Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir kere de vafalı olabilecek mi bu takımın yöneticileri.
    Sadri Şener'i duruşundan dolayı severdim ama artık değil. Hele ki yaptığı o açıklamadan sonra.
    Hep mi kovmaktan beter edicez oyuncularımızı. Hami'si başka, Fatih Tekke'si başka Gökdenizi başka.
    Bir kere de adam olun be.

Yorum

• İlk olarak Bayramm61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gökdenizi satacagina elindeki birsürü lüzümsüz futbolculari gönder eminimki kasaya daha fazla para girecektir...Al birini vur öbürüne...Onlar Tekkeyi satti bunlar Gökdenizi..fark nerde ? Daha iyi transferler yapacaklarmis..fasa fiso bunlar..varsayalimki gercekdende alabildiler, bu sefer uyum sorunu vs vs bla bla blaaa baslayacaktir...Senin hedefin sampiyonluk ise kadronu güclendireceksin, takimin iskeletini satmayacaksin..

Bu arada umarim bizimkiler birseyler ögrenmistir..millet 2-3 günde transfer yapiyor, bizimkiler aylarca bu isi beceremiyorlar...

Takimin degerlerini bir bir erittiler...Elde bi yattara kaldi...onunda transfer haberleri cikar yakinda...sonra tayfunlar hasanlar kecelilerle sampiyonluga oynariz...
      Fark surada, elindeki o luzumsuz futbolculardan alacagin sicak para 1.5 milyon Euro eder veya etmez..Uzun vadede tabii ki aylik ucretler
      primler gibi giderlerden tasarruf getirir. Yalniz transfer icin sicak ve likit para gerekiyo, bunu gozardi etmemek lazim. Senin dedigin operasyon zaten sezon sonunda yapilacak, ben eminim.
      Devlerin mezarı, Avni Aker Stadı

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hayır, Baltacı Mehmet Paşa'nın torunlarını toplamaya çalışıyorlar.
        Ustad superdi.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Einer der größten Stars des türkischen Fußballs setzt seine Karriere im Ausland fort.

Kardeşim bu Almanlarda futbolu bilmiyor anlaşılan,baksanıza onlarda Gökdenize star demişler.İnadına mı yapıyorsunuz bunu kardeşim.Satri Şener Başkanı kızdırıyorsunuz.Bak adam kızarsa çok fena şeyler yapar sonra.O sadece bizim sıradan topçumuzdu.Yıldızlarımız ise Tolga Zengin,Hasan Üçüncü ve Kaptan Hüseyin ve Tayfun Cora'dır.Unutmayın Tayfun Cora iki sıfıradan iki gol atarak takımını ipten almış kahramanımızdır.Bir üçüncü golüde atarak tarif ettiğim yıldız kavramını tam olarak hakk edecekti ancak şansı yaver gitmedi.
          Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
          Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
          Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Einer der größten Stars des türkischen Fußballs setzt seine Karriere im Ausland fort.

Kardeşim bu Almanlarda futbolu bilmiyor anlaşılan,baksanıza onlarda Gökdenize star demişler.İnadına mı yapıyorsunuz bunu kardeşim?
            Tam olarak; "Einer der größten Stars des türkischen Fußballs" (Türk futbolunun en büyük yıldızlarından biri) demişler.

Doğrusu bunca dünya kupası kazanmış bir ülkenin spor basının, en azından Gökdeniz'in yıldız olmadığını anlayacak kadar futbolu bilmesini beklerdim.
            E yuh yani!

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tam olarak; "Einer der größten Stars des türkischen Fußballs" (Türk futbolunun en büyük yıldızlarından biri) demişler.

Doğrusu bunca dünya kupası kazanmış bir ülkenin spor basının, en azından Gökdeniz'in yıldız olmadığını anlayacak kadar futbolu bilmesini beklerdim.
              E yuh yani!
              Organize işler bunlar kardeşim.Bakınız ben şimdi bu Alman basın organındanda şüphelendim.Sakın bunlarda Albayrak'ın olmasın.Ya da ne bileyim Yeni Şafak'tan aldıkları yazıyı çevirip yayınlamış olmasınlar.
              Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
              Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
              Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Organize işler bunlar kardeşim.Bakınız ben şimdi bu Alman basın organındanda şüphelendim.Sakın bunlarda Albayrak'ın olmasın.Ya da ne bileyim Yeni Şafak'tan aldıkları yazıyı çevirip yayınlamış olmasınlar.
                Sadri Şener büyük bir hata yaptı da...

