Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

16. Dakika 34. Dakika..

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Tek kelime de olsa benim düşüncem bu GEREKSİZ ...

Birilerini protesto etmek ve ya desteklemek için dakikaları mı bekleyeceğiz ...

Güzel bir pankart yaprırırsın . Basın açıklaması yaparsın tamam olur ...

16. dakika gelecek ıslıklayacağız 61 gelecek destekleyeceğiz ...

Takımı 90 dak. desteklemeye ne oldu ...
    En son Fatih Bayrakdar tarafından düzenlendi; 20.06.2008, 12:48.
    RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

bencede güzel bir düşünce. olabilir ve uygulanabilir.kendini fesh eden ve herşeye karşı olan çarşı grubu bunu herzaman yapıyordu ve çok ses getiriyordu.gerçi onlar daha çok pankartlarla yapıyorlardı ama olsun.ben onlarada özenelim demiyorum ama artık ruh gibi maç izleme dönemlerinin geride kalmasını diliyorum.protesto olayı Trabzonspor taraftarının bilinçlendiğini olaylara tepkisiz kalmadığını ve hakkını sonuna kadar savunduğunu gösterirki bundanda daha güzel sesimizi duyurma yöntemi olamaz..
      benim fikrimde dk 14 olsun hem biz yanlış da anlamayız..
      ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

Müthiş bi düşünce ilk okuduğum anda tüylerim diken diken oldu.Seneye maçlarda bunu uygulamak lazım.Kimsenin aklına kolay kolay gelmeyecek dahice bir fikir.

Yorum

akıllıca bir fikir ama bursalı ezikler bunu anlamaz onları taklit ettiğimizi sanırlar
          "Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazım KOYUNCU

Yorum

Trabzonspor'un iyi günlere doğru ilerlediği şu zamanda eski defterleri açmak yerinde olmaz bence.

Yorum

Lütfen kusura bakmayın ama bu protesto işine karşıyım 61 e de karşıyım 90 dk desteklemek varken dakikaları beklememiz komik geliyor her maçta protesto yapılmaz ki olumsuz bir şey olursa kararlaştırır hangi dakikaysa protestomuzu yaparız sezon başlayınca Bursalılar bu konuya sık uğrayacaktır benden söylemesi ...
              Kazimişi gzas vorert

Yorum

İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Takımı 90 dak. desteklemeye ne oldu ...
                Zaten bizde diyoruz ki sadece 16. ve 61. dakikalarda takım desteklensin diğer dakikalarda öyle melun melun sahaya bakın diyoruz..

Ya sabır ya sabır...
                Trabzonspor √
                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                İki Renk ve Asalet √
                BordoMavi.Net √

Yorum

İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Lütfen kusura bakmayın ama bu protesto işine karşıyım 61 e de karşıyım 90 dk desteklemek varken dakikaları beklememiz komik geliyor her maçta protesto yapılmaz ki olumsuz bir şey olursa kararlaştırır hangi dakikaysa protestomuzu yaparız sezon başlayınca Bursalılar bu konuya sık uğrayacaktır benden söylemesi ...
                  Bize ne bursalılardan...
                  Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Yok arkadaş bu böyle olmayacak her sayfaya eklemek zorundayız açıklamayı.

Konunun özünden uzaklaştıkça uzaklaşıyorsunuz arkadaşlar.
                    Trabzonspor her türlü bilinen kanıksamışlıklara karşı duruşdan doğmuştur.
                    Malum bir önceki sayfaların okuma alışkanlığımız olmadığı için tekrar edelim.

Genel olarak toparlarsak olay şu ;

Kararlaştırdığımız dakika da (daha hangi dakika olduğunu kararlaştırmadık! ) bir pankart açacağız üzerinde sadece protesto edeceğimiz şey kişi kurum her ne zıkkımsa onu yazacağız Mesela bir pankartta sadece MEDYA yazacak. Başka bir haftada diğer bir pankartta örnek için söylüyorum inşallah lazım olmaz hakemi protesto ediyorsak sadece DÜDÜK yazacağız yada "düdük resmi" olacak. Yada başka bir haftada ürünsüz gelen seyirciye de FORMASIZLAR diyeceğiz.

