ayrica urunlerini aldigim beylikduzu ts cluptaki abiyle tanistim..bayagi sohbetim oldu...kendisine buranin buyukcekmecede kimse tarafindan bilinmedigini , benim bile almanyadan bordo mavi net forumdan duydugumu soyledigimde sasirdi...ve oranin acik kalmasi icin bizlere ihtiyaci oldugunu soyledi..reklam konusunu birazda bize birakti..ayrica takim gelicekmis oraya acilis icin ama gelmemis..randevuyu ayarlayamamislar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor İçin; Formanı Al! Fotoğrafını Çek!..
Daraltma
X
-
-
İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi, magazadaki formalar numaralı değil,istediğin numarayı -ismi yazdırabiliyorsun.
Numara ve isim her magazada yazılıyormu bilemem ama Haznedar ve Mecidiyeköyde yazdırmıslıgım var.
Fontlar aynı topcuların üstündeki formalardaki font rakamlar içinde nike logosuda var.
Yorum
-
İlk olarak uzunhakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenike formalardaki armalar nakışlı...kendiniz mi yaptırdınız aldıktan sonraAltın yazdızlı ip hepsi bu bide iyi bir pikocu
trabzonspor'lu olmak gerçekten farklı, gerçekten farksız olmaktır.
Yorum
-
Sahrayı ceditten geliyorum tamam ürün cesidi fazlada yav kardeşim insanlara taa TS Clup zamanından kalma sırt numarasını orjinal diye yutturmaya calısıyorlar formayı aldım ama isim işiyalan oldu şimdi baska TS club a gidecez,ayıp oluyor ama insanı saf yerine koyuyorlar bide 15 TL kitlemeye calısıyorlar..Teşekkürler ADMIN!!!
Yorum
-
İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSahrayı ceditten geliyorum tamam ürün cesidi fazlada yav kardeşim insanlara taa TS Clup zamanından kalma sırt numarasını orjinal diye yutturmaya calısıyorlar formayı aldım ama isim işiyalan oldu şimdi baska TS club a gidecez,ayıp oluyor ama insanı saf yerine koyuyorlar bide 15 TL kitlemeye calısıyorlar..Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.
Yorum
-
Abi ben 15 i niye yazdım,cünkü bu işin fiyatı her Ts clubta 10 lira ve ayriyeten baskı orjinal.. Adama bak abi bu orjinal baskı değil eminmiisn diyorum senin mecidiyeköyde yaptırdıgın orjinal değil diye cevap alıyorum.. Yanlış..Teşekkürler ADMIN!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum