Yarın saat 18.00'de Lokomotiv Moskova ile maçları varmış.Acaba oynayacak mı Gökdeniz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Gerekirse 117 Trilyona maskot kedi de alır adamlar. Para spekülatiftir. Açığı vardır, koyusu vardır, bazen aynı değerdeki açık renkli olanı için koyu renkli olanından kat kat fazla verip "takas" yapman gerekir falan filan... Bazen sadece elinden çıkması gerekir, Keloğlan'ı manken diye kiralarsın. Bu bir ölçüt değil.
Gökdeniz kalbur üstüdür, dikine oynayabilen adamdır, maç çevirir, eyvallah. Ama 17 trilyona da satmayanın Allah cezasını verir. Yılda 6 trilyon alacak olup gitmek istemeyecek futbolcunun da...
Yorum
-
İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarın saat 18.00'de Lokomotiv Moskova ile maçları varmış.Acaba oynayacak mı Gökdeniz...
Bu arada Fatih Tekke giderken 3 aylik degil 1 yillik sözlesmesi vardi. Biraz mantikli olalim, Fatih Tekke yanlis hatirlamiyorsam Agustos'un son haftasinda transfer olmustu. Sözlesme hic sezon ortasinda biter mi.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarın saat 18.00'de Lokomotiv Moskova ile maçları varmış.Acaba oynayacak mı Gökdeniz...
Nedense Dünya' daki bilimum teknik direktörler söz birliği etmişçesine yeni alınan adam Ronaldinho kıvamında dahi olsa ilk 3-4 maç yedek bekletmeyi adet edinmişler bir kere"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
kendisine rusyada basarilar diliyorum.ben gökdenizin fatihe oranla daha fazla forma sansi bulacigina ve dolayisiyla daha basarili olacagina inaniyorum.umarim basarili olurda kendisine ve trabzonspora ödenen bedelin hakkini vermis olur.ayrica gökdenizin birgün dönersem yine trabzonspora dönerim sözünü duymak da cok olumlu geldi bana.ama en az bir 3 yil dönecegini düsünmüyorum."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekendisine rusyada basarilar diliyorum.ben gökdenizin fatihe oranla daha fazla forma sansi bulacigina ve dolayisiyla daha basarili olacagina inaniyorum.umarim basarili olurda kendisine ve trabzonspora ödenen bedelin hakkini vermis olur.ayrica gökdenizin birgün dönersem yine trabzonspora dönerim sözünü duymak da cok olumlu geldi bana.ama en az bir 3 yil dönecegini düsünmüyorum.
Yorum
-
İlk olarak lejyoner61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegökdeniz ve fatih bidaha ancak hoca olarak buraya gelirler futbolcu olarak onları izlemek bu kadarmış bunu aklımıza sokalım"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç sanmam..
Nedense Dünya' daki bilimum teknik direktörler söz birliği etmişçesine yeni alınan adam Ronaldinho kıvamında dahi olsa ilk 3-4 maç yedek bekletmeyi adet edinmişler bir kereTrabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
Rubinin en pahali futbolcusuda gökdeniz oldu bu arada
keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
Yorum