Toplamda 1-2 dakika sürecek bir eylem takımın ahengini mi bozacak? Bu futbolcular uzayda mı yaşıyor ? Kendilerine karşı bir şey olmadığını anlamayacak kadar saflar mı ? Futbolculara izah edildiğinde bunun ne sakıncası olabilir.? "takım atağa kalkarken" demiş bir arkadaş da. atağa kalkarken sorun yok zaten, atağa kaltığımızda her zaman uğultu oluyor.

Tribunlere üzerinde Trabzonspor'la alakalı tek bir meta almadan gelen yığınla insan var. Etki tepkiyi doğurduğu gibi tepki de ETKİ'yi doğurur. Bu şekilde rehabilite etme şansınız da olur ve olumlu tepkiler alacağımızıda eminim. Bizim yaptığımız bu anlayışa doğru insanları biraz itmek..

Kimse size gidin böyle adamlarla dalaşın demiyor. En medeni ve bence en itirazsız protestolardan birini yapmış olacağız. Konunun özüne kimin itirazı olabilir ?

Toplamda iki kelime yazanlara daha doğrusu onu da beceremeyip yazamayanlar lütfen bu başlığa uğramasınlar nedenleri ile beraber yazamadığınız her yorum sizin için gurur kaynağı olsa da bizim için zul oluyor.
                    Trabzonspor √
                    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                    İki Renk ve Asalet √
                    BordoMavi.Net √

Yorum

arkadaşlar başlığın ne için açıldığını tam olarak okumadan yorum yapılıyorya güsek mi ağlasak mı . burdaki protesto hani maçlardan önce stadlarda kartografi falan açılırya onun gibi maçın belli bir dakikasında kulübümüze zarar vermeyecek şekilde
                      '' takımımız aleyhine iş yapmış kim varsa düzgün bir şekilde protesto etmek ''
                      örnegin stada formasız gelen taraftarımız çoksa onları bir sonraki maça formalı gelecek şekilde olumlu şekilde protseto etmek.

protestodan sadece vurmak , küfretmek ,bağırmak çağırmak algılamayalım. İLLA protesto edilecek iş takımımızla alakalaı olması şart deil. tolumsal konu olabilir. güncel konularda da duyarlılığımızı ortaya koyabilecek bir çalışma.
                      kimse tutup eskiyi karıştırmayacak. olayın üzerinde vakit geçmeden ilk fırsatta protesto edilmiş olacak.
                      öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                      MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                      BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Zaten bizde diyoruz ki sadece 16. ve 61. dakikalarda takım desteklensin diğer dakikalarda öyle melun melun sahaya bakın diyoruz..

Ya sabır ya sabır...
                        Kusura bakma bizler kapasitesiz birer salağız ne yapalım bu kadar anlayabiliyoruz
                        RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kusura bakma bizler kapasitesiz birer salağız ne yapalım bu kadar anlayabiliyoruz
                          Estağfurllah da biraz karşı tarafı da düşünerek yazsanız bunlara gerek kalmayacak.
                          Trabzonspor √
                          İki Renk ve Asalet √
                          BordoMavi.Net √

Yorum

İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Estağfurllah da biraz karşı tarafı da düşünerek yazsanız bunlara gerek kalmayacak.
                            Ağabey seni düşünmesem senin yorumlarına fikirlerine değer vermesem yazmam zaten merak etme ...

Elimden geldiğince saygıda kusur etmemeye çalışıyorum ...

Benim düşüncem de bu artık bırakalım onu bunu protesto etmeyi ...

Çarşı misali vermek istemiyorum ama adamlar o kadar çok şeyi protesto ettiler ki en sonunda takımın önüne geçtiler ...

Beşiktaştan çok Çarşı konuşulur oldu ...

Peki Beşiktaş ne kazandı ? İşte bu tartışılır ...

Bırakalım protestoyu falan maç başladı mı sesler kısılana kadar bağıralım eller patlayana kadar alkışlayalım ...

Özledim eski maçlardaki Bordo mavi Şampiyon Trabzon diye inlemeleri ...

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• bence protesto için dakika seçilmesi faydasından çok zarar verir...

ayrıca yanındakini protesto etmek olayları büyütüp taraftarlar arasında bölünmeye yol açabilir...

gündemde protesto edilecek bir durum varsa maç içinde herhangi bir dakikada yapılması daha mantıklıdır..
                              elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

tutmaz derim,anlatana kadar 2 sezon geçer.

Yorum

Çalışıyor...
                                X