Bir forma kesin alacağım.Tişört mont gibi güzel ürünler cıkarsa da alacagım.Mevcut ürünlerde işe yarar bişey yok inşallah bu konuya önem verir yönetim.
Abi desteğin ve yardımların için çok teşekkürler...
Ben teşekkür ederim Cihan
Durmak yok, devam
ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu; "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Eee 3 sezondur sektirmeden alıyorum. Bu sezonda değişmiyecek tabii ki Belki de üstüme gitmek için 5 ay bile bekleyebilirim. (Ağustos'ta askeriz ya o yüzden )
Formalara gelince;
bir dane bana, bir dane abulacağum m@rdiye bir dane de emicemin uşağuna
(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Bu sene tarifsiz bir heyecan var içimde. Olur mu olmaz mı bilmem ama var işte.
Hayden, biz gerekeni yapalım bir kere
ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu; "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Öncelikle başlık için bordo mavili gönüllere teşekkürler ...
Transfer başılığındaki 200 kişiyi buraya kanalize etmeliyiz eee beklentisi olanlar kendinden beklenenleri yerine getirmeli öncelikle değil mi ?
Birde ödüllerde oy kullanan yaklaşık 10.000 Taraftarımız var tabi onları da unutmadık Ben eminim ki hepsi meydanlarda 100.000 lerce bordo mavi gönülle buluşup birlikte '' Şampiyon Trabzospor '' nidaları atmak istiyor ! iştenin onun yolu bu başlık birde kombine başlığımızdan geçiyor tabi ...
Çok kısa kimseninde vaktini almak istemem ama yaşadığım kısa bir anıyı anlatmak isterim. Bu hafta cumartesi günüydü ve sınavım vardı giydim bordo mavi formamı ve hiç bilmediğim bir okulda soluğu aldım . Tabi dikkat çekici renkler olduğundan birinin mutlaka o klasik şivesiyle selam vericeğini biliyordum ki öle de oldu çok sevindim tabi o da . Bunu anlatmamda ki neden arkadaş satışta olan formaların 19 Ytl ye düşdüğünden haberdar değildi ve almak istedğini söyledi dilim döndüğünce kendisini www.trabzonspor.com.tr ye yönlendirdim.Hem o mutlu hemde ben Yarın bu siteden bende alışveriş yapıcam inş.
Çok uzattım farkındayım hemen konuya dönelim 2 tane yeni formam olacak inş eklerseniz sevinirim ...
İnş bu güzel sinerji tüm renkdaşlarımızı yakalar ...
İyi Geceler
Saygılarımla
En son firidin61 tarafından düzenlendi; 02.06.2008, 00:13.
Vallahi arkadaslar, ben bu sene galiba Türkiyeye gelemiyecegim belki ama yinede kesinlikle Trabzonspor formasi alacagim. Abim giderse (kendiside TSli) ondan isteyecegim getirmesini, olmazsa internet sayfamizdan ismarlayacagim. Kac cesit forma cikarsa hepsini almaya niyetliyim vallahi. Hepsindede 11 numara Yattara yazacak. Onun disinda eger TS Club güzel ürünler cikarsa bir alisveris turu yaparim kesin. Gecen sene Cevahirde alisverise gitmistim, ama sade forma almistim baska ne yazikki güzel bisey yoktu. Benim kücük kardesimle (kendisi fenerli) Feneriuma gittik ve o yarim saat icinde cantasini doldurdu
"Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."
Yorum