ben mesaj attım bütün digiturk üyeliklerini acıklama yapılmazsa iptal edeceğimi bildirdim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
Eve geldim ve hiç beklemediğim bu haberle karşılaştım...hemen telefona sarıldım ve babamın adına olan sözleşme(babam fenerlidir bu arada) ile ilgili müşteri hizmetleriyle konuştum.Aldığım yanıt şu; tff tarafından verilen maç programında bizim maç yokmuş..Bu safsata sözler karşısında daha çok sinirlendim...açtım ağzımı yumdum gözümü...
Taraftarların toplu üyelik iptali için organize olduğu ve binlerce üyelik iptalinin an meselesi olduğu,Trabzonspor'un 6 milyonun üzerinde taraftarı olduğu ve Lig tv'nin en önemli müşteri gruplarından birisini oluşturduğunu,geçen szeonda buna benzer bir şeyin yapıldığı ve ben dahil çok sayıda iptalin olduğu,açılacak bir kanaldan ss'nin maçının yayınlanabileceği ve geçen sezon 8 maç yayını yapıldığı gibi bu hafta 5 maçın yayınlanabileceği,Lig Tv'yi sadece Trabzonspor için aldığımı,ligdeki durumumuz ne olursa olsun takımımız her hafta izlemek istediğimizi vs.gibi şeyleri söyledim.
Aldığım cevap ise; Bugün faksları ve telefonları bu konuyla ilgili kilitlenmiş(bu cevaba çok sevindim)çok sayıda şikayet gelmiş,üyelik iptalleri olmuş,çözüm bulmak için girişimler başlamış,Trabzonspor taratarlarının ciddi üyelik sayısı olduğu vs.
Arkadaşlar yüklenelim telefon,faks,mail...Bu akşam müşteri hizmetleri bize çalışsın.Yüzlerce binlerce protesto olursa karşımızda duramazlar...Gerekirse bir ilanda lig tv portestosu için.Doğan grubu ilanı bedava bile yayınlar...ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
İlk olarak TS-Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
süper.
(devbeyden alintirdir)Gitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
İlk olarak musti61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebi soru sordum kimse cevap vermedi bu kabololar nerdedirHer gün yüzlerce hayal kurarsın ve hiçbiri gerçek olmaz; ama bir gün bir gerçek yaşarsın, hiçbir hayale sığmaz. İşte hayatın adaleti.
Yorum
-
İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEve geldim ve hiç beklemediğim bu haberle karşılaştım...hemen telefona sarıldım ve babamın adına olan sözleşme(babam fenerlidir bu arada) ile ilgili müşteri hizmetleriyle konuştum.Aldığım yanıt şu; tff tarafından verilen maç programında bizim maç yokmuş..
adamlar kafalarina gore topu bi oyana bi bu yana atiyorlar, kimse sucunu kabul etmiyor
Yorum
-
İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSayi Celo ile Ceyhuna ne oldu?
Yoksa onlari Transfermi ettik???
hahahahahahahahahahahah
Delirecegiz
ceyhun ve yusuf kurtulus konyasporda
Yorum
Yorum