Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor: 1 - FC Brugge: 0 | Açılış Maçı | 16.08.2008

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sen bence futbolda genc adam yaşını ögren

Yorum

• arkadaslar hepimiz trabzonsporluyuz son verin bu tartısmaya artık

Yorum

• yapmayın beyler utanmasanız 21 yasındakı adama futbolu bıraktıracaksınız. 21 yasındakı adam nedır. acıkayın o zaman da bılelım.

Yorum

• İlk olarak sercann_34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          arkadaslar hepimiz trabzonsporluyuz son verin bu tartısmaya artık
          ya yemişim bunların trabzonluluğunu bunlar isterlerki trabzonspor başarısız olsunda eleştrip dursunlar bunlar kaos pirimcisi bunlardan kötü günlerde dost değil düşman olur. ben bunların trabzonspor taraftarı olduğuna inanmıyorum maksat ortalığı karıştırmak.
          SABIR = BAŞARI

Yorum

• ben takımın bruge macındaki oyunundan memnunum.
            az once de bjk macı icin biletimi bile aldım.
            insallah 14 eylul aksamı avni akerde 3 galibiyetimizi canlı seyredecem
            Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
            İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• şimdi allah aşkına arda genç diyebilirmisin 4 senedir birinci ligde oynuyor yaşı 21
              ergine gençdiye bilirmisin oda 4 sendir trabzonun a takımında oynuyor hala geliştiremedi kendini genç diyecez ona olurmu öyler şey

selcuka genç diyei bilirmisin kaç senedir vestelde oynuyor kaşarlaşmış artık genç adam diye 17 -18 yaşında adam denir fabregas arsenale geldi gencti 4 sene keçti artık kaptanlık istiyor oda 21 yaşında genç mi şimdi

genç denilien adam kısacası altyapıda 17 18 olup a takımla idamana çıkana denir 21 birine geldiğinde 3-4 sene oluyor artık onun gençliği kalmıyor kaşarlaşıyor takımın yukunu çekiyor arda gibi fabregas gibi messi gibi anlatabildimmi

Yorum

• İlk olarak ELA ELA LEOSE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                şimdi allah aşkına arda genç diyebilirmisin 4 senedir birinci ligde oynuyor yaşı 21
                ergine gençdiye bilirmisin oda 4 sendir trabzonun a takımında oynuyor hala geliştiremedi kendini genç diyecez ona olurmu öyler şey

selcuka genç diyei bilirmisin kaç senedir vestelde oynuyor kaşarlaşmış artık genç adam diye 17 -18 yaşında adam denir fabregas arsenale geldi gencti 4 sene keçti artık kaptanlık istiyor oda 21 yaşında genç mi şimdi

genç denilien adam kısacası altyapıda 17 18 olup a takımla idamana çıkana denir 21 birine geldiğinde 3-4 sene oluyor artık onun gençliği kalmıyor kaşarlaşıyor takımın yukunu çekiyor arda gibi fabregas gibi messi gibi anlatabildimmi
                genç 15 yaşında dünya karması kaptanı olsa da gençtir
                senin dediğin tecrübe

Yorum

• ELA ELA LEOSE

abi kaşarlanmış futbolcu tabirini hiç tasvip etmiyorum, bu tür sözleri kullanmazsan forumda sevinirim ...
                  Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                  Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• arkadaş yaşca genç olabilir ama ona genç denmez dunyada bu böyle sen gidip 21 22 23 yaşında adama genç diyemezsin o zaman o adamlar alt yapılarda oynardı

Yorum

arkadaş yaşca genç olabilir ama ona genç denmez dunyada bu böyle sen gidip 21 22 23 yaşında adama genç diyemezsin o zaman o adamlar alt yapılarda oynardı
                      Profesyonel olma yaşının daha da aşağıya çekildiği senelerde oyuncular sadece tecrube kazanırlar 21-22 yaşına kadar, tecrübeli olmak genç olmadığını göstermez ...

Yorum

• bu el ela leose denen adamsı bana küfürlü adi bi msj atmış bunu nereye göndermem gerekiyor bilgi verirmisiniz

Yorum

arkadaş yaşca genç olabilir ama ona genç denmez dunyada bu böyle sen gidip 21 22 23 yaşında adama genç diyemezsin o zaman o adamlar alt yapılarda oynardı
                          Pele değilmiydi 17 yaşında Dünya kupasında oynayan, veya bizim takımımızdaki Song

Yorum

• ya anlamadınızmı adamlar yaşca genç olur ama o adamlara genç denmez artık sorumluluk alma takım kurtarma zamanlarıdır siz genç adamdan takım kurtarmasını beklermisiniz hala anlamadıysanız ben daha ne yapıyım

21 yaşındaki adamlar artık sorumluluk alma vaktidir o adamlara genç denmez diyorum anladınızmı

Yorum

• arkadaşlar birbirimizi kırmayalım.herkesin görüşü kendine...
                              Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
                              Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
                              Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
                              Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• İlk olarak zeyberoğlu tarafından gönderildi
                                Bu boş mesajı defalarca yazarak ne tip bir provakatörlük yaptığını düşünüyorsun.
                                Yorum yapmak istemiyorsan başlığı terket.
                                sadece msjımı sildim tamamen ? sanırım yanlıs anladın..
                                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

Çalışıyor...
                                X