Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bizimki şimdilik Akyazı Medical PARK olsun

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İsmi ''Atatürk'' olan stadyumlardan kaç tanesinin ismi değiştirildi? Bu konuda elinizde bir veri var mı?
      Madem bir iddiada bulundunuz o vakit bunu ispatlamanızı rica ediyorum. Sizin vesilenizle herkes aydınlansın.
      Hadi buyurun sizden gelecek bilgileri heyecanla bekliyoruz
      Arkadaş üstte yazmış .rahatladınmı

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaş üstte yazmış .rahatladınmı

Yok henüz rahatlamadım. Şöyle bir iki saat geçsin, yediklerimi sindireyim. O zaman sizin merakınızı gideririm

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Paylaştığınız için teşekkür ederim.
          Yalnız burada bir şeyi vurgulamak lazım. Geçmişte bu stadyumların adının ne şekilde verildiğini konusunda bilgim yok.
          Fakat günümüzde stadyum isimlerinin verilmesinde devletin doğrudan bir rolü olmadığını pek çok stadyumda gördük.
          Stadyum isimleri pazarlandığı için kulüpler bu konuda kendi kararlarını alıyorlar.
          O nedenle bu meseleye devleti bulaştırmak pek de akılcı durmuyor. (Sözüm size değil Castillo61)

Yorum

Yalnız burada bir şeyi vurgulamak lazım. Geçmişte bu stadyumların adının ne şekilde verildiğini konusunda bilgim yok.
            Fakat günümüzde stadyum isimlerinin verilmesinde devletin doğrudan bir rolü olmadığını pek çok stadyumda gördük.
            Stadyum isimleri pazarlandığı için kulüpler bu konuda kendi kararlarını alıyorlar.
            O nedenle bu meseleye devleti bulaştırmak pek de akılcı durmuyor. (Sözüm size değil Castillo61)
            Şenol güneş stadının ismini de biz belirledik zatwn

Yorum

sanmıyorum
              sponsor olanlar elbette farklı
              ama diğerlerinde kesinlikle bakanı belediyesi rol oynamıştır

en büyük örnek başakşehir stadına
              Fatih Terim isminin verilmesi

Yorum

bu stadların hangisi yerinde yapıldı? hepsi yeni bir stad. kimse demiyor ki 9 tane stada neden Atatürk ismi verildi.. bu stadların ismi değişince Atatürk'ün şanında bir eksilme mi oldu? benim açımdan olmadı. o zaman sorun ne?

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu stadların hangisi yerinde yapıldı? hepsi yeni bir stad. kimse demiyor ki 9 tane stada neden Atatürk ismi verildi.. bu stadların ismi değişince Atatürk'ün şanında bir eksilme mi oldu? benim açımdan olmadı. o zaman sorun ne?
                  İsmi Atatürk olan kaç stadyumun ismi değiştirilmiş diye sordu arkadaş.. Soru buydu. Cevap bu arkadaşa verildi...
                  Kubilay Arman

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    STATLARA ÇATIR ÇATIR ‘ARENA’ İSMİ VERİLİRKEN
                    STATLARA çatır çatır “arena” ismi verilirken...
                    Devletin başında kim vardı?
                    - İsmet Paşa mı vardı?
                    - Kılıçdar mı vardı?
                    - CEHAPE zihniyeti mi vardı?
                    *
                    Madem “arena”...
                    - Bizim zihniyetimize tersti...
                    - Bize yakışmazdı...
                    - Türkçe değildi...
                    Niye açılış törenlerinde minicik bir “hop” bile denmedi?
                    *
                    Hadi Cumhurbaşkanı Erdoğan atladı ya da atlatıldı diyelim.
                    - Bakanlar neredeydi?
                    - Milletvekilleri?
                    - Bürokratlar?
                    - Kanaat önderleri?
                    Niye herhangi bir ses çıkmadı?
                    *
                    Cumhurbaşkanı söylemese...
                    Kimse “arena”dan rahatsız olmayacak...
                    Cumhurbaşkanı söyleyince...

Herkes “arena” düşmanı olacak...
                    Bu mudur yani?
                    *
                    Ayrıca...
                    “Arena” Türkçe değil de “stadyum”pek mi Türkçe?
                    *
                    Ne iştir anlamadım ki?

Ahmet Hakan'ın bugün ki yazısından,

Arena'nın gidişi güzel de riyakarlığa ve yalakalığa da dem vurmak gerekiyor,
                    güzel yazı olmuş,sanki ben yazdım

uzun uzun bir şeyler yazmak isterdim ama nafile sevmesem de özetlemiş adam
                    sakin olun...

Yorum

• Buyuk lokma ye buyuk soz konusma demisler ..dilin kemigi yok hadi anladik da elin de ayari mi yok, rezil edim derken rezil oluyorsun..
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Böyle kocaman kocaman yapıştırınca kıvırma sanatının en güzel örneklerini veriyorlar, tebrik ederim sayın castillo

Bu arada şu yanan boztepeyede villaları dikmeye başlamışlar diyorlar var mı bilgisi olan?
                        En son 7can61 tarafından düzenlendi; 29.05.2017, 09:17.

Yorum

• Arena yabanci bence Recep Tayyip Erdogan olsun.

Yorum

[MENTION=51294]castillo61[/MENTION] arkadaşımıza teşekkür ederim. Ayrıntılar için.

Devleti bir Trabzonsporluya karşı savunman oldukça enteresan. Kafamıza vurdular kupamızı aldılar. Kafamıza vurdular Hüseyin Avni Aker'i değiştirdiler. Hala devlet diyorsunuz? Tarihi şahsiyetler ve Atatürk isminin değiştirilmesi RTE projesidir. Birbirimizi kandırmayalım.

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Böyle kocaman kocaman yapıştırınca kıvırma sanatının en güzel örneklerini veriyorlar, tebrik ederim sayın castillo

Bu arada şu yanan boztepeyede villaları dikmeye başlamışlar diyorlar var mı bilgisi olan?
                              Ben de geçen twitterda gördüm. Yanan yerlere villalar dikiliyor. Ama ben bu olaylarda devletin doğrudan rolünün olmadığını düşünüyorum.

Yorum

İsmi ''Atatürk'' olan stadyumlardan kaç tanesinin ismi değiştirildi? Bu konuda elinizde bir veri var mı?
                                Madem bir iddiada bulundunuz o vakit bunu ispatlamanızı rica ediyorum. Sizin vesilenizle herkes aydınlansın.
                                Hadi buyurun sizden gelecek bilgileri heyecanla bekliyoruz
                                Sorunuz sayesinde ben aydinlandim cevap uzerine. Bu acidan tesekkur ediyorum. Siz sormasaydiniz bu kadar kasıtlı bir niyetin farkina varamazdim belki de.
                                #Dik oyna

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X