Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

16. Dakika 34. Dakika..

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

O da Bursa'ya kalsın...
    ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

ilginç bir fikir

Yorum

KATILMIYORUM KESİNLİKLE !! 61 tAmAm TrAßz0n' a aİt yA 16 KiMe tRaßz0n kÜmEyE dİyE ßaIraN şEfTaLi KuRdU ßuRsA'Ya .. 0 yÜzdEn ßu dÜşÜnCe ç0k SaÇmA wE qErEkSiZ...

Yorum

o zaman 53 olsun Rizeliler yanlış anlamaz

Aslında çok da mantıksız gelmedi birden. İyi de bir jest olur gibi geldi. Hem ligin sonlarına doğru onlara yapılmış haksızlıkları karalamaları da anmış oluruz.
          "İstanbul takımlarını yenmek Trabzonspor'un asli görevidir"

Yorum

Güncel olayları protesto ettiğimizde de bu defa dağılan Çarşı grubunun yerini almak istediğimizi düşünerek bize taklitçi gözüyle bakmalarından korkarım. Çarşı grubunun yaptığı her protestoyu "gördünüz mü, işte Çarşı farkı" diye sunan İstanbul basını bize aynı gözle bakmayacaktır diye düşünüyorum.

Yorum

Tutmaz bence...
              .

Yorum

Güzel bir düşünce 61. dakikada sevincimizin doruk noktasına çıkartarak herkeste 61 Çılgınlığını oluşturmayı başardık.. Neden 16. dakikada olumsuzluklarımızı protesto etmeyelim? Her geçen maç protesto amacına ulaşacaktır..

Destekliyorum.. Anti-Bursa (:
                Bmn|Bursa | Trabzonsporlular Birliği

Yorum

Metin Abi biliyorsun ki 16.dk gelende Bursa'nın kullandığı bir dakikadır. Ayrıca Ankaragücü'de 16. dk. Bursa diye bağırır. Bu laf dalanışa dönüşebilir hele ki TD'de

Başka bi dk. mı bulsak ?
                  Her Asker Kısa Dönem olamaz :)

Yorum

İlk olarak cnytrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    KATILMIYORUM KESİNLİKLE !! 61 tAmAm TrAßz0n' a aİt yA 16 KiMe tRaßz0n kÜmEyE dİyE ßaIraN şEfTaLi KuRdU ßuRsA'Ya .. 0 yÜzdEn ßu dÜşÜnCe ç0k SaÇmA wE qErEkSiZ...
                    Bence şu yazı karakterini düzelt ondan sonra konuya gel.
                    Trabzonspor √
                    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                    İki Renk ve Asalet √
                    BordoMavi.Net √

Yorum

ondan sonra futbolcularımız 16-61 arası ne yapacaklarını şaşırsınlar protestoyu kendilerine anlasınlar
                      UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

arkadaşlar bence 61 dakikası bize özel bir kutlama şekli ve 16 rakamı bursayı anımsatır ve şu gerçek bu sene taraftar olarak 90 dakika boyunca susmayalım ve takım biz havaya sokalım ve skor bizim lehimize olsun
                        Zirve bizim işimizdir...

Yorum

Ya boşuna mı fikrinizi soruyorum 61 tersi diye 16 dedim. 16 olmaz da 34 olur ne yani kanun mu yaptık iki dakka da .
                          Trabzonspor √
                          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                          İki Renk ve Asalet √
                          BordoMavi.Net √

Yorum

34 bence çok uygun olur...anti 34
                            https://twitter.com/akfgr

Yorum

Ha bunun yanında bursaymış başka birşeymiş umrumda bile değil. kime neye dokunursa dokunsun.
                              O konuda kimseden icazet almayız.
                              Trabzonspor √
                              İki Renk ve Asalet √
                              BordoMavi.Net √

Yorum

16 olmaz diyenleri anlamiyorum. Neden olmasin?
                                Gökdeniz de milli takimda 10 numarayi almadan önce 61'in tersi oldugundan 16'yi giyiyordu.
                                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Çalışıyor...
                                X