Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor: 1 - FC Brugge: 0 | Açılış Maçı | 16.08.2008

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    dostum kaç yıldır maç seyrediyorsun, ben sana kaç kere sahaya girildiğini bir ara söyliyeyim. 40-50 yaşında geri zekalılar sahaya atladı be yuh. Eğitimle meyitimle olmaz bu iş adamlar yaptıklarını haklı görüyor. Bu işin çözümü yok. Yaşın 20 almanyada oturuyorsun ve de bu adamların sahaya girmesini, rakip takım idman yaparken araya girip toplarını çalmasını, adamların topların alıp şut çekmesi, futbolculara saldırmasını doğru buluyorsun. Ben 2 jenerasyon diyordum ama 5 jenerasyon lazımmış bize, yazık

ya valla yuh yaaa... benim yazdiklarimdan bu anlami cikariyorsaniz artik diyecek birsey bulamiyorum...

saha girmenin benim kac mac izlememle ne alakasi var, her macina bakiyorum. eeee bunu görmek icin 20 sene geriye gitmene gerek yok. son 3 seneye bakarsin taraftar kendini nekadar gelistirmis diye arastirirsin. ama idmanlarla benim ne alakali bir lafim oldu. yaaa okudugunuzu elestirin, kafandakileri ben demis gibi degil LÜTFEN!!!

Yorum

• İlk olarak legend_ts_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      macın en guzel goruntusu 61.dakıka we cd satan bayanlar
      kızlar merd,venlerden bi çıkmaya başladı tribüne bu ne dedim ışığı gören geliyo hiç bitmeyecek sandım. beni yadırgamak isteyenler olabilir ama böyle mübarek bir kandil akşamında o kızlara beyaz şort giydirmek han mantıktı anlamadım. kızlar tribüne çıkınca ışık bir vurdu o kısım maçı bıraktı kızları izlemeye başladı
      Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sahaya girenler ve onları destekleyenler.

Trabzon sizinle rezil oluyor.Bence artık susun..
        Hiç yakışmıyor. Bence susmayı siz denemelisiniz.

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sahaya girenler ve onları destekleyenler.

Trabzon sizinle rezil oluyor.Bence artık susun..
          hazirlik macinda bir mahsur görmüyorum. sadece zamanlamada yanlis var.

ben almanyadan yaziyorum, 11 Ay geceleri özlemden agliyorum TRABZON ICIN...

TRABZON BIZIMLE GURUR DUYUYOR SEN RAHAT OL...

BIRAZ DAHA DÜSÜNEREK YAZALIM LAFLARIN NERELERE GITTIGINI

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Evet, Kandilimiz mübarek olsun.
            Bazı aklı evvel arkadaşlar sahaya girilse ne olur gibi bişiler yazmış. Bazılarıda polis yoktu yazmış. Yani çobansız olmuyo öyle mi?
            Baştan sahaya giren herkesin ................................... Rahatladıktan sonra hazırlık maçıymış sahaya girilirmiş diye 10-20 sayfa önce 20 yaşlarında yazan bir arkadaş vardı, işte bu zihniyet yüzünden bizim işimiz zor. Ben başkan yerinde olsaydım dün gece lanet olsun size yaptıklarıma bırakıyorum ben başkanlığı tüm takımıda satıyorum derdim. Hayvan 3-5 değil binlerce yapacak birşey yok. Adamlar ısınmaya çıkmış bizim hayvanlar çıkıp adamların topunu alıyor top oynuyor, kafayı yememekelde değil
            Çok yazık gerçekten. Bir de gruplar çıkmış başımıza okuduğum kadarıyla. Kabadayılıklar zorbalıklar... Yönetim bu organizasyonda sınıfta kaldı. Güvenliği sağlayamadı. Bu grupların da burunlarını sürtmesi lazım acilen. Yoksa bugün taraftara yapılan zorbalıklar yarın yönetime yapılır.
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kızlar merd,venlerden bi çıkmaya başladı tribüne bu ne dedim ışığı gören geliyo hiç bitmeyecek sandım. beni yadırgamak isteyenler olabilir ama böyle mübarek bir kandil akşamında o kızlara beyaz şort giydirmek han mantıktı anlamadım. kızlar tribüne çıkınca ışık bir vurdu o kısım maçı bıraktı kızları izlemeye başladı

Eğer ortada bir sorun varsa sorunu kızlarda değilde kızları izleyenlerde aramak doğru olmaz mı?

Ha bana sorarsanız ortada o kadar abartılacak bir durum yoktu
              ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hazirlik macinda bir mahsur görmüyorum. sadece zamanlamada yanlis var.

ben almanyadan yaziyorum, 11 Ay geceleri özlemden agliyorum TRABZON ICIN...

TRABZON BIZIMLE GURUR DUYUYOR SEN RAHAT OL...

