Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor İçin; Formanı Al! Fotoğrafını Çek!..

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak uzunhakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ama baskı hocam bende nakışlı
    Kardes sana bi sorum olcak, Bu amblem deki nakisi nasil yapdirdin ve nerde yapdirdin??? Bizde yaptirmak istiyoruz baya güzel olmus ve saglam gözüykiyor!! Trabzonda olsa iyi olcak!
    #20 Gustavo Alejandro Colman

Yorum

• İlk olarak Yazici_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kardes sana bi sorum olcak, Bu amblem deki nakisi nasil yapdirdin ve nerde yapdirdin??? Bizde yaptirmak istiyoruz baya güzel olmus ve saglam gözüykiyor!! Trabzonda olsa iyi olcak!
      kardes öncelikle forma orijinal forma bunu soyliyim ts clubdan alınmıs formadır
      çakma bi iş değil yani yanlıs anlasılma olmasın
      Orijnal formayı(logosu baskılı olan) arkadasıma ts club altın nakıslı orijinal forma ile beraber götürdüm(arkadasım pikocu) dedimki bunu su formadaki gibi etrafını altın yaldızlı yap arkadasım bilgisayarlı nakıs makınasından 2dk da aynısını yaptı para bile istemedi 5 lira werdim ama hepsi bu
      trabzonspor'lu olmak gerçekten farklı, gerçekten farksız olmaktır.

Yorum

• BUDA CUBUKLU FORMAMIM ARMASI (DAHA BASKA SOZE BENCE GEREK YOK)

Yorum

ama baskı hocam bende nakışlı
          ben isim numara baskısından söz ediyorum.
          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben isim numara baskısından söz ediyorum.
            onunla ilgili fikrim yok benim formalarımda isim numara yazmıyo kardes

Yorum

• İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sahrayı ceditten geliyorum tamam ürün cesidi fazlada yav kardeşim insanlara taa TS Clup zamanından kalma sırt numarasını orjinal diye yutturmaya calısıyorlar formayı aldım ama isim işiyalan oldu şimdi baska TS club a gidecez,ayıp oluyor ama insanı saf yerine koyuyorlar bide 15 TL kitlemeye calısıyorlar..
              ben orda orijinal numara isim yaptırdım bikaç gün önce...niye öyle yaptılar acaba

Yorum

• ne formaydı ya

Yorum

• Resmi bi türlü ekleyemedim. Neyse yarın eklerim inşallah.
                  En son İskender66 tarafından düzenlendi; 11.08.2009, 00:47.

Yorum

• yeni formalar(çubuklular) benim de hoşuma gitmedi açıkçası..

Yorum

• trabzonspor'lu olmak gerçekten farklı, gerçekten farksız olmaktır.

Yorum

• Tebrikler Hakan, 'gerçek taraftar lisanslı ürün kullanır' daki taraftar profiline uyuyorsun.
                        avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

Puma formayı bulmuşsun galiba? ben de haber verecektim tamamdır takas edebiliriz diye

Yorum

• İlk olarak İHSAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tebrikler Hakan, 'gerçek taraftar lisanslı ürün kullanır' daki taraftar profiline uyuyorsun.
                            sağol ihsan her zman

Yorum

• üzerimde forma emrah eren'indir

Yorum

BUDA CUBUKLU FORMAMIM ARMASI (DAHA BASKA SOZE BENCE GEREK YOK)

nakisli olmasi bisey fayda ediyo mu? bence armadaki mavi ts yine cikar cünkü kac defa tanik olduk burda forumda. sadece bordo ve altin nakis kalir. ts club armasi orijinal armamiz. bunu neden formanin üzerine nakis yapmazlar?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X