Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak rones tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bıldıgın beyaz turuncu tshırt yaa
    Napiyim abi formalari kendime sevdirmeye calisiyorum.. Yoksa alacagim yok
    "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Umarim bu serkanin ustundeki formalar xxltir.. Oyle cuval gibi genis formalari sevmiyorum ben..

Yorum

• Etine dolgun arkadaşlarımız var ( Örnek ben ). Bende vucuduma yapışanı sevmiyorum... Ne olacak şimdi ?
        Mustafa KARA
        Trabzon ÇayKARA

Yorum

• la mı cimi yok herkes formasını alacak kaput bezi verseler forma yerine bu sene ''7'' geliyor ''7''. Havamız bozulmasın ne olur ömrümde ilk defa bir sezon öncesi bu kadar heyecan taşıyorum değil forma kaput bezi verseler genede alacağım.
          Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
          Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
          WWW.BORDOMAVI.NET

Yorum

• afs abi nerde ajaba bilen var mı bi gelsede bize bi açıklama yapsa çok güsel formalar falan diyodu sabırsızlanmayın diodu şimdi herkes hastaneden yer ayırtıo kendine bu ne ya reziiillik ötesi formalar bööğ yani

Yorum

• İlk olarak ByProfessional tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Etine dolgun arkadaşlarımız var ( Örnek ben ). Bende vucuduma yapışanı sevmiyorum... Ne olacak şimdi ?
              Sende bi buyuk bedenini giyersin ozaman

Yorum

• Trabzonspor'umzun yeni sezonda giyeceği formalar resmi sitede tanıtılır tanıtılmaz tepkiler hemen başladı.Taraftarlar tam bir hayal kırıklığına uğrarken klübüde faks ve mail yağmuruda tuttu.Daha önceden tasarlanan ve taraftarlarcada cok beğenilen formalardan adeta eser yoktu.O Trabzonspor'un klasik çubuklu formasındanda üretilmemesi hayal kırıklığını ikiye katladı.Yönetimin bu konuda yapacağı açıklama merakla bekleniyor.
                En son TURHAN tarafından düzenlendi; 24.07.2008, 18:17.

Yorum

• Hala fotoğraf çekimine bakıp, Ankaraspor'un formaları ile o kötü çekimli formalarımızı karşılaştırıyorsunuz öyle mi? Yarın aynı mesaja iyi çekilmiş bir fotoğrafla Trabzonspor Ankaraspor maçının görüntüleri yapıştırılınca ne diyeceksiniz peki? Hangi forma güzelmiş denince aynı şeyi mi söyleyeceksiniz merak ediyorum.
                  Bravo size. Fotoğraftan forma kalitesi tahlillerine devam yani.

Sabırsızsınız diyorum. Formaları bugün beğenmeyenler, hemen duygusal tepki verenler bile, takımın üzerinde görünce kararlarını değiştirecekler.

Hatırlayın Milli Takımın formalarının ilk lansmanı yapıldığı zaman ile şampiyona sonrası formaya bakışınız aynı mıydı?

Fotoğraf çekimi, lansmanı, konu mankeni, elbette kaliteyi formayı algılamamızı değiştirir. Bunun örneklerini Aston Villa forması üzerinde göstermiştim.

İlk bakışta beklentilerinizin yüksekliğinden ve sunumun kötülüğünden gözünüze kötü gelmiş olabilir. Burada ne söylediğinin farkında olmadan formalar hakkında ve benim hakkımda ağır kelimeler kullanlar yarın söylediklerine pişman olacak gibime geliyor.

Beğenmeyenler hemen tepki verdiği için sanki 'hiç kimse beğenmemiş, eyvah mahvolduk' gibi hava oluşturuluyor. Yarın beğenenlerin daha çok olacağını düşünüyorum.

Ben formaları beğendim. İyi ki Trabzonspon Nike ile anlaşmış. Bu kadar insafsız ve sabırsız taraftarlarımız olduğu için ( hepsi değil ) Allah bu yönetime sabır versin.

Eleştirilerimi, gödüğüm hataları ben de söyledim. Üstelik kuru kuruya kötülemek, moral bozmak için değil. Arada büyük bir fark var: eleştirirken çözümü de ortaya koyuyorum ben.

Tanıtım kısmını çok amatör ve kötü bulduğum, modellerin nasıl olacağını aylar öncesinden bildiğim formaları ben beğendim.

