Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor: 1 - FC Brugge: 0 | Açılış Maçı | 16.08.2008

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cico_cico_08_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    madem belınız ağrıyo yada ayakta duramıyonuz gıdın kardeşım kale arkasına ben oturmak ısteseydım d-smartta izlerdım maçı 2 saat yol geldım ben oturmak ıçın dğl sonuna kadar destek için hala sesim yerine gelmedi bağırmaktan oturcak olan maça gelmesın kardeşım 40.000 olcağımıza 20.000 bağıran taraftar yeter...

İşte benım gıbı düşünenlerde varmişş statda bunu tartışyıodukk

ya zaten Trabzonda değilizkı sureklı takımımızı statda gorme fırsatı bulamıyoruzzz
    kırk yılda bır buluştuğumuz takımımızı da bırakın ayakta tezahurat yapalım bırakın kopalım bırakın da coşalım yanii
    bırakında son sesımıze kadar bağıralım ...
    bırakında bu aşkı ıcımızden gelrek yaşayalım ..
    bırakında kolbastıyla bırakında horonla yerı geldınde bayraklarımzıla kutlayalım
    ben oturmak ıcın statda gelenlere şunu söluyorum ..
    tabıkı sızınde stada gelip ızleme hakkınız var ama farklı bölum bızım bunları yapmmaız ıcın ayakta durmamız gerekıyorrr... ben 2 sanıye oturmadım
    saygılalrr...
    [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
    [/COLOR]

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sen buna takım desteklemek mi diyorsun?
      Sahaya girenleri haklımı görüyorsun?
      Geçen sene sahaya girildikten sonra takım kendini toparlayabildimi?
      Neden kendini hep istanbulla kıyaslıyorsun? İstanbuldan banane!
      Burda sahaya girenler lid maçlarında tekrar sahaya girmeyecekmi?
      Şimdi sevindik girdik, sivas maçında kızdık girdik.
      Sahaya girenler kendilerini ne kaar haklı görüyorsa ben de onlara sövmekte kendimi o kadar haklı görüyorum.
      Sahaya girenler ölümüne seviyor, girmeyenler sevmiyor öylemi? Ben sahay girmedim. Yani takımı sevmiyorum, o yüzden üyeyim o yüzden hiç gidemiyeceğimi bildiğim için kombine aldım, o yüzden forma, cd, piyongo aldım. Ama bir yanlış yaptım sahaya girmedim ve ben TRABZONUMU senin kadar sevemedim, kusura bakma
      Dün kaç tane piyango alındı? Kaç tane cd satıldı? Ölümüne sevmek bunların bitirilmesiyle takıma destek verilmesiyle ölçülür. Sahaya girilip adam korkutmayla değil. Ersun hoca bile koşarak kaçtı. Bu mu sevgi?
      buyutmeyın bu kadar olayı ya ne var herkez sevgısınden gırdı sahaya sankı şampıyonlar lıgı fınalı oynuyoduk bu taraftar neyın ne olduğunu sızden ıyı bılıyor merak etmeyın...
      BİZE HER YER TRABZON....

Yorum

• ya valla deli ooldum yaa bağırıyoruz oturun diyolar en sonunda bi adama dedim amca tv mi seyrediosn maça geldik dedim sonra bişiler dedi takmadım.. yeter kalkın dıoruz ulan insan çekirdeği bu kadar mı sever yaa...git evinde çıtlat çekirdeğini...2. yarı ama başka yere kayınca güzel oldu...
        BÜTÜN HERKESİ SEVEBİLİRDİM, SEVMEYE SENDEN BAŞLAMASAYDIM...

Yorum

• İlk olarak temel_yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          maçı izledik taraftarımız çok güzeldi ama sahaya girmek hoş olmadı çocukları ayrı tutuyorum ama 25 yaş üstü insanlar sahaya dalıp bayrak dikmesi bana göre hoş değildi ama hazırlık maçıdır olabilir herhazırlık maçı böyledir ...
          sahaya girilmesinden çok skor olarak öndeyken pet şişe atan arkadaşlar vardı bunun hiçbişekilde izahatı yok insanbirine hangi ruh haliyle bir cisim atar bence herkeste her takımda olduğu gibi bizde de vandalizm i benisemiş arkadaşlar var tribün taraf olma olgusunu sadecebilete para vermek olarak algılayan arkadaşlar var hiç unutmuyorum bir beşiktaş maçında önümde bir abi vardı maç başladı küfür hakem lehimizede verse küfür aleymizede verse küfür yanımızda bir abi eşiyle maça gelmiş küfür etme dedi adamın cevabı parasını verdim tabiki edicem tarzında bir cevaptı .eğitimşart trabzonspor şampiyonluklar yaşadığı vakit bırakın taraftarını oyuncuları bile birşekilde tahsil görmeye çalışan insanlardı ona göre davranalım on göre taraf olalım ..
          maça gelince güzel günler yakındır ama sabretmeyi bilene

birde şu ayağa kalkmayan fenerli olsun söyleminden vazgeçelim ne güzel slogan gibi bir marşımız oldu onu dillendirelim
          evt haklısın o pet şışe atanlara aynen iade ediyorum
          BİZE HER YER TRABZON....

Yorum

• İlk olarak @FLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ulen bana neden denk gelmedi o deyyuzlar , benim bileti yırtıp verdi adam . turnike yapmak lazım o şerefsizleri .

