Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor İçin; Formanı Al! Fotoğrafını Çek!..

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ayrica urunlerini aldigim beylikduzu ts cluptaki abiyle tanistim..bayagi sohbetim oldu...kendisine buranin buyukcekmecede kimse tarafindan bilinmedigini , benim bile almanyadan bordo mavi net forumdan duydugumu soyledigimde sasirdi...ve oranin acik kalmasi icin bizlere ihtiyaci oldugunu soyledi..reklam konusunu birazda bize birakti..ayrica takim gelicekmis oraya acilis icin ama gelmemis..randevuyu ayarlayamamislar
    tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• vay bizim uşaklar bayağı hızlı imiş renkde pekte güzel canım nasılda yakışıyor kardeşlerime
      Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abi, magazadaki formalar numaralı değil,istediğin numarayı -ismi yazdırabiliyorsun.
        Numara ve isim her magazada yazılıyormu bilemem ama Haznedar ve Mecidiyeköyde yazdırmıslıgım var.
        Fontlar aynı topcuların üstündeki formalardaki font rakamlar içinde nike logosuda var.
        sagol kardesim

Yorum

• Umarim calisir, bu sene Miami'de izinde cektim. Yeni formalari henuz almadim, alirsam onunda fotografini buraya yukleriz insallah.
          twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• b.köy magazasindaki formalarin sirt numaralarimda NIKE isareti yok diye duydum ...

Yorum

• trabzonspor'lu olmak gerçekten farklı, gerçekten farksız olmaktır.

Yorum

Yorum

• Sayfayı en son kaldığım yerden itibaren inceledim, hayatımda en çok sevdiğim iki şey var Trabzonsporla ilgili;

1 ) Bayanların bu takıma sevgisi ve ilgisi

2 ) Çocuklarımızın bu takıma sevgisi ve ilgisi;

Bu başlıkta gördm ki bu sevgi ilelebet devam edecek, sağolun arkadaşlar.

Yorum

• İlk olarak uzunhakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    nike formalardaki armalar nakışlı...kendiniz mi yaptırdınız aldıktan sonra
                    Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                    Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• nike formaların arma kısımındaki sarı cerceveye ve yıldıza altınyaldızlı ip ile sarma nakış yapılıyor vede çok orjinal ve güzel görünüyor hatırlarsanız kappa forma ve ts club ın bazı formaları bu şekılde ıdı.meraklısnına bildiler.
                      BMN KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        nike formalardaki armalar nakışlı...kendiniz mi yaptırdınız aldıktan sonra
                        kendim yaptırdım pikocu tanıdıklarım var.Onlar bu işi gayet iyi yapıyor piyasa da da yaptırabilirsiniz formayı giyip carsıda dolastığım zaman tanıdığım tanımadığım herkes soruyor.Çok renk katıyor bence formalaraAltın yazdızlı ip hepsi bu bide iyi bir pikocu
                        trabzonspor'lu olmak gerçekten farklı, gerçekten farksız olmaktır.

Yorum

• Sahrayı ceditten geliyorum tamam ürün cesidi fazlada yav kardeşim insanlara taa TS Clup zamanından kalma sırt numarasını orjinal diye yutturmaya calısıyorlar formayı aldım ama isim işiyalan oldu şimdi baska TS club a gidecez,ayıp oluyor ama insanı saf yerine koyuyorlar bide 15 TL kitlemeye calısıyorlar..
                          Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sahrayı ceditten geliyorum tamam ürün cesidi fazlada yav kardeşim insanlara taa TS Clup zamanından kalma sırt numarasını orjinal diye yutturmaya calısıyorlar formayı aldım ama isim işiyalan oldu şimdi baska TS club a gidecez,ayıp oluyor ama insanı saf yerine koyuyorlar bide 15 TL kitlemeye calısıyorlar..
                            ofluu kardeşim kitleme dediğin 15 tl ise 3 paket sigara parası bile değilda ama ayıp etmişler kandırmasınlar taraftarı....
                            Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.

Yorum

• Abi ben 15 i niye yazdım,cünkü bu işin fiyatı her Ts clubta 10 lira ve ayriyeten baskı orjinal.. Adama bak abi bu orjinal baskı değil eminmiisn diyorum senin mecidiyeköyde yaptırdıgın orjinal değil diye cevap alıyorum.. Yanlış..
                              Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X