BIRAZ DAHA DÜSÜNEREK YAZALIM LAFLARIN NERELERE GITTIGINI
                ya arkadaşım sen tv izledin yada izlemedin biz canlı izledik admalar yattarayı az kalsın yiyeceklerdi adama bir saldırdılarkı adam sakatlancak diye korktum ben nie atlamadım sahay tam yatttara onumdeydi yanımdaki onun yanıdaki vesayre onlar nie atlamadı bende istanbulda oturoyurum bende TRABZONU 40 yılda 1 kez goruyorum nie atlamıyorum bir düşün...
                Ecelim geldiğinde son nefesimde
                Bordo-Mavi kefen var vasiyetimde

Yorum

• arkadaslar sahaya girilebilecek ve girilmeyecek yerler yani stadlar vardir.
                  almanya da köy sahalarinda gurbetciler tarafindan sahaya giriliyor.
                  ama dün aksamki görüntü sahaya girmek degil atlamak idi.
                  arada cok fark var.olusan görüntü hic de hos olmamistir.
                  evet,takimla bulusmak hasreti ile sahaya atlanmistir ama birde nasil bir gözle izlendigimizin unutulmamasi lazim.
                  trabzonspor taraftari örnek bir taraftar profili cizmelidir.dün olanlar ise asla bu kategorye giremezdi.
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• onada haklısın kızları izleyenler zaten en büyük sorun. ama dediğim gibi beyaz şort olmasaydı bu kadarda dikkat çekmeyecekti.
                    beni kandıramadılar cd konusunda. valla 20 ytl duyunca tamam bakarız sonra dedim.
                    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Geceden sonra bu başlıkta pek birşey değişmemiş...
                      Hala aynı muhabbet,hala aynı tartışmalar,çok şükür üslup konusunda biraz daha iyi sanki
                      Neyse,
                      Ateşi yaktık...
                      Geriside gelecek inşallah...
                      Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                      Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Sahaya girenler neden 1 dakika daha bekleyemedi? Hakemin son düdüğü neden beklenilmedi? Bunların savunulacak yeri yok.

Club Brugge takımına bir daha gidip " Kardeş gel seninle hazırlık maçı yapalım. " diyebilir miyiz? Hakemin korku dolu bakışlarını ekranları başında izleyen görmüştür. Adamın kaçar adam gidi gözümün önünde halen.

Bizim cezamız kaldırılsın diye itirazlar ederken, cezamız kaldırılsın diye kulisler oluşturulurken şu yaşananlardan sonra ceza kaldırılmazsa hiç şaşırmam.

Artık aklımızı başımıza almalıyız. Almanya'da oynanan hazırlık maçlarında neden sahaya atlamadı bu insanlar? Maçtan sonra girdiler sahaya?

Ya da şu örneği vereyim. Umut'un attığı golden sonra sahaya girip futbolculara sarılan zihniyete ne demeli?

Üzücü.. Çok üzücü..
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• valla düngece omaça gidebilmek için ilk olarak 20 liralık kontör harcadım sonra 20 lira bilete verdim,sonra benim yerime çalışmak için birini buldum bi günlüğüne 60 lira ona verdim,sonra 30 liralık mazot koydum arabaya 10 lirada orda harcamış olsam bu maç bana 140 liraya maal oldu feda olsun trabzonuma 61.dakikayı bile yaşamak yeterliydi benim için 61.dakikaları yaşayabilmek için daha ne 140 liralar feda ederim bi bilseniz düşünüyorumda eğer fındık ayı olmasada şöyle takımın şampiyonluğa oynadığı bi zamanda okullar kapanmadan havada iyi olduğu dönemde mayıs aylarında falan,mesele istanbul belediyeyle bi maç olsa o stadın bırakın dolmayı yer bile bulunmaz bence.dünki maç çok güzeldi gelemeyenler çok şey kaçırdı küfür yoktu herşey mükemmeldi sahaya girenleri aklıma bile getirmek istemiyorum güzelliği bozan tek şey onlardı
                          Futbol çok basit bir oyundur,zor olan ise basit futbol oynamaktır...
                          Johan CRUYFF

Yorum

• Cezamızın kaldırılıp kaldırılmayacağını tartışıldığı bu günlerde sahayı girenleri savunuyoruz..

Yorum

• İlk olarak TsLaZo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ya arkadaşım sen tv izledin yada izlemedin biz canlı izledik admalar yattarayı az kalsın yiyeceklerdi adama bir saldırdılarkı adam sakatlancak diye korktum ben nie atlamadım sahay tam yatttara onumdeydi yanımdaki onun yanıdaki vesayre onlar nie atlamadı bende istanbulda oturoyurum bende TRABZONU 40 yılda 1 kez goruyorum nie atlamıyorum bir düşün...
                              haaaa bak, bana bunu dersin bende senle elestiririm...

ama bazi arkadaslar gibi isi "yasin kac, kac mac izledin, gurbetciler adet edindi" gibi laflara getirirsen is degisir.

bende cok mac izledim bende burnumun ucundaki futbolcuya gidip sarilmadim... ben sokakta bile gidip elini sikmam... banane parasini aliyor mecburdur oynamaya.

ama girenlerede sonucta hayvan muamelesi yapmak nekadar dogrudur??

Yorum

• her ne olursa olsun sahaya girilmesi yanlıştı, hiç hoş olmadı.. hadi maç öncesinde giren çocuklar, bayraklı genç kızlar felan hoş görüntüler sergiledi ama maç sonu gerçekten hiç hoş değildi.. bu olay muhteşem görüntüler yaşanan geceyi birazda olsa bozdu ama yinede hiç akıldan çıkmayacak muhteşem görüntüler oluştu maç esnasında.. Trabzonspor'lu doğmayı nasip ettiği için binlerce kez şükürler olsun Allah'a.. yok böyle bir aşk.. birde maç öncesinde santraya kadar gidip 3 ' lü çektirmeye çalışan abide keşke Trabzonspor'lu olduğunu belli edecek bir bayrak olsaydı bari..
                                Més que un club!
                                Nil Satis Nisi Optimum..
                                Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

Yükleniyor...
                                X