Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

16. Dakika 34. Dakika..

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

olağan dışı olaylar haricinde maçlarda protesto olmasınn..yapıcı olalım derken yıkıcı olabilirizz..bu taraftar zaten gerektiğinde protestosunu yapar,restini çeker..ama maç esnasında buna karşıyımm..

Yorum

İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ben yaptığım işe bakarım millet ne anlarsa anlasın. 16 plaka koduysa bursanın bu rakam onların değil ya. 16 sıradan bir rakam. Bizim için tersten okunuşu mühim...
      iyide o hesabıda yaparsan 61 de bizim değil demen lazım sonuçta 61 de trabzonun plaka kodu değil mi ?? ben tektaraflı düşünmemekten yanayım ama mantıklı bakarsakta 81'e kadar tum rakamlar birinin plaka kodu yani bilmem konuşup en doğrusunu bulmak daha iyisi ama ben genede 19-67 derim
      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Niye mantıksız ? protesto ettiklerimiz bursalı olsun işte ne var ?
        adam sancaklar kendilerini
        İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

tartismanin her zaman faydasi vardir. sacmada olsa ilgincde olsa garipde olsa tartismakdan asla yilmayalim.. protesto ederken yuh muh sesleri cikacak dusunsenize takimimiz ataga cikiyor yuh diye ses futboldan kesilirim valla mantikli bir sey degil. belki devre arasinda olabilir.. yada mac baslamadan once..
          Trabzonspor, çiçegin kokusunun yaziya dökülememe halidir benim icin.. twitter @hakankont

Yorum

Fikir çok güzel.

Bende 7.dakikayı anlamlı buldum.

41.dakikada önemli.Tarihimizle ilgili.

Yorum

İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              19-67 olabilir 1967 hesabı
              Olmaz Çorumlularla Zonguldaklılar bir olup kızar
              "İstanbul takımlarını yenmek Trabzonspor'un asli görevidir"

Yorum

Takim ile ilgili olumsuzluklar olabilir fakat taraftar veya takim harici diger konulari mac esnasinda protesto etmek takimin oyun ahengini bozacaktir bence....

Yorum

Toplamda 1 dakika sürecek bir eylem takımın ahengini mi bozacak? Bu futbolcular uzayda mı yaşıyor ? Kendilerine karşı bir şey olmadığını anlamayacak kadar saflar mı ?
                  "takım atağa kalkarken" demiş bir arkadaş da. atağa kalkarken sorun yok zaten, atağa kaltığımızda her zaman uğultu oluyor.
                  Trabzonspor √
                  Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                  İki Renk ve Asalet √
                  BordoMavi.Net √

Yorum

61'de yediğimiz goller yetmedi bir de 16'da yemek istiyorsunuz galiba
                    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                    - Eomer -

Yorum

İlk olarak bakigokhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Olmaz Çorumlularla Zonguldaklılar bir olup kızar
                      evet onlar kızdırmaya gerek yok
                      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        61'de yediğimiz goller yetmedi bir de 16'da yemek istiyorsunuz galiba
                        Evet bütün derdimiz buydu nasıl anladın ?
                        Trabzonspor √
                        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                        İki Renk ve Asalet √
                        BordoMavi.Net √

Yorum

İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Evet bütün derdimiz buydu nasıl anladın ?
                          Zekiyimdir ben Metin abi..
                          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                          - Eomer -

Yorum

Fikir çok güzel ama dakkası 34 olursa daha iyi olur.
                            Protestoyu da istanbul takımlarına küfürsüz bir şekilde yaparsak daha anlamlı olur diye düşünüyorum
                            şehrimiz erkek şehri. aşık eder herkesi..
                            Üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi..

Yorum

ilk 20 dakika içindeki protesto anlamlı olacağını düşünüyorum şahsen.
                              protesto edilecek ,kişi , kurum , olay , haber vs için yapılan hazırlıklarda unutulmamış olur bzen oluyorki maçın heycanından bazı şeyler unutuluyor

ayrıca 7. dakikada olursa yaptığınız yanını kar kalıyor mu bakın bir sonraki sefere yiyecek mi aynısını yapmak YEDİ YEMEDİ MİSALİ
                              öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                              MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                              BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

ya bızım tartar gurupları (61 dk harıc) once trabzonsporumuzu destklesın mac bıtımıne kadar. boyle sacma seylerle gerek yok.

Yorum

Çalışıyor...
                                X