Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ts ıcın

Beyler Burda Yapilan Grafik Tasarimlar Harika Bence Bunlardan Yaptirip Satsak Guzel Olmazmi Hem Taraftarimizi Da Sevindirmis Oluruz Eger Ilgilenen Olursa Ortak Olabiliriz Sermaye Hazir
    İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
    Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Evet gelelim müjdeli habere,

Öncelikle hepinize ilgi, sabır ve katkılarınızdan dolayı teşekkür edeyim.
      25.sayfadan buralara kadar gelmişiz.
      Söyleceğim şey özetle şu:
      ( çok uzun bir görüşme oldu fakat detayları daha sonra paylaşacağım )

Öncelikli olarak yeni sezonumuz ve yeni sponsorumuz tüm Trabzonspor camiasına hayırlı olsun bir,

Yeni sezon nike formalarımız, benim tahminlerimin ötesinde tüm modelleri ile birlikte Temmuz ayına yetişiyor.
      Bu konuda espri bile yapmış soranlara 'yönetim formaları fındık ayına yetiştirmeye çalışıyor' demiştim.
      Bütün modeller mi yetişiyor diye sordum, 'evet bütün modeller',
      peki çubuklu formalarımız onlar da mı? ' evet çubuklu formalarımız da'
      Yeni formalarımızın kumaş kalitesi birinci kalite, renkler tam beklediğimiz tonlarda ve bu senenin ekstra rengi mesajın başında da gördüğünüz üzere taraftardan gelen istekler doğrultusunda turuncu.
      Ve yine müjdeli bir haber bütün modeller uzun kollu seçenekleriyle geliyor.

Bu haber şu an satışta olan ve çok cazip fiyatlara satılan formalarımıza olan ilgiyi azaltmasın lütfen. Forma alma, hediye etme konusunda bu avantajlı durumu da değerlendirmeliyiz. Formanın dışında kaliteli tişört ve ürünleri kaçırmayın bu fiyatlara bir daha bulamazsınız.

Modellerimiz nike 2008 / 2009 sezonu çizgilerinden seçildi ve tahmin ettiğiniz gibi, tarihimizde de giydiğimiz bir dönem adidasın da bize yaptığı bordo kolları mavi forma da var hani aston villa modeli diye tanımlanan model. Detaylar renkler formlar bize özel doğrusu yeni Trabzonspor modeli. Modellerden biri ile ilgili yorumlarını paylaşayım ' yaptığınız tasarımın neredeyse aynısını yaptı nike bize'

Bu kadarlık yeter.

İlginiz, sabrınız ve katkılarınız için tekrar teşekkür ediyorum.

Sürç-ü lisan ettiysek ve haddi aştıysak affola..
      Süper bir haber...

En sevdiğim haber ise ekstra renk olarak Turuncu rengi seçilmesi...

Formaların Temmuz Ayı'nda çıkması da çok iyi bir haber...

İnşallah dediğin gibi ; şu Bordo - Mavi bizim gerçek renklerimizden oluşur...
      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• fındık ayına mı fındık ayı temmuzun sonunda başlar hadi hayırlısı temmuzda çıkması çok mantıklı gurbetçilere yetişmesi lazım kesinlikle. en fazla satış patlaması temmuz - ekim ayları arasında olur.
        öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
        MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
        BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Haberler için gerçekte çok teşekkürler....bu Aston Villa modeli nasıl...Ben pek hayalimde canlandırmadım bir gösterirmisiniz.....Bu arada turuncu forma olayı da çok güzel olacak...Kulübe bayaa mail atmıştım bu konuda.......Birde 3 tane mi formamız olacak....

Yorum

• Tühhh yaa.Keşke siyah formada yapsalardı.Olsun bunlar da mükemmel olacak hiç şüpheniz olmasın.
            ....ŞOV BAŞLIYOR....

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Haberler için gerçekte çok teşekkürler....bu Aston Villa modeli nasıl...Ben pek hayalimde canlandırmadım bir gösterirmisiniz.....Bu arada turuncu forma olayı da çok güzel olacak...Kulübe bayaa mail atmıştım bu konuda.......Birde 3 tane mi formamız olacak....
              +1

Aston villa modeli derken ?

Yorum

• aman kalitesiz birsey olamsinda , nike bizlen cok para yapicak, ama kaliteli olmali sadece ve 70 ytl bence biraz pahali, en cok 60 ytl olur bir forma, gerci almanyada orjinal formalar 60 € , neyse isterse 100€ olsun, alacagim ulaaan
                sampiyon bu sene BORDO-MAVI, varmi bunun tersini düsünen, varsa hemen zihniyeti degistirsin ve SAMPIYON TRABZON diye bir camdan bagirsin
                En büyük TS

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Haberler için gerçekte çok teşekkürler....bu Aston Villa modeli nasıl...Ben pek hayalimde canlandırmadım bir gösterirmisiniz.....Bu arada turuncu forma olayı da çok güzel olacak...Kulübe bayaa mail atmıştım bu konuda.......Birde 3 tane mi formamız olacak....
                  Kulübümüzün tüm kurumsal işleyişine ve gelişmelerine ilişkin olarak değerlendirmelerin paylaşıldığı forum bölümüdür...

post #3790'daki forma sanırım..
                  Get up, stand up: dont give up the fight!

Yorum

• İlk olarak erol_izm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu bahsettiğiniz forma olduğunu zannetmiyorum...çünkü ali fuat abi daha önce adidasın bize böyle bir forma yaptığını söyledi....

Yorum

• Oh be...
                      Sağolasın Ali Fuat Abi.
                      Bekledik ama beklediğimize değdi, tıpkı dediğin gibi....

Yorum

• Ali Fuat ağbinin bordo forma kolları mavi diye kasteddiği formalar bunlar galiba.
                        ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                        Kazım Koyuncu

Yorum

• Aa! modellerimiz bunlarmış demeyin!
                          Sadece fikir vermesi için buraya yapıştırdım.

Yeni formalarımız tişört gibi giyebileceğimiz güzellik ve rahatlıkta olacak.
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• En güzel forma bu bence.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

en güzeli bu
                              elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• uzun kol seçeneğinin de olması çok güzel. uzun kollu formam yoktu demek ki bu sene olacak. temmuz ayıda bayağı iyi bir zaman formaların çıkması açısından. özellikle turuncu formayı merak ettim. tabi diğerlerinide.

Formanın diğer yerlerine gösterdikleri özeni inşallah göğüs reklemına da gösterirler. avea yazısı yeter logoya gerek yok. yazı forma ile bütünlüğü bozmayacak şekilde tasarlanmalı ki , bir çuval incir berbat olmasın. buradaki bir çok tasarım hoşuma gitmişti. yattaranın üzerinde ki forma başta olmak üzere.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X