Aramada da bana yapıştı adam çakmagı bırak diyo . dedim bırakmam . Çok ısrar edince sana çakmak lazım dedim . öyle deyince bozuldu pes etti

Kardeş sen oflusun korkmuş olmalı bız de bıeltımızı vermedık zaten o an ıcerı gırmekten başka şey duşunemıyo ınsan bıeltımıde zorlada osla yırttırdım zaten
            [/COLOR]

Yorum

• bence bizim bu yönetim pazarlama ve etkinlik bakımından biraz zayif kalıyor... en azından bizim yöreden sanatcıları cıkarabilirdi ve seve seve geleceklerinden eminim...

Yorum

• birde demeden geçemiycem sarıyerden yiyeceklerimizi aldk zar zor stada soktuk .. içecek de ısınır diye stadtan alırız dedik ama 1 litrelik kolaya 9 ytl verdik gerçekten bunlar ayıp ya bu kadarda insanlar sömürülmez ..
                Şenol Güneş'e TAM DESTEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yorum

• ya bizede dediler aynı şeyi yanımda kuzenım vardı küçük dedi ikiniz beraber girin dedi bende yok olmaz dedim teker teker girdik bişide diyemedi...

Yorum

• İlk olarak OfLu Alperen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ya valla deli ooldum yaa bağırıyoruz oturun diyolar en sonunda bi adama dedim amca tv mi seyrediosn maça geldik dedim sonra bişiler dedi takmadım.. yeter kalkın dıoruz ulan insan çekirdeği bu kadar mı sever yaa...git evinde çıtlat çekirdeğini...2. yarı ama başka yere kayınca güzel oldu...

))) ıı sen yıne rahat ızledım bızım sonuna kadar kafamızı yedıelr ama sankı duymamış gıbı yaptım hıc oturmadım)
                    [/COLOR]

Yorum

• İlk olarak forzatsm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ))) ıı sen yıne rahat ızledım bızım sonuna kadar kafamızı yedıelr ama sankı duymamış gıbı yaptım hıc oturmadım)
                      ii yaptın biz de ole yaptık ama çekilmiyo kardeşim en sonunda başka bş yere kaydık....

Yorum

• İlk olarak sercann_34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bence bizim bu yönetim pazarlama ve etkinlik bakımından biraz zayif kalıyor... en azından bizim yöreden sanatcıları cıkarabilirdi ve seve seve geleceklerinden eminim...

Yooo azda olsa para alırla mutlaka (yol ,makyaj) Bizum Gönül Bizim köylu ondan bılıyorumm

Sadri Başkanımızın formülü şu

Giriş olacak ama Asla Çıkış olmayacak )
                        [/COLOR]

Yorum

• saat 5 te doğu üst taraftaydık,gurbetç,i gençleri tebrik etmek lazım taraftarı organize eden onlardı 61.dk şovu süperdi,ayrıca devre arasında havafişek gösteri yapılabilinirdi,yazık oldu o atmosfere

birde yetersiz güvenlik önlemleri vardı,ayrıca ts clup mağazaları da yoğun talebe tam anlamıyla karşılık veremediler,bi forma alana kadar,akla karayı sectim,en sonunda 75 YTL vererek aldım bitane ,formlar cok pahalı alamayan arkadaşlarım 50 YTl olsa bizde alırız dediler,ama alamadılar,kombine fiyatına forma ,
                          @zafercalikoglu
                          @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak sarıyerli_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            birde demeden geçemiycem sarıyerden yiyeceklerimizi aldk zar zor stada soktuk .. içecek de ısınır diye stadtan alırız dedik ama 1 litrelik kolaya 9 ytl verdik gerçekten bunlar ayıp ya bu kadarda insanlar sömürülmez ..
                            normalde sahaya atılır die şişe su satmadılar ama sattıkalrı simiti sahaya atsak adamın kafa yarılır.1 YTL taş gibi simit
                            Ecelim geldiğinde son nefesimde
                            Bordo-Mavi kefen var vasiyetimde

Yorum

• İlk olarak forzatsm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yooo azda olsa para alırla mutlaka (yol ,makyaj) Bizum Gönül Bizim köylu ondan bılıyorumm

Sadri Başkanımızın formülü şu

Giriş olacak ama Asla Çıkış olmayacak )

toprağım o kadar alsınlar en azından masraflarını biz karşılayalım hem beleşten de maç izlemiş olurlardı hhehe

Yorum

• nedır bu ya yorumlara bakıyorum yok hayvan yok tel orgulere elektrık verılsın vs vs sız nesınız ya kımsınız ben o sahaya gırmedım gırmemde ama gıren kardeşlerımızede kımsenın hayvan demeye hakkı yok... bu maçın bı açılış maçı olduğunu dunyanın her yerınde gol sevınçlerını futbolcularla yaşayan taraftar olduğunu unutmayın...bide pet şışe atanlara sozum var kım olduğunuzu sanıyosunuz sorumsuzca bılmeden bakmadan pet şişe yağdırıyonuz aşağıya aılesı ıle eşı dostu ıle gelen var maça bırısının bıryerlerıne bışey olsa kıme ne hesap verceksınız hangı akla hızmet edıyosunuz...bıde oturan taraftara sozum var maç ızlıyoruz yok goremıyorum oturun bu ne ya oturcasanız nıye geldınız yada geldıysenız neden kale arkasına bılet almadınız orası hem sessız hem ayakta seyırcı yok...yönetime gelince hanı nerde ts club tırı bı tane konteynırın ıçınde forma satılması yakışıyomu bu kulube bıde 41.yılımızı kultadığımız bu donemde o stada zorluklarla gelmış bunca ınsana hıç olmazsan bı balon dağıtır ınsan ama yok nerde...neyse yinede ne olursa olsun inadına TRABZONSPOR ÖLÜMÜNE TRABZONSPOR
                                BİZE HER YER TRABZON....

Yorum

Çalışıyor...
                                X