Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Pumanın en kaliteli forması bence ( armaya dikkat ) ...
    RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      nike ne yaptiki bize sen ilk basta onu söyle bende anlatim sana , nike bize normal formalari gönderdi gecen seneki katalogdan alin size forma diye bizde aldik iste bu formalar bize tasarlanmadi yani bunlar norml stanadart forma gecen seneki kollektiondan yani, sen diyorsun niye cubuklu forma yok ben söylim demeki gecen sene normal kollektonda yokmus o veya kalmamis . nike bize forma tasarladi filan yok yani
      Bu sezon bize özel bir tasarım olmayacağı en başından söylenmişti zaten . Şimdi neden ortalık bu kadar savaş alanına döndü anlamıyorum . Sizin de bunu bildiğinizi biliyorum ; ancak bilmiyormuş gibi ortalığı daha da gerecek şekilde yazıyorsunuz bize özel tasarım yapmadıklarını . En başından beri bu tutumunuz böyle . Daha normal davranırsanız forumda daha düzgün bir hava olur .

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Pumanın en kaliteli forması bence ( armaya dikkat ) ...
        bak inan bana bu formanin kuma kalitesi nikedakinden daha iyi, yarin veya cumartesi tscluba gitdinizmi görceksiniz aradaki farki

Yorum

• Bu da Galatasaray' ın sözümona 1 nci sınıf kumaş kalitesi ile yapılmış olan 2009 forması

Bu formayı New York Manhattan' da ikamet eden işçiler kendi elleriyle dikip hazırlamışlar GS için

Öyle ya..

Nasılsa PC monitörünü elle yoklayarak kumaş kalite kontrolü yapma becerisi olan onca arkadaş var forumda

Tamam bizim formalar süper olmayabilir belki ama bunlar da kese kağıdı gibi duruyor yahu

"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• bu formalar kumaş değil polyester, naylon yani ..
            0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• İlk olarak Ozan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu sezon bize özel bir tasarım olmayacağı en başından söylenmişti zaten . Şimdi neden ortalık bu kadar savaş alanına döndü anlamıyorum . Sizin de bunu bildiğinizi biliyorum ; ancak bilmiyormuş gibi ortalığı daha da gerecek şekilde yazıyorsunuz bize özel tasarım yapmadıklarını . En başından beri bu tutumunuz böyle . Daha normal davranırsanız forumda daha düzgün bir hava olur .
              biliyorum tabi ve ona kiziyorum iste bende, ne var bunda alsinlar barcaya yaptiklari formayi sade rengi degistir al sana güzel bir forma, birtanede o beyaz formadan, birtanede ruslarin avrupa sampiyonasinda giydikleri forma reng degis olur biter bu is dimi ben veya burdaki baskalari nikeden yeni tasarim filan istemiyoruzki, bize sponsor oluyorsan bize forma yapicaksan öyle birsey yap ama böyle birtane forma degil unutmamak lazimki trabzonspor 4büyük takimlardan birtanesi bizim icin tek büyük öyle böyle bir takim degil yani, ben bunu anlatmak istiyorum nezamandan beri size

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Böyle

Fatih abi bizim formalarımızın sağ alt köşesine bakarsan Nike-Fit yazısını görebilirsin

Sadece fotoğraf çekiminden dolayı kumaş aynı kalitede gözükmüyor. Ben bu formaların amblemsiz satılanlarını da inceledim Barca formasının hemen yanında hem de.

