Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emre Kayan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    dizayn benim fifa 2005 te yeni takım oluştururken 5 dakk. yaptığım tasarıma benziyo bunun neresine o kadar zaman harcadılar.
    ahahahahah ççç süper gerçekten de orada daha çok çeşit var

Yorum

• ben artıkk bişey yazmıyorummm burda eleştiri tabikide olacakk beğenmediğim bi forma için kalkıptaaa aaa çok güzel diyemem bunuda hakaret olarak alan arkadaşlarda varsaa diycek bi sözümm yokk ne diyiimm daaa.
      Kabus Geri Dönüyor!!!
      İnadına Trabzonspor!!!

Yorum

• İlk olarak AbSoLuTt34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ben artıkk bişey yazmıyorummm burda eleştiri tabikide olacakk beğenmediğim bi forma için kalkıptaaa aaa çok güzel diyemem bunuda hakaret olarak alan arkadaşlarda varsaa diycek bi sözümm yokk ne diyiimm daaa.
        son bir 5-6 sayfayı okursan hakaret var mı yok mu görürsün
        illa senin söylediklerinde hakaret içeren mesaj var diyen olmadı

Yorum

• burda kabullenme de olmaz başka bişey de olmaz...
          sen bir takımı küçük düşürüyorsun.. bunları sana bedava vermedi kimse, kabullenme söz konusu olamaz..
          bence yönetim bununla ilgilenmeli..
          ayıp, terbiyesizlik ötesi bişey bu
          [ille d' 7]

Yorum

• İlk olarak Emre Kayan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            burda kabullenme de olmaz başka bişey de olmaz...
            sen bir takımı küçük düşürüyorsun.. bunları sana bedava vermedi kimse, kabullenme söz konusu olamaz..
            bence yönetim bununla ilgilenmeli..
            ayıp, terbiyesizlik ötesi bişey bu
            eğer düzeltme imkanları varsa düzeltsinler. ama ben zannetmiyorum ki yönetimden habersiz bu formalara karar vermiş olsunlar. yönetimin onayı olmadan formalar belirlenemez. dolayısıyla yapacak bişi yok. iyi yönlerinden bakalım. başka çare yok.
            SABIR = BAŞARI

Yorum

• Sabır yok biz de sabır

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Pazar cıktıgı gıbı almayı planlıyorum en gec pazartesi sabahı

ben 10 lıra verdım abı yazıya taraftar shopa bende sınır oldum babama dedım yanlıs yeremı getırdın benı urunler azalmıs fıyatlar cok guzel ımkanı olan herkes alsın lutfen ne kadar satarsak o kadar ıyı bızım ıcın

sen beyaz yazı ile yazdırdın demek ben altın sarısı ile yazdırdım nedense o 5 ytl daha pahalı

ben habu nike formalardan almayı düşünmüyorum puma formalardan kalmamış mı
                Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
                Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
                çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .

Yorum

• Arkadaşlar beğenmeyebilirsiniz bu doğal hakkınız ama sizden ricam papağan gibi ikidebir aynı şeyi burada tekrarlamayın ve beğenen arkadaşlara nesini beğendin tarzında saçma sapan şeyler yazmayın..

Evet formalar kötü olabilir ama bize yakışan bu ürünleri tüketmek ve onlara yeni ürünler için cesaret vermektir..

Yorum

• Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yine eski mesajlarımdan biri
                      Karşınızda Aston Villa'nın yeni sezon formaları BMN farkı ile

Deplasman formaları

İşin lansman ve reklamı nasıl fark ettiriyor farkında mısınız?

İlk halini ham görüp beğenmeyenler futbolcunun üzerinde takım olarak görünce bayılıyor veya en azından zamanla seviyor. Bunu yemeği mutfakta çiğken görenlere benzetiyorum. Bekleyelim servis yapılsın ondan sonra yorum yapalım.

Bunu biliyorduk

Şu logoları ve sponsorları yapıştırma işini de düzelttiler mi sorun yok bence.
                      Forma almayacaklar bu başlığa yazmasa nasıl olur? Bu başlık birbirimizi lisanslı forma almak için teşvik amacı ile kuruldu birbirimizin moralini bozmak için değil.
                      Yanılıyor muyum?
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• a f s süpersin abi bizim manken ve çekimler ii olmayınca tepkiler çoğaldı. nike zaten sade forma yapıyor. ama yinede ben beyaz şortu yakıştıramadım.
                        SABIR = BAŞARI

Yorum

• arkadaşlar benim merakım antreman şortları ve tişörtleri satışa cıkarılacak mı bilgilendiren olursa sevinirim

Yorum

• ikiside neredeyse aynı forma ama dağlar kadar fark var aralarında

Yorum

• Bence en büyük hata ne biliyormusunuz???

Resimleri Serkan ile cektirmeleri.....

o resimlerde Serkan yerine Yattara olsaydi kesin farkli düsünecektiniz....
                              TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
                              TRABZON / AYASOFYA MAH.
                              HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• Bilmem Farkındamısınız Ama AnkaraSpor İle TS nin Antiraman formaları aynı
                                Hayat üç buçukla dört arasındadır. ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın…
                                Türkçe Konuş Türkiye!

Yorum

Yükleniyor...
                                X