İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Başkanımız daha önce söylemişti.
Kulübe gelir getirecek çalışmalarımız olacak. Maç olmadığı günlerde de kulüp gelir elde edecek. Bunların başında da cafe ve restoran geliyor. Stadın altındaki boş dükkanlar bunun için sanırım. Stada gelen taraftar öncelikle cafe ve restoran arar. Maç olmadığı günlerde bile stada fotoğraf çekmeye, yürüyüş yapmaya gider, cafe de yemek yer ve kulübe gelir bırakır.
Yorum
-
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni bi yer yapıldı orda restoranta benzettim maç çıkışı baktığımda (ışıklandırması öyle gösteriyordu), ordan yayın yaptılar.
Yorum
-
Beşiktaş maçı biletleri satışa çıktı
Takımımızın ligin 27. haftasında Beşiktaş ile oynayacağı maçın biletleri satışa çıktı. Taraftarlarımızı yeni yuvamıza, yanımızda olmaya davet ediyoruz.
8 Nisan Cumartesi günü saat 19.00’da oynanacak maçın bilet fiyatları şöyle.
BİLET FİYATLARI (Türk Lirası)
Kale Arkaları (Güney-Kuzey) 40,00
Doğu 80,00
Batı 100,00
VIP Silver 200,00
VIP Gold 250,00
VIP Platinum 300,00
MP Arena doldu mu? @MPArenaDoluluk 1 hr1 hour ago
Trabzonspor - undefinedTarih: 08/04/2017 19:00Medical Park Arena:Boş: 16.102Dolu: 18.706Kapalı: 1.074Doluluk: %52,13
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Trabzonsporlu taraftarlar kendi istekleriyle temizledi
Trabzonspor Medical Park Arena Stadında taraftarlardan dikkat çeken hareket. Trabzonspor Yönetim Kurulunun geçen hafta bir taraftara, koltuklara bastığı için verdiği 10 bin koltuk silme