Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben mesaj attım bütün digiturk üyeliklerini acıklama yapılmazsa iptal edeceğimi bildirdim.
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
    SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• Eve geldim ve hiç beklemediğim bu haberle karşılaştım...hemen telefona sarıldım ve babamın adına olan sözleşme(babam fenerlidir bu arada) ile ilgili müşteri hizmetleriyle konuştum.Aldığım yanıt şu; tff tarafından verilen maç programında bizim maç yokmuş..Bu safsata sözler karşısında daha çok sinirlendim...açtım ağzımı yumdum gözümü...

Taraftarların toplu üyelik iptali için organize olduğu ve binlerce üyelik iptalinin an meselesi olduğu,Trabzonspor'un 6 milyonun üzerinde taraftarı olduğu ve Lig tv'nin en önemli müşteri gruplarından birisini oluşturduğunu,geçen szeonda buna benzer bir şeyin yapıldığı ve ben dahil çok sayıda iptalin olduğu,açılacak bir kanaldan ss'nin maçının yayınlanabileceği ve geçen sezon 8 maç yayını yapıldığı gibi bu hafta 5 maçın yayınlanabileceği,Lig Tv'yi sadece Trabzonspor için aldığımı,ligdeki durumumuz ne olursa olsun takımımız her hafta izlemek istediğimizi vs.gibi şeyleri söyledim.

Aldığım cevap ise; Bugün faksları ve telefonları bu konuyla ilgili kilitlenmiş(bu cevaba çok sevindim)çok sayıda şikayet gelmiş,üyelik iptalleri olmuş,çözüm bulmak için girişimler başlamış,Trabzonspor taratarlarının ciddi üyelik sayısı olduğu vs.

Arkadaşlar yüklenelim telefon,faks,mail...Bu akşam müşteri hizmetleri bize çalışsın.Yüzlerce binlerce protesto olursa karşımızda duramazlar...Gerekirse bir ilanda lig tv portestosu için.Doğan grubu ilanı bedava bile yayınlar...
      ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• bi soru sordum kimse cevap vermedi bu kabololar nerdedir
        TRABZONSPOR
        https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• Helal olsun herkes koysun tepkisi sözle değil icraatla...

Yorum

• lig tv üyesiyim hiç düşünmeden iptal ederim

Yorum

• Elbettekii o yayın kuruluşu gelecek Trabzon'da Avni Aker 'de yayın yapacak getirecek arabsını çekecek kablosunu orada bu taraftar bunun hesabını verecekdir kimse merak etmesin !!!!

Yorum

• Bende bulundugum ülkede avusturya/viyana da kablolu tv üzerinden digitürk paketine üyeyim ama eger maclarimiz yayinlanmayacaksa üye olmamin hic bir anlami yok!...
                Eski rumuz...MaVeRaM

Yorum

• İlk olarak TS-Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

süper.

(devbeyden alintirdir)
                  hmm süper olmus süper
                  Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• hayde arkadaslar mailere,telefonlara devam

Yorum

• DIGITURK'ten Merhaba,

Degerli paylasiminiz icin tesekkur ederiz.

Talep ve gorusleriniz degerlendirilmek uzere ilgili birime
                      iletilmistir.

Saygilarimizla

CEYLAN UNALP

Yorum

• İlk olarak musti61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bi soru sordum kimse cevap vermedi bu kabololar nerdedir
                        Sabit bir yerde değildir trafolar kullanılarak canlı yayın araçlarıyla saglanır kablolar sanırım çıkış yeri canlı yayın araçları.Ama o kablolar bir çok yerden geçer
                        Her gün yüzlerce hayal kurarsın ve hiçbiri gerçek olmaz; ama bir gün bir gerçek yaşarsın, hiçbir hayale sığmaz. İşte hayatın adaleti.

Yorum

• Bu kesin Yönetimin isidir!

Maksat Gündemi degistirmek.

Taraftar yapilmayan Transferleri unutsun ve hemen bu Konu ile ugrassin.

SATILMIS YÖNETIM!!!
                          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Eve geldim ve hiç beklemediğim bu haberle karşılaştım...hemen telefona sarıldım ve babamın adına olan sözleşme(babam fenerlidir bu arada) ile ilgili müşteri hizmetleriyle konuştum.Aldığım yanıt şu; tff tarafından verilen maç programında bizim maç yokmuş..
                            madem bizim macimiz yokmus, nicin biz bursayla haftasonu oynuyoruz...

adamlar kafalarina gore topu bi oyana bi bu yana atiyorlar, kimse sucunu kabul etmiyor

Yorum

• Sayi Celo ile Ceyhuna ne oldu?

Yoksa onlari Transfermi ettik???

hahahahahahahahahahahah

Delirecegiz
                              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sayi Celo ile Ceyhuna ne oldu?

Yoksa onlari Transfermi ettik???

hahahahahahahahahahahah

Delirecegiz

ceyhun ve yusuf kurtulus konyasporda

Yorum

Yükleniyor...
                                X