Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

16. Dakika 34. Dakika..

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    "Abuk sabuk" "saçma sapan" "gereksiz" bunların hepsini hiç de gocunmadan kabul ederim,

Ama bir şartla !

mesajda sadece o üstün nitelikli şaheser tanımlamalar yazmayacak. Sebebleri, nedenleri olabileceklerle/olmayacaklarla ilgili çekinclerinizi, fikirlerinizi yazın, yazınızın sonuna da o garabet kelimeleri ekleyin, gram kanım akmaz. Ama toplam üç kelimenin arasına bu tanımı sıkıştırıyorsan bu olmaz işte.

forumda bazen rastgeliyoruz nerdeyse 1 sayfa yazılmış yazıyı kopyalayıp altına "bence de" veya "saçma" diye yazanlar görüyoruz. Yazanın görüşüne katılırsınız katılmazsınız ama yazana saygısızlıktan öteye geçmez bu yaptığınız. Gereğince hareket edenlerden, yazanlardan olalım...
    tamam sebepler yazılsın da. hadi gereksize bişey demiyim ama abuk subuk , saçma sapan lafları bizlere yakışmaz.

bir de şu uzun alıntılar konusunda hemfikiriz. imza atarım, bence de , saçma vb gibi...

İlk olarak sümela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ben de bunu anlatmaya çalışmıştım buradaki diğer renkdaşlara... başlık ne olursa olsun, konu ne olursa olsun, öncelikle birbirimize karşı duyduğumuz/duyacağımız sevgi ve saygıyı kaybetmememiz lazım...

yukardaki güzel yazınızdan dolayı size de ayrıca teşekkür ederim... yalnız olmadığımı (ki aslında bunu biliyorum) hatırlattığınız için çok mutlu oldum...

ben burada uyarıda bulundum mu, yanlış anlaşılıyorum... amacım kimseyi utandırmak, rencide etmek veya dışlamak değil... aksine bütünlükten yanayım... her yaştan, kadın-erkek, her statüden, her politik görüşten ve hatta her inançtan rengarenk bir bütünlükten yanayım... çünkü Trabzonspor çatısının, bunların hepsini örtecek bir çatı olduğunu düşünüyorum; ki bu böyle...

bu yüzden yeğenim, kardeşim yaşındaki renkdaşlardan (kardeşim sen işine bak, benimle uğraşma gibi) fırça da yiyorum... buna da eyvallah...

yeter ki burada bazı şeylerin daha seviyeli olmasına bir katkımız olsun, gerisi mühim değil...

sizin ne düşündüğünüz umrumda değil, ben sizi seviyorum...

rica ederim. bende bayadır üye sayılırım ama mesaj sayıma bakarsanız pek fazla yazmıyorum. ama takip ediyorum konuları elimden geldigi kadarıyla. insanlar bazen kendilerini ifade ederken ya da karşısındaki anlamaya çalışırken yanlış anlama olabiliyor ve gereksiz yere tartışmada çıkabiliyor. bir kaç kez zamanında başıma geldi onun için takip et, arada yaz anlayışım var.

insanlarımız artık hoşgörünün ne olduğunu unutmuşlar. kime nerede , nasıl davranacaklarını bilmiyorlar.
    bunlar aslında ayrı konular.
    bu camianın parçasıysak herkes saygı ve sevgi içinde bişeyleri paylaşır, ondan sonra alınan sonuca göre de davranılır.
    paylaşmanın ve hoşgörünün ne olduğunu bilmeyen ya ögrenir gelir , ya da hiç gelmesin veya yazmasın...
    "Futbol basittir zor olan futbolu basit oynamaktır" demiş Johan Cruyff
    Trabzonspor da Türkiye gibidir. İkisi de bağımsız değil malesef.
    Rabbim TÜRKÜ korusun!

Yorum

34 olmasın istanbulspor düsman olur

Yorum

bence asla uygulanamayacak bir olay, tarihi boyunca organize olamamış trabzonspor taraftarına bu fikri anlatmak, kabul ettirmek ve uygulamak asırları alır
        bir lafa bakarım laf mı diye,
        bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

Metinim bu konu bazılarına 10 numara büyük geliyor ama sen bilirsin! Ben 20 yıldır uğraşıyorum sonuç aynı,mantalite aynı!
          Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!

Yorum

bu böyle olmayacak külünkoğlu yaşcada buyuksun galiba abi diyim sana..abi bence bir anket yapılsın bunla ilgili zaten pankart fikride benden çıkmıştı ses getireceğine inandığım bir organızasyon olacağına inanıyorum...emin ol her hafta protesto edilcek birşey buluruz bende bunun için elimden geleni yapmaya hazırım...ben bursada yaşıyorum avni akerde hiç maç izlemedim ama bursada tribün tecrubem çok fazla hemen hermaça giderim zevk olsun diye..bence hemen bir anket açılıp bu konuda bir sonuca varılması lazım...sonra bir kaç haftalık protesto için hazırlık yapılması gerekiyor .tribünde taraftarların nasıl yerleştiğini bilmiyorum ama protesto eğer maratonda olursa dahada iyi olur ve bunu bir kaç maç sonra bütün stad emin olun bu protestoya kaılacaktır....ama pankart için bir finans bulunması lazım fazla bişey tutacağını zannetmıyorum ama maliyeti olur.....
            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

İlk olarak keyfekeder61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              16 oLmasın egemen bozuLur bakarsınıZ...(çünkü bazı oyuncularımız acaip biri fener maçından sonra forma ister,biri kayseri maçında oynamaz anLmadıımm..)
              erdinç aklıma geldikçe çıldırıom walla
              bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

İlk olarak corleone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bence asla uygulanamayacak bir olay, tarihi boyunca organize olamamış trabzonspor taraftarına bu fikri anlatmak, kabul ettirmek ve uygulamak asırları alır
                İlk olarak Reha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Metinim bu konu bazılarına 10 numara büyük geliyor ama sen bilirsin! Ben 20 yıldır uğraşıyorum sonuç aynı,mantalite aynı!
                Enes Reha ne ettunuz ya. o kadar karamsar olmayalım bir yerden başlayalım. olmazsa öyle de yok böyle de yok deriz.
                İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu böyle olmayacak külünkoğlu yaşcada buyuksun galiba abi diyim sana..abi bence bir anket yapılsın bunla ilgili zaten pankart fikride benden çıkmıştı ses getireceğine inandığım bir organızasyon olacağına inanıyorum...emin ol her hafta protesto edilcek birşey buluruz bende bunun için elimden geleni yapmaya hazırım...
                Kardeş fazla birşey tutmaz zamanla oturur herşey. Arkadaşlarımız amacımızın protestodan çok etkinlik oluşturmak olduğunu anladıklarında katılım yüksek olacaktır. Hele bir lig başlasın olayı bir görelim.
                Trabzonspor √
                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                İki Renk ve Asalet √
                BordoMavi.Net √

Yorum

Çalışıyor...
                X