Ben hala Albayrak'ın ince dokundurmalarla savunulmaya çalışmasını kabullenemiyorum bir türlü..

Yanlış anlamayınız, lafım size.

Yorum

• This image has been scaled down to fit your computer screen. Click on it to show it in the original size.

Banlanacagım ... Bu forumda Sadri Şener'i sevmeyen barınamıyor ! İyi akşamlar !

Yorum

• Yıldız oyuncu satmayacağız laflarıyle yönetime gelen bir başkan ilk icrat olarak gökdenizi satması garip bir durum, Başkana kızdığın yer gökdenizi satması değil söylediği sözün arkasında durmamasıdır..

2007-2008 transfer dönemi topiğinde "bu yönetim gökdenizide satar" diye eleştiriyorduk, keşke satılsaydı, en azından yerine yeni oyuncular alınırdı, ama bu yönetim transfer sezonu olmadan sattı.. hiç kimse bu olasılığı düşünmüyordu sanırım!!!

Yorum

• İlk olarak hasancan67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      [CENTER]Banlanacagım ... Bu forumda Sadri Şener'i sevmeyen barınamıyor ! İyi akşamlar !
                      Üye olur olmaz;bulduğun her yere aynı yazıyı yapıştırırsan banlanırsın tabi...

Sadri Şener'i sevmeyen bir sürü insan burada barınabiliyor(o ne demekse)! Barınmasını bileceksin...

Bir de mükerrer üyelik olayı var...
                      En son antagonist tarafından düzenlendi; 15.03.2008, 19:47.

Yorum

• Bakalım ... Bekleyip görecegiz ... BEN BANLANDIGIM ZAMAN neden banlandıgımı da belirtirler insallah

Yorum

• Yıldız olmasaydım 17 trilyon verirler miydi?

Trabzonspor'dan Rusya'nın Rubin Kazan takımına transfer olan Gökdeniz, 'Ayrılmayı ben istemedim. Ama sanki böyle bir durum varmış gibi gösterip, beni Trabzonspor camiasıyla karşı karşıya getirmek isteyenler var' dedi. Milli futbolcu, yeni takımının hafta sonunda Moskova'da oynayacağı lig maçı öncesi suskunluğunu bozdu. Gökdeniz, 'Gitmek istediğimi söyleyip beni toplumun önünde suçlu olarak göstermesinler. Satmak istediler ben de Trabzonspor'a para kazandıracağım için 'evet' dedim” diye konuştu. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in hakkında 'Gökdeniz yıldız değil' demesinin kendisini çok üzdüğünü kaydeden Gökdeniz, 'Yıldız olmasaydım Rubin Kazan Kulübü benim için 17 trilyonu gözden çıkarır mıydı?' dedi. Gökdeniz, Antalya kampında, G.Saray'dan Rubin Kazan'a transfer olan Tomas ve Hasan Kabze sayesinde yalnızlık çekmedi. Antalya kampını tamamlayıp Rusya'ya dönen Rus ekibi bu hafta ilk maçını yapacak.
                          yenişafak

BU NE DEMEK SADRİ SENER ACIKLAA!

Yorum

• Trabzonspor'un İstanbul'da düzenlediği “Trabzon'un Dünü ve Yarını” adlı geceye Gökdeniz'in transferini protesto eden bir grup tarafrar damgasını vurdu. Gecenin yapıldığı Otel'in önüne gelen taraftarlar, “Gökdeniz'i satanı bizde satarız” sloganlarıyla Başkan Şener'i protesto ettiler.

www.yenisafak.com.tr

Yorum

• İlk olarak mk_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hüseyinle 8 milyon bir arada kullanılınca deprem oldu
                              ne 8 i ben 1 milyonada fit olurum

Yorum

• İlk olarak hasancan67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Banlanacagım ... Bu forumda Sadri Şener'i sevmeyen barınamıyor ! İyi akşamlar !
                                genç haklısın ama hak ama yontemin yanlış... tamam ortada soylenmiş yalan ve hemencecik çiğnenmiş br vaat var ama sonucta iyi paraya satılmıs bir oyuncu var eger o parayla adam gibi oyuncular alınmazsa tepki gostermek lazım.
                                Önce TRABZONSPOR

Yorum

Çalışıyor...
                                X