Cihanım foto yok ama BMN İstanbul şahidimdir bir adet ben bir adet kuzenim Selimag forma aldık İşin garibi ben turuncu o bordo alacaktı tersi oldu. Turuncu beni bozarmış Çubuklu forma ve yağmurluk da alacağım
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Cihanım foto yok ama BMN İstanbul şahidimdir bir adet ben bir adet kuzenim Selimag forma aldık İşin garibi ben turuncu o bordo alacaktı tersi oldu. Turuncu beni bozarmış Çubuklu forma ve yağmurluk da alacağım
bir adet turuncu bir adet beyaz forma geldi memleketten birde eski puma marka olan rüzgarlık geldi olimpiyat stadından cdmide aldım içindeki kitapçığı biraz daha büyük, albüm fotoğraf albümü tarzında yada ne biliyim takvim olabilir o şekilde satışada sunulabilir
ne Taahhüt ettim nede söz verdim 2 adet forma aldım bi turuncu bi beyaz diğer renklerden bedenime göre yoktu yani "m" olarak yoksa herbirinden alacaktım
kulubumuz forma ve diğer ürün (örnek 41 yıl cd'si piyango bileti vb) satışlarında son derece başarısızdır ben ankarada oturuyorum ama ne bir forma bulma imkanı nede başka bi ürün alam imkanımız var hatta internet sitemizde bile yok... ben bi glatasaraylıya formaları getittirdim trabzondan peki trabzon dışında yaşıyan diğer arkadaşlar nasıl alacaklar her zaman unutluyor TRABZONSPOR sadece TRABZON değildir
bende ıkı forma sozu vermıstım. ama daha formalar balıkesıre ulasmadı. netten almak ıstemıyorum. cunku hepsını uzerıme gıymek ve denemek ıstıyorum. bu sayede yakısanı ve kendım ııcn guzel olanı almak ıstıyorum. bakalım getırırse pasalar bızde alacagız.
Yorum