Forma almak Allah'ın emri.Bende alıcam ama.Hakikaten çok kötü formalar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü
Daraltma
X
-
İlk olarak rones tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben almam bu formalardan bunlar ne boyle yaa"İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
İlk olarak cripto tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormalar kötü olabilir ama..,
ben gene de yeni formalardan 1 tane de ben alacam....hayır yanlış anlama ama alıncak gibi değil yani
Yorum
-
formalar konusunda bende şoke oldum (gerçi olmayan yoktur) daha önce örnek olarak tasarlananlar çok harikaydı. neen bunlara döndüler anlamadım. ama çekilen fotoğraflar ve manken tercihindeki hata da bunda çok etkili. takımda çok uzun ve fizikli futbolcu varken en kısa ve göbeklisi seçilmiş. zannedersem gerçekte daha ii dir. bazı formalar la şort renkleri hiç olmamış. turuncu beyaz ne alaka yada bordo beyaz. bugüne kadar eleştirmeyeyim dedim ama bu konuda eleştirilmeyecek gibi değil. bi hal çaresi varsa bence biran önce birşeyler yapılmalı. ama yinede hep destek tam destekSABIR = BAŞARI
Yorum
-
İlk olarak Selami Gürpınar tarafından gönderildi
Karşılaştırmayı siz yapın arkdaşlar kurban olayım şu pumanın formasına habu nedu ya yırt at oni haulari gördum darlandum bo...yiyenin uşaklari :@''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePuma da daha sonra yaptı. İlk başta 3 forma çıkardılar çubuklu formalar daha sonra uefa kupası (apoel) maçında çıktı
Yorum
-
İlk olarak berkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence nike'ınki daha güzel yukardaki 2 forma arasında..bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999
Yorum
-
İlk olarak Selami Gürpınar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneresi daha güzel bildiğin tişört gibi puma daha canlı ayrıca nike ın hiçbir özelliği yok bomboş çok sade"İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum