Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal ile İstikrar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [QUOTE=ilhan;2041920]O vidyoda Ersun Yanal'a küfür edenlerin bir bir tespit edilmesini arzuluyorum. İnşallah tek tek tespit edilirler.

Ersun Yanal için tek duam bu takımı şampiyon yapıp istifasını vermesidir.

Bu vidyoyu resmi siteye koyanları(!) kınıyorum![/QUOTE

Bu insanları görünce futbolcularımıza hak verdim.Bu baskı altında sahaya çıkıp oynamaları bile büyük olay.Videonun bu bölümünü resmi siteye koyan yetkili kimse;benim gözümde Hocaya ve futbolcuya küfredenlerden farkı yok.İşine son verilmeli.Hakeret ve küfüre maruz kalanlar milyonlarca taraftarı temsil eden ve hepimiz için kutsal olan bordo mavi formayı giyen özel insanlar.Yazıklar olsun.

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      O vidyoda Ersun Yanal'a küfür edenlerin bir bir tespit edilmesini arzuluyorum. İnşallah tek tek tespit edilirler.

Bu vidyoyu resmi siteye koyanları(!) kınıyorum!
      Bu konuyla ilgili tesislere telefon açtım, bahsi geçen videoyu kaldırdılar.

Yorum

• İlk olarak genç61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        1 hafta trabzon ankara ligin bası hic de iyi oynamdı on kisi klan nakarayı zor yendik
        2 ankaragucu :ilkyarı super ikinci yarı ecel terleri cok mu iyi oynadık ikinci yarı tek kale oldumac oldu bize valla ankara dagıtı bizi ikinci yarı iki uzun toptan gol attık
        3 bjk macı :iyiydik ama sabaha kadar oynanasa berabere
        4-denzli macı: bi karambol gokhan vurdu kafayo gol baska macta kaleye sut bile yoktu
        5-antalya macı :allahına kadar hakkettki zor oldu ama mukemmel bir futbol vardır
        6-konya macı :kotuyduk gene kazandik ademlar 2-1 den sonra iki topu dirakten dondu kgen kotu futbol
        7 gs maci :zaten ortada skor
        8 gazianterp macı:bu macı almaıydık gene bence cok iyidik
        9 ibb macı :4-0 yendik ama adamlar daha biz atmadan iki tane kaleci inanlmız kurtardı takım gen kotuydu
        10 hacaettepe macı :cok kotuyduk gene am kazandık as kalsın macı veriyorduk bide son dakikalardan trabzonun ne kotu maclarından biri
        11 genclerbirligi macı gene kotu futbol gene galibiyet takım gene futbol oynmadı oynatmadı
        12 sivas bu macı kesin alamalıydık cok iyiydik yazık oldu
        13 kayseri maciadamaların penaltıs penaltı degil bizimki gol değil bizim penaltı penaltı degil girdigmiz yadam admalrın kacırdıgı yok ortada hatta kayseri biraz daha ustun oynadıgı bir mac bida adamların bi topu inaılmaz sekilde direkten dondu bi tannede cizgi ustunden dısarı giti top
        14 kocaeli maciiyi futbol az kalsın lig sonuncusuna psi posi yeniliyorduk
        15 bursa macı gen kotu futbol beraberlik olmaıydık kaybetik
        16 eskisehiradamları hakem katletti resmen ne iyi oynadık ne kotu
        17 fenerbahce macı biz daha iyidik ve macı almalıydık
        18 anakaraspor bu macta bizim hakkımızdı

19 ankaragucu rezalet bir futbol seon dakika golu gene aldık
        20-bjk ezildik resmen
        21 denizli macı i:yi futbol yok ama gol pozisyonu var atamıyoruz
        22-antalya macı :almalıydık zaten
        23- konya macı:gene super bir futbol yok sadece ikinciyarının 15 dakka super bir baskı yoksa ortada bide forvetler cok kacırdı
        Buradan da takımın yeni olduğunu, istikrarın öyle hemen yakalanamayacağını ve bize düşenin bu noktadan sonra takımın arkasında olmak olduğunu söylemeliyiz. Yukarıda yazdıklarının bir kısmı doğru bir kısmı yanlış. Hepsi doğru olsa bile, ne yapalım?
        A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Umut ve Gökhan'ın alternatifi yok kadroda.

