Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Muharrem Usta'nın bjk maçı sonrası bu arena ismi hakkında olumsuz açıklamaları vardı. Sonrasında ise malum isim krizi oldu ve şu anki isim kondu. Ben o dönem konmayacağını düşünüyordum ama yanıldım. Ben değişmesini istiyorum ama bu şekilde olması şık olmadı.
    Ben de tam bunu diyorum işte,
    ama bu tepkiden rahatsız olup,
    tesisi Cumhurbaşkanı yaptı istediği ismi koyar derdiniz ne diyenler var,
    gerçekten şaka gibi.
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Hey yavrum bee korkunun gözüne gideyim!

Pazartesi gününden itibaren Türk Telekom Arena’nın adı artık Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu olacak.
      Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

• İkili tartışmaları bitirelim lütfen.
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Orucun ilk günleri biraz zordur
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Orucun ilk günleri biraz zordur
            sigara içenler öyle diyor da bende sigara da yok Muradım,
            sabah bi açlık yokladı sonra geldi geçti,
            Oruç la ilgili değil.

''Medical Park'' olsun sonuna stadyum da eklemeyelim,
            o da gavurcaymış,yarın bir gün onu da yasaklarlar,
            sponsordan yana farklıyız,şanslıyız,kullanalim oni.
            ya da Vestel lafı geçiyor ''Vestel Park'' olsun.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Akyazı Külliyesi olursa hiç şaşırmam.
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Orucun ilk günleri biraz zordur
                Hocam oruç sadece yememek içmemek olsa kolay da karşındakine davranışın da bir o kadar önemli. İnşallah ben de dahil herkes eninde sonunda payına düşeni alır. Hakkımı yiyenlere hakkımı helal etmiyorum

Stadın ismi de ne olursa olsun, isterse külliye olsun, ister saray, ister arena, yeter ki iyiliğe hizmet etsin, Trabzonspor'a hizmet etsin.
                En son Travelair tarafından düzenlendi; 27.05.2017, 17:28.
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• STATLARA ÇATIR ÇATIR ‘ARENA’ İSMİ VERİLİRKEN
                  STATLARA çatır çatır “arena” ismi verilirken...
                  Devletin başında kim vardı?
                  - İsmet Paşa mı vardı?
                  - Kılıçdar mı vardı?
                  - CEHAPE zihniyeti mi vardı?
                  *
                  Madem “arena”...
                  - Bizim zihniyetimize tersti...
                  - Bize yakışmazdı...
                  - Türkçe değildi...
                  Niye açılış törenlerinde minicik bir “hop” bile denmedi?
                  *
                  Hadi Cumhurbaşkanı Erdoğan atladı ya da atlatıldı diyelim.
                  - Bakanlar neredeydi?
                  - Milletvekilleri?
                  - Bürokratlar?
                  - Kanaat önderleri?
                  Niye herhangi bir ses çıkmadı?
                  *
                  Cumhurbaşkanı söylemese...
                  Kimse “arena”dan rahatsız olmayacak...
                  Cumhurbaşkanı söyleyince...

Herkes “arena” düşmanı olacak...
                  Bu mudur yani?
                  *
                  Ayrıca...
                  “Arena” Türkçe değil de “stadyum”pek mi Türkçe?
                  *
                  Ne iştir anlamadım ki?

Ahmet Hakan'ın bugün ki yazısından,

Arena'nın gidişi güzel de riyakarlığa ve yalakalığa da dem vurmak gerekiyor,
                  güzel yazı olmuş,sanki ben yazdım

Yorum

• Arena kelimesinden hoşlanmadığımı dile getiriyordum ama bizim stat için. Diğerleri isterlerse vodafone mok çukuru arenası veya tt fransız biz devlet desteğiyle ayakta kalabiliyoruz arenası falan olsunlar pek umrumda değil yani.

Keşke Stamford Bridge, Old Trafford gibi stadımızın ona özel bir adı olsa derdim bu. Konumu, özellikleri ve Trabzonspor'un olması itibariyle buna da oldukça uygun duruyor.
                    En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 28.05.2017, 13:20.

Yorum

• Ülkede Atatürk ve ülkemizin önemli insanlarının isimlerini kaldırmak için stad isimlerini sponsor ayağıyla değiştirdiler. Şimdi kalkıp arena ismi kullanılmasın diyorlar.

Allah aşkına bu ülkede 1 kişi akıllı diğerleri salak mı? Hangi gündemi değişmek istiyorsunuz? Türkçe'ye sahip çıkmak istiyordunuz da tabelalarda neden kürtçe ve Arapçaya yer verdiniz?

Yorum

• https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak İskender Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ülkede Atatürk ve ülkemizin önemli insanlarının isimlerini kaldırmak için stad isimlerini sponsor ayağıyla değiştirdiler. Şimdi kalkıp arena ismi kullanılmasın diyorlar.

Allah aşkına bu ülkede 1 kişi akıllı diğerleri salak mı? Hangi gündemi değişmek istiyorsunuz? Türkçe'ye sahip çıkmak istiyordunuz da tabelalarda neden kürtçe ve Arapçaya yer verdiniz?
                          Amaç yerine ulaştı.ismi ATATÜRK olan stadların çoğunun ismi değişti.dalga geçer gibi birde türkçeye sahip cıkmalıyız diyor birde cb.ama stadyum kelimeside yabancı

Yorum

• İlk olarak İskender Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ülkede Atatürk ve ülkemizin önemli insanlarının isimlerini kaldırmak için stad isimlerini sponsor ayağıyla değiştirdiler. Şimdi kalkıp arena ismi kullanılmasın diyorlar.

İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Amaç yerine ulaştı.ismi ATATÜRK olan stadların çoğunun ismi değişti.dalga geçer gibi birde türkçeye sahip cıkmalıyız diyor birde cb.ama stadyum kelimeside yabancı

İsmi ''Atatürk'' olan stadyumlardan kaç tanesinin ismi değiştirildi? Bu konuda elinizde bir veri var mı?
                            Madem bir iddiada bulundunuz o vakit bunu ispatlamanızı rica ediyorum. Sizin vesilenizle herkes aydınlansın.
                            Hadi buyurun sizden gelecek bilgileri heyecanla bekliyoruz

Yorum

• Rize Atatürk stadyumu yeni stat yapılınca ilk başta diretilerek sponsor bile yokken eski isim kullanılmadı ve yıllarca "yeni şehir stadı" denildi sonra da "Didi arena" gibi komik bi isim koyuldu alın size benden bir örnek.

Yorum

• Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X