Bana katılmayabilirsiniz, fakat bu beni veya bir başkasını kırmanızı ve haraket etmenizi gerektirmez.
                  Anlayan anladı.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Sabırlı olalım, formaların gerçeklerini görmeden hemen böyle surat asmaya gerek yok.
                    Görünen o ki, bu işi biraz aceleye getirmişler. En kolay yoldan arma ve sponsporları düz formaya eklemişler.
                    Ama eminim ki fotoğraftakinden daha iyidirler. Zira tanıtım tam anlamıyla rezalet...
                    Trabzonspor'un her yeri büyük olmalı, siteye böyle alelacele fotoğraf koymak yerine daha bilinçli ve profesyonel fotoğraflar konmalıydı. Ne o öyle acemi fotoshop düzenlemeleri!
                    Hiç yakışmıyor bunlar.
                    Ama dediğim gibi canlı canlı görmek lazım.
                    her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

• İlk olarak invincible tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzonspor'umzun yeni sezonda giyeceği formalar resmi sitede tanıtılır tanıtılmaz tepkiler hemen başladı.Taraftarlar tam bir hayal kırıklığına uğrarken klübüde faks ve mail yağmuruda tuttu.Daha önceden tasarlanan ve taraftarlarcada cok beğenilen formalardan adeta eser yoktu.O Trabzonspor'un klasik çubuklu formasındanda üretilmemesi hayal kırıklığını ikiye katladı.Yönetimin bu konuda yapacağı açıklama merakla bekleniyor.
                      yani az öncede yazdım ben çubuklu forma yapmamak trabzonspor camiasına ve taraftarına hakarettir yaaa vallahide billahide yaaa..
                      Kabus Geri Dönüyor!!!
                      İnadına Trabzonspor!!!

Yorum

• hayırlısı bakalım bekleyelim cumartesini

Yorum

• Ya ArakadaŞlar Bu Formalar HİÇ BİrŞeye Benzemİyo Yaaaa Nİke Bu Sene İyİ Bİr Kaziik Soktu Bİze AmatÖr Takilmarin Bİle Formalri Bunlardan Daha GÜzel
                          ........BİZ KARADENİZ FIRTINASIYIZ ÖNÜMÜZE GELENİ DAĞITIRIZ......

Yorum

• ilk görüşte bende beğenmedim ama
                            formaları sahada görmekte yarar var..........

Yorum

• yaa bu formalarla sahaya çıkan futbolcu yanlışlıkla üstüne felan baksa bütün oynama şevki kaçar be..
                              Més que un club!
                              Nil Satis Nisi Optimum..
                              Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hala fotoğraf çekimine bakıp, Ankaraspor'un formaları ile o kötü çekimli formalarımızı karşılaştırıyorsunuz öyle mi? Yarın aynı mesaja iyi çekilmiş bir fotoğrafla Trabzonspor Ankaraspor maçının görüntüleri yapıştırılınca ne diyeceksiniz peki? Hangi forma güzelmiş denince aynı şeyi mi söyleyeceksiniz merak ediyorum.
                                Bravo size. Fotoğraftan forma kalitesi tahlillerine devam yani.

Sabırsızsınız diyorum. Formaları bugün beğenmeyenler, hemen duygusal tepki verenler bile, takımın üzerinde görünce kararlarını değiştirecekler.

Hatırlayın Milli Takımın formalarının ilk lansmanı yapıldığı zaman ile şampiyona sonrası formaya bakışınız aynı mıydı?

Fotoğraf çekimi, lansmanı, konu mankeni, elbette kaliteyi formayı algılamamızı değiştirir. Bunun örneklerini Aston Villa forması üzerinde göstermiştim.

İlk bakışta beklentilerinizin yüksekliğinden ve sunumun kötülüğünden gözünüze kötü gelmiş olabilir. Burada ne söylediğinin farkında olmadan formalar hakkında ve benim hakkımda ağır kelimeler kullanlar yarın söylediklerine pişman olacak gibime geliyor.

Beğenmeyenler hemen tepki verdiği için sanki 'hiç kimse beğenmemiş, eyvah mahvolduk' gibi hava oluşturuluyor. Yarın beğenenlerin daha çok olacağını düşünüyorum.

Ben formaları beğendim. İyi ki Trabzonspon Nike ile anlaşmış. Bu kadar insafsız ve sabırsız taraftarlarımız olduğu için ( hepsi değil ) Allah bu yönetime sabır versin.

Eleştirilerimi, gödüğüm hataları ben de söyledim. Üstelik kuru kuruya kötülemek, moral bozmak için değil. Arada büyük bir fark var: eleştirirken çözümü de ortaya koyuyorum ben.

Tanıtım kısmını çok amatör ve kötü bulduğum, modellerin nasıl olacağını aylar öncesinden bildiğim formaları ben beğendim.

Bana katılmayabilirsiniz, fakat bu beni veya bir başkasını kırmanızı ve haraket etmenizi gerektirmez.
                                Anlayan anladı.
                                abi sana bi tek kelime söylicemm çubuklu forma yapmamak ne demektirr yaaaa..beyaz tişörte ts ablemi bide nıke işareti yapmış alsana formaaa bu formaları beğenecek fazla taraftar zannetmiyorum kii çıksınn..
                                Kabus Geri Dönüyor!!!
                                İnadına Trabzonspor!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X