Boşuna yazıpta tuşları aşındırmayın.

Aras Perekli,kessene Gökhan'ı diyor,hadi kesti kim oynayacak?

Bu yazıları düşünüpte mi yazıyorlar acaba.
          Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Umut Bulut'umsu mu O golde sanat vardı.

Ustaya saygı...
            umut'a olan sevgimi ve hayranlığımı bilenler benim mesajımda övgü olduğunu anlar abi . en az umut'un golleri kadar harika bir goldü.

trenim var gene. çıkmam gerekiyor mesajım alıntılanırsa biraz geç cevap verebileceğim ona göre .
            Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              50 futbolcu da hazır olsa en iyi 11 çıkar aralarından.

Gökhan ve Umuttan daha iyi olan olmadığı sürece bu ikisi oynar.

Depar atmak, pres yapmak, pozisyona girmek önemli marifetlerdir emin olun...
              Kaçırdıkları goller normaldir demiyorum.
              Son iki maçta garip goller kaçtı.

Ama gol kaçırıyor diye bir adam kesilmez.

Özellikle gökhanın girdiği pozisyonlar önemlidir.
              Gökhan bu ligde ofsayttan en iyi kaçıp araya koşu yapan forvet.

elinde böyle bir adam varken hocanın paf oyuncuları vs. yi yerine oyuna sürmesini beklemek akıllıca bir iş değil.
              Niye? Gol kaçırıyor diye...!!

Geçiniz..
              gectik zaten bu sezondanda gectik, ileriye bakacagiz
              seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
              asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir

Yorum

• İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                deplasmada ki maclarda pozisyon üstünlügü besiktas maci haric bizde demissin.yaniliyorsun.bir konya,bir gencler,bir belediye,bir denizli maclarini herhalde bunlarin disinda tuttun
                Şu 4 - 0 aldığımız belediye maçı mı ? Maç 0 - 0 ken kabul ediyorum pozisyon buldular ama maç sonuna kadar buldukları pozisyon sayısı bizim attığımız gol sayısını geçmez . Bunun dışında saydığın maçlarda takım halinde organize olabilen bir yapıdaydık . Hiçbir takım bize üstünlük kuramadı . Bu konuda iddalıyım . Sadece b.as maçı . Bunun dışında 2.bir maçın çok zorlama dışında çıkamayacağı düşünüyorum . Yinede istatistiklere ulaşıp bilgi vermeye çalışırım . Havada kalmaması için .

Saygılarımla

Yorum

• İlk olarak Zafer BİLGİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Biltrabzon@

İçindeki Trabzonspor aşkını tartışmak dahi istemiyorum.Bu foruma bu kadar mesai harcıyorsan,belliki bu aşkın içinde fazasıyla var.

Senden ricam,belli bir fikrin bayrak taşıyıcılığını yapmaman.

Bugün o kadar şanslısınki.tartışma içerisinde olduğun kişilerin hepsi belli bir birikimi olan,kalitesini ispat etmiş olan üyeler.Senin savunduğun her şeyi sana o kadar güzel çürüttülerki.Ama sen ısrarla o bayrağı taşıyacağğım diyorsun.

Bildiklerinin doğrusunda değilde,karşındaki insanların ne dediklerine biraz bakarsan ufkun o kadar açılacakki
                  bana hicbiri savundugum fikiri cürütemedi.bu takim ligin geri kalan maclarinin cogunda iyi oynadi diyenleri,tamamen siyasi parti tutanlara benzetiyorum.ersun yanal in hicbir maci yaptigi veya verdigi taktikle cevirdigine sahit olmadim,onlada hicbir büyük maci hatta sivas,kayseri,antep gibi takimlarida yenemeyecegimizi savunuyorum.bu meseleyide burda kapatyiorum.isteyen istedigini savunur,buda benim görüsüm.
                  iho istifa.

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Teşekkürler
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      O vidyoda Ersun Yanal'a küfür edenlerin bir bir tespit edilmesini arzuluyorum. İnşallah tek tek tespit edilirler.

Bu vidyoyu resmi siteye koyanları(!) kınıyorum!
                      Ne istifası? Olmaz.. Küfür edenler istifa etsin. Bıraksınlar bu işleri. Hatta ibreti alem olsun, isimleri belirlensin, resmi sitede açıklansın. 30 yıl stada alınmasınlar. Afişlerle tüm Trabzon'da duyurulsunlar.

Nedir bu? Ne zannediyor bunlar kendini. Kahveden çık stada, günlük küfür kotanı doldur, hakaretler et, sonra dön yine kahveye evine sokaklara her ne halta gidiyorsa.. Trabzonsporlu değil bunlar. Amaçları kendini tatmin. Hayatta hiçbir halta dahil olamamış rezil herifler işte. Bunlar gibilerin inadına sonuna kadar Ersun Yanal..
                      A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

Kendi adıma Allah Razı Olsun

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Evet bence bir kısmı salak. Hem de safkoloz salak. Bir kısmı çakal. Az olan bir kısmı da işini iyi yapıyor. Çoğu hakkıyla yapmıyor. Çoğu örümcek kafalı. Düttürü dünya yazıp çalıyorlar kafalarına göre, rüzgara göre
                          Akın, safkoloz u ilk defa duydum. Kullanırım bundan sonra

Bakın maçtaki değişiklikleri ıslıklayan adamlarla o yazıları yazan adamlar aynı karakterde...Burdaki yazan arkadaşlar da aynı...Ben çok çok çok küçük bir azınlık dışında bu işleri hesap kitapla yapan olduğunu düşünmüyorum. Ben mutedil bir adamım. Ama bjk maçında Hüseyin e bağırdım mesela. Son maçta da hoca ya....Bütün bunlar yeni değil. Ortada organize bir şebeke falan yok. Gaflet, evet belki ama ihanet? Yok bunu yakıştıramam hiç bir Trabzonsporluya...
                          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bana hicbiri savundugum fikiri cürütemedi.bu takim ligin geri kalan maclarinin cogunda iyi oynadi diyenleri,tamamen siyasi parti tutanlara benzetiyorum.ersun yanal in hicbir maci yaptigi veya verdigi taktikle cevirdigine sahit olmadim,onlada hicbir büyük maci hatta sivas,kayseri,antep gibi takimlarida yenemeyecegimizi savunuyorum.bu meseleyide burda kapatyiorum.isteyen istedigini savunur,buda benim görüsüm.

İnşallah senin fikirlerini bu hafta sonu Ersun Yanal bizzat kendisi çürütecek...

Yorum

O videoyu oraya koyan vatandaş kimse bi belirlesinler.
                              Böyle bir delilik olabilir mi?

Takımın hocasına sövülen video resmi sitede nasıl yer alır?

Madem video var, tek tek fotoğrafları alınıp stada sokulmasınlar bundan sonra.

Hocaya söv, topçuya söv........

Şerefsiz sürüsü...

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Umut ve Gökhan'ın alternatifi yok kadroda.

Boşuna yazıpta tuşları aşındırmayın.

Aras Perekli,kessene Gökhan'ı diyor,hadi kesti kim oynayacak?

Bu yazıları düşünüpte mi yazıyorlar acaba.
                                Tam da bu işte...Adam Gökhan kesilince bu takım nasıl oynar onu bile düşünmüyor....Hiç bir "hain" bu kadar saf olamaz...
                                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Yükleniyor...
                                X