Yorum

bak inan bana bu formanin kuma kalitesi nikedakinden daha iyi, yarin veya cumartesi tscluba gitdinizmi görceksiniz aradaki farki
                  Yok ! Bununki kadar kötü olamaz . Puma'nın o forması esnemiyordu hiç ve çok rahatsızdı . Bu kadar da karamsar bakıp abartmayın konuyu bence

Yorum

• Great White,

eklediğin malüm formadaki avea yazısının tasarımına ve font büyüklüğüne bak sonra karşılaştırma yapalım istersen, gördüğün gibi biz avea firmasına sponsor olmuşuz ! onlar bize değil!!

adamların formasına sponsor olarak armamız koyulmuş işte..
                    0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

biliyorum tabi ve ona kiziyorum iste bende, ne var bunda alsinlar barcaya yaptiklari formayi sade rengi degistir al sana güzel bir forma, birtanede o beyaz formadan, birtanede ruslarin avrupa sampiyonasinda giydikleri forma reng degis olur biter bu is dimi ben veya burdaki baskalari nikeden yeni tasarim filan istemiyoruzki, bize sponsor oluyorsan bize forma yapicaksan öyle birsey yap ama böyle birtane forma degil unutmamak lazimki trabzonspor 4büyük takimlardan birtanesi bizim icin tek büyük öyle böyle bir takim degil yani, ben bunu anlatmak istiyorum nezamandan beri size
                      İşte zaten sorun burada . Barça'nın tasarımının rengini bize uygulayarak yaparlarsa bu iş yetişmiyordu ; çünkü yeni bir renk üretilmesi gerekiyordu o zaman ve bu kadar kısa süre içinde bu imkansızdı . Onun için de ellerinde bulunan bordo-mavi renkteki hazır koleksiyonları bize yolladılar . Seneye her şey daha güzel olacak merak etmeyin . Bu kadar forumda ortalığı germeye gerek yok . Umarım derdimi anlatabilmişimdir .

Yorum

• İlk olarak KuGu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Great White,

eklediğin malüm formadaki avea yazısının tasarımına ve font büyüklüğüne bak sonra karşılaştırma yapalım istersen, gördüğün gibi biz avea firmasına sponsor olmuşuz ! onlar bize değil!!

Formalarımızın dizaynı konusunda ben de mükemmel olduğunu iddia etmiyorum ki zaten..

Hem bu görceli bir durum..

Kimisi beğenir, kimisi beğenmez..

Fakat kumaş kalitesi ile ilgili iddialar var ortada
                        "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Bana bu cubuklu forma konusu biraz garib geliyor. Kos koca bir Firma bunlari üretmesi biraz ilginc ve komik. Benim oynadigim Takimin Formalarida Cubuklu. Siyah,Sari......ve Nike'den. Ama bunu kesinlikle söyleyebilirim......Nike in Kalitesi gercekten Okadar iyi degil. Hatta,bence Adidas,Puma ve Kappa'dan daha kötü. Ama Isim icabi olarak Nike cogu yerde Agir bassiyor.

Yorum

• Klübe attığım mailı paylaşmak istedim
                            Merhabalar

Öncelikle yapılan transferlerden , stadyumla ilgili gelişmelerden ve atılan diğer tüm adımlardan dolayı ne kadar mutlu ve umutlu olduğumu belirtmek isterim .

Yalnız şunu söylemeliyim forma konusunda ( hem ürün hem lansman ) resmen sınıfta kaldığımızı düşünüyorum .

Zira tanıtımı resmi sitede son derece acemice yapılan bu formalar Trabzonsporumuza kesinlikle yakışmamaktadır .

Tüm Trabzonspor taraftarları gibi ben de formaları görünce büyük hayal kırıklığına uğradım . Çünkü tanıtılan formalar resmen Nike'ın 2. 3. sınıf standart ürünlerinin klübümüz renklerine uyarlanmış birer kopyasıydılar .

Yabancı internet sitelerinde yok pahasına satılan bu 2. kalite formaların üzerine armamız adeta alelacele YAPIŞTIRLMIŞTI .

Bu forma rezaletinin en kısa zamanda son bulacağını , en azından çubuklu formalarımızın gerçek Nike kalitesinde olacağını ümit ediyorum

Saygılarımla

Fatih BAYRAKDAR
                            İnşaat Mühendisi
                            RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• @ halitaydin61

Abicim bu formaları adamlar 18 euroya satıyorlar ne naykı ne fiti

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak KuGu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Great White,

O arkadaşın olayı başka bize takmış durumda bir inattır gidiyor ...

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X