZON - YENİMAHALLELİ
KOCAELİ - MERKEZ
Yorum
-
İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Eşe dosta dagıttıklarımın pek fotosu yok ama : D Vazifemizi yerine getirdik devam da edeceğiz inşallah.
Olay bundan ibaret degil , devamı gelecek : )
Bizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
İlk olarak b_kartal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar cevaplarsanız sevineceğim... trabzondan arkadasa sipariş verdim bayramdan sonra formamı alacagım
fakat bedeni hakkında sorum olacaktı
aston villa tarzı forma istedim
boy:1,82
kilo:65
small istedim kücük gelmez demi???
Large tavsiye ederim. Daha uygun olur. Small ile hareket edemezsin sırtın belin açılırBizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
Formanin üzerine tam oturmasini istiyorsan small al bence. Large asiri büyük olur. Benim boyun 1,80 kilom 78. Small turuncu forma aldim tam üzerime oturdu."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLarge tavsiye ederim. Daha uygun olur. Small ile hareket edemezsin sırtın belin açılır
saol yinede..
İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormanin üzerine tam oturmasini istiyorsan small al bence. Large asiri büyük olur. Benim boyun 1,80 kilom 78. Small turuncu forma aldim tam üzerime oturdu.
Yorum
-
Ama bi hususu yine vurgulamak gerekir , mesela mavi antrenman tshirt'u ve govde bordo kolları mavi olan formamızdan 2sinide L aldım ,
Mavi tshirt daha büyük geldi aynı beden olmalarına rağmen.
Bordo yakalı formamızın L si de bana ufak gelmişti.
Modelden modele kalıp farklılıkları olabiliyor. Denemek en iyisi.Bizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
İlk olarak Barış BAKIRTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet fenerli devid bi baktım dolanıyor Kurtköyde yeni açılan VIA/PORT AVM de gel bakalım dedim hemen sırnaştı formayı görünceyaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak b_kartal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar cevaplarsanız sevineceğim... trabzondan arkadasa sipariş verdim bayramdan sonra formamı alacagım
fakat bedeni hakkında sorum olacaktı
aston villa tarzı forma istedim
boy:1,82
kilo:65
small istedim kücük gelmez demi???
boyum 1,77
kilo: 65
Bence Medium daha mantıklı...Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Her Türlü
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum