Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor: 1 - FC Brugge: 0 | Açılış Maçı | 16.08.2008

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Uşaklar mesele öyle zannetiğiniz gibi değil. fb taraftarı kaynıyor yakın zamanda çıkacak olaylardan duyarsınız. Ayrıca grupların birbirleri ile değil yönetimin adamları ile ciddi kavgaları var. sefa geçen hafta ceza aldı wsws... bjk de çarşı hakim doğru ama başka grup yok demek değil bu. Ayrıca geniş bir bjk kitleside çarşıdan memnun değil. Her meselede biz şöyleyiz biz böyleyiz geyiğini bırakalım. Gurbetçi gençler fena değildi mesela .En azından bu maçta kendi reklamlarını daha az yaptılar tribünün tamamına hitap etmeye çalıştılar. Ha benim hayalimde tribün grubunun olmaması yada sadece kale arkasında olması var ayrı bir meseledir tartışılır
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• genel olarak takım hakkında fikrimi de belirtmek isterim;
      maçta çıplak gözle görebildiklerim:
      takım iyi yolda olduğunu gösterdi, bunu görebildim,
      birbirlerine alıştıkça daha da iyi olacağız,
      ilk haftalarda puan kaybedebiliriz, bunu normal karşılamak lazım,
      kumaşlar iyi ama zaman şart.
      takviye için ben kendi adıma çok istekli değilim,
      gönül ortaya kaka yı da istiyor ama klübün maddi gerçeğini taraftar da gözardı etmemeli,
      ilk 6 ya da 8 hafta durum izlenmeli, ona göre belki ara tranfer değerlendirilmeli.

Yorum

• İlk olarak mustafaction tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bız neden hıc tezahuratlarımızı degıstırmıyoruz neden carsı nın yaptıgı uclugu yapmaya calısıyoruz(yapamıyoruz)bız neden bordo mavi en buyuk trabzon,burası trabzon burdan cıkıs yok,gıbı kalıplardan kurtulamıyoruz

Katiliyorum cok duydum Trabzonspor shircisi tezavrat bilmiyo hep aynisini söyliyip duruyo diye hehehhe bunu bana hatta bi trabzonlu da demisdi yazikk bence ama bizde yavas yavas moderlesiyoruz desem hicde ayip olmaz bence
        TrabzonsporLu Gurbetci 61

Yorum

• Macta Bmn Grubunun arasındaki Beşiktaşlı arkadasa anlam veremedim acıkcası

Bide Utanmadan Beşiktaş Formasının arkasına 61 Yazmış Rezillik

Neyse Bunlar bi Kenara maçtan oynanan futboldan cok Traftar muhteşemdi hele 61.Dk yaktığımız meşale Anlatılmaz yaşanırdı...Meşaleri Kendi imkanlarınla alan izmitteki kardes(şi)lerimize Teşekkür ediyorum...

Sahaya Giren taraftarlarımızın üstüne gidilmesinide anlam veremedim,evet sahaya girmek yanlış ama olduktan sonra bu kadar abartmanında bi anlamı yok kaldıki taraftarda özlem var hasret bu kadar olsun bırakalımda.

Avrupa Liglerinde gol sevincini taraftar Saha içinde yaşıyor...

Yorum

• bilmem yazıldı mı ama rıdvan dilmen dünkü maçta bizim takımı beğenmiş.

Yorum

• İlk olarak muratd61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              evet benide kardeşimle aynı anda turnikeden geçrdiler ve verdiğim 2 biletten sadece birini yırtarak bana geri verdiler.hatta ben dedim diğer bilet nerde içeride diğer biletide yırtık da olsa görmek istemezler mi diye onlar da sorun olmaz dediler..meğersem amaçları satmakmış biletleri adi herfiler...

kahretsin yaaa aynını bizede yaptılar. görevlinin yanındaki şahıss yeğenimin elinden bileti aldı görevli de bizi aynı turnikeden geçirdi. benim biletimi yırttılar yeğeniminkini elinde tuttu. bilet dedim tmm geçin deyip geçiştirdi yaaa inanamıyom yaa biz yeğenimize katkı olsun diye bilet alıyozz hasta beyinlilerin yaptığına bakın yaa olacak iş mi yuh yaa yuhh...
              En son İncisu tarafından düzenlendi; 18.08.2008, 02:23.
              Canım TRABZONSPOR'um, Ben Seninle Hayata Başladım... Seninle Son Bulucam!

Yorum

• takımı düzelttik fakat kendimizi düzeltemedik vesselam

Yorum

• bu bileti "hacılama" olayını benim üzerimde de denediler. 3 kişiydik, biletlerin 2 sini almaya yırtmadan diğerine vermeye kalktı ve kısa süreli bir arbede yaşadık .

"bu stada biletsiz bir kişiyi sokarsanız, bu kadar kişinin hakkı haram olsun" a kadar geldi tartışma.

Adam gibi parasını verip, biletini alması gerektiği yerden almayıp da bu üçkağıtçılardan alan taraftara ben şahsen hakkımı helal etmiyorum.
                  Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• ya arkadaslar sahaya giremessin tabi ne bilcem trabzon taraftari oldugunu ben o adamin..

tamam oyle bir ihtimal yok ama tedbir dedikleri bu bence cok iyi yaptilar sacma sapan haraketler yapim diger rakiplere kendimizi kucuk dusrmeyelim.. bu arada trabzonsporluyuz diye rekor bizde 50 bin kisi vardi stad da diyen arkadaslar yalan konusmayin yine taraftari rezil ediyorsunuz gs fb macinda 80 bin taraftar vardi... olumune trabzonluyuz ama yalan dolanla deil gerceklerle ovelim takimi bu seneki basarisizligimiz yeni kurdugumuz takimdan meydana gelicek malesef alismalari kolay olmaz bence ilk 4'u ancak zorlariz umarim daha iyisi olur hepimizin istedigi bu

Yorum

• saha tribüne cok uzak. olimpiyat stadı sadece seyirci sayısının fazla olması sebebiyle mac yapılan bir stad olur bundan sonra. futbola hic uygun degil. tamam olimpiyatlar icin yapılmıs olabilir ama futbol icin cok kotu ....

Yorum

• Takım genel olrak ıı gözuktu top hep bızdeydı ama şu bı gercekki takımımızda dört kışı aynı yerin futbolcusu bunlardan sadece ıkısı oynarsa bırde on numara alınırsa daha ıı olur yada o bölume Barış ı korsun On nuamra ve Tek forvet oynarsın bence bu daha mantıklı Selcuk Ceyhun Colmon Hüseyin Aynı bölgenın oyuncusu Colmondan kımse on numra özellığı beklemsın arkadaşlar belkı hocamız ona o görevı verır oda yapmaya calışır ama asla o on numara değil topa basan top kesen adam eksılten ama bunları defansın önunde yapan bır futbolcuuu Huseyınlere alıştığımız ıcına damı on nhumara zannetmeyelım
                        bunlardan selcuk ve colmon ortada Barış sol yattara sağda super olurr
                        [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
                        [/COLOR]

Yorum

• Birde Olımpıyatta bıelt sorunu vardı bız bıletıx den aldık onceden oyuzden sırada falan beklemedık ama ıcerı gırdımde herkesın bıletı yırtılıp gerı verılıyordu..
                          ben bıletımı uzattım tamam gec dedı bıletımı vermıyomusunuz dedım yok sorun olmaz dedıı
                          tabı hemen bıeltımı yırt ve verrrrr
                          deyınce adam tamam zaten verıcektım dedı
                          ş...z bıız karadenızlıyız bıeltımızı tekrr sattırmayız dedım
                          [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
                          [/COLOR]

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            album ve piyango alan yok heralde
                            bu arada albümü aldım... 20 ytl...

forma aldığımda (beyaz m beden statta bile yoktu, üretim böyle planlanır mı anlayamadım gitti) piyangoyu da birlikte alacağım...

Yorum

• İlk olarak Mehteroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu arada albümü aldım... 20 ytl...

forma aldığımda (beyaz m beden statta bile yoktu, üretim böyle planlanır mı anlayamadım gitti) piyangoyu da birlikte alacağım...
                              varmıs gene baya alan
                              guzel
                              Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                              İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Hüseyin, her ne kadar kendisi bu takıma uzun zamandır hizmet verdiyse de, bence miyadını doldurmuştur.
                                Ceyhun, tekrar söylüyorum bu senenin yıldız adayıdır.
                                Selçuk maalesef bekleneni veremiyor henüz.
                                Colman iyi bir topçu olduğunun sinyallerini verdi maçta.
                                Cale'yi beğendim.
                                Hücum organizasyonlarında sorun var. Kanatları kullanmak yerine ortadan hücum etmeye çalışıyoruz. ( Kanat yetersizliğinden olabilir pek tabi ki )
                                Gökhan Ünal bu sistemde verimli olamıyor. Yanal'ın müdahele etmesi gerekir.
                                Kaleci Tolga güven vermiyor. Kendisine olan güveni de gitmiş.
                                Song - Egemen uyum çok iyi. Hava toplarında sıkıntı olabilir.
                                Yattara oyunun belli dönemlerinde parlıyor, sonra kayboluyor. Mevki sorunu var.

Sonuç: Bu sene bu takımdan 2-3 yıldız oyuncu çıkar. Seneye 2 takviye ile şampiyonluğa oynarız. Bu sene rakiplere kan kustururuz.
                                Bir gün mutlaka yeniden...

Yorum

Yükleniyor...
                                X