İlk olarak 6TRABZONE1 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor İçin; Formanı Al! Fotoğrafını Çek!..
Daraltma
X
-
İlk olarak TASOVA,LI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArka$lar ben Almanyada ya$iyorum ve sizler gibi takima katkida bulunmak icin forma almak istiyorum ben nasil forma acalgim bilgi vere bilirmisiniz söz en az 10 forma alacagim hemde .
Aşağıdaki telefonu ara sana yardımcı olcaklardır.
Ts Club Sadri Şener
Kemerkaya Mahallesi Halkevi Sokak / Trabzon
Tel : (0462 326 20 77)
Yorum
-
İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForuma hoşgeldin hemşerim.
Aşağıdaki telefonu ara sana yardımcı olcaklardır.
Ts Club Sadri Şener
Kemerkaya Mahallesi Halkevi Sokak / Trabzon
Tel : (0462 326 20 77)BORDO MAVI
BORDEAUX BLAU
CLARET BLUE
Yorum
-
İlk olarak TÖ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Alanzinho'nun imza da giydiği formayı pek beyenmedim arkadaşlar ama en azından farklı ben çubuklu forma bekliyorum sanırım bu sene guzel forma göremicez seneye hamsi figuru eklenince guzel oluru will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar LÜTFEN yardim edin,
ben almanyada kaiyorum ve yeni formamizi almak stiyorum, nasil alabilirim?
"Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."
Yorum
-
Konudan diŞari ciktiĞim İÇİn Öncelİkkle herkezden Özur dilerim ancak trabzonspor-ankara maÇi İÇİn cumartesi saat 14:00 da kadikÖy boĞa da maÇa gİdemeyen İstanbuldakİ trabzonsporlular buluŞuyor konu ile ilgili baŞlik aÇilmiŞtir lİsteye katilmak İsteyenler baŞliĞimizda bize msj cekebİlİr... Hayde maÇa da kadikoy taraftar gorsun...Hastikoz
Yorum
-
İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar LÜTFEN yardim edin,
ben almanyada kaiyorum ve yeni formamizi almak stiyorum, nasil alabilirim?
HY67...
Yorum
-
-
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
2 forma sozum vardı 1ı yazın aldım dıgerını pazartesi alıp tahaddutumu yerıne getırecegım, alanzınho yu da ek olarak alabbılırım
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum