Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor İçin; Formanı Al! Fotoğrafını Çek!..

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• BU FORMADAN L BEDEN ARIYORUM ARKADASLAR ELİNDE OLAN KULLANMAYAN SATMAK İSTEYENLER ):
    trabzonspor'lu olmak gerçekten farklı, gerçekten farksız olmaktır.

Yorum

• yakın zamanda ben de formalı resmimi eklicem...
      Her aşık olan Trabzonsporlu değildir ama her 'Trabzonsporlu' deli gibi aşıktır !
      ENGİN BAYTAR

Yorum

• trabzonspor.com.tr adresinden formalarımıza baktım fakat 2008-2009 sezon formaları ile bu sezon formaları karışık konmuş, altlarında da hangi sezona ait olduğu doğru düzgün yazmıyor.. Arkadaşlar birisi bana bu sezonun BEYAZ formasını foruma koyabilir mi? Alıcam da almadan görmek istiyorum tşkler.

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          nike formalardaki armalar nakışlı...kendiniz mi yaptırdınız aldıktan sonra
          aynen aslında forma aldıkdan sonra git bi iyi terziye sarı iiplik al yapsın
          Eski kullanıcı adı: olikos61
          Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
          Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            aynen aslında forma aldıkdan sonra git bi iyi terziye sarı iiplik al yapsın
            aynen katılıyorum

Yorum

• Bu gün TS Club'a gittim arkadaş ile...
              Kendisi çubuklu formadan aldı...
              Dikkatimi çeken ise mağazanın oldukça kalabalık olmasıydı (:
              Çok hoşuma gitti bu durum!
              Hamiş

Yorum

• İlk olarak uzunhakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

BU FORMADAN L BEDEN ARIYORUM ARKADASLAR ELİNDE OLAN KULLANMAYAN SATMAK İSTEYENLER ):
                Bende var ama malesef beden yazan yerleri aşınmış tam okunmuyor. Boyum 1.84 kilo da 58 hafif bol oluyor L beden olması lazım tam hatırlamıyorum ama sen de kendi boyun ve kilonla kıyas yapabilirsin belki.

Tabi ben satma taraftarı değilim ama eğer olursa forma takası yaparım sadece

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bende var ama malesef beden yazan yerleri aşınmış tam okunmuyor. Boyum 1.84 kilo da 58 hafif bol oluyor L beden olması lazım tam hatırlamıyorum ama sen de kendi boyun ve kilonla kıyas yapabilirsin belki.

Tabi ben satma taraftarı değilim ama eğer olursa forma takası yaparım sadece
                  tam bana gore o zaman
                  benim formalar genelde l bende nike'formalar m bende sec bitane takas edelim.Sorun yok

Yorum

• “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                    Malik bin Dinar

Yorum

• Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...

Yorum

kendim yaptırdım pikocu tanıdıklarım var.Onlar bu işi gayet iyi yapıyor piyasa da da yaptırabilirsiniz formayı giyip carsıda dolastığım zaman tanıdığım tanımadığım herkes soruyor.Çok renk katıyor bence formalaraAltın yazdızlı ip hepsi bu bide iyi bir pikocu
                        15 mii? Trabzonda orjinal baskıyı 5 TL ye yapan yer var.
                        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

tam bana gore o zaman
                          benim formalar genelde l bende nike'formalar m bende sec bitane takas edelim.Sorun yok
                          Ya valla formalarını gördükten sonra iştahım kapanmadı değil ama bilemedim ya biraz düşüneyim Nike'ın Aston Villa tarzı formasına sulanıyorum biraz düşünmek istiyorum

Yorum

• yeni formalarımız

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ya valla formalarını gördükten sonra iştahım kapanmadı değil ama bilemedim ya biraz düşüneyim Nike'ın Aston Villa tarzı formasına sulanıyorum biraz düşünmek istiyorum
                              tamam kardes istediğğini albilirsin

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                15 mii? Trabzonda orjinal baskıyı 5 TL ye yapan yer var.
                                ama baskı hocam bende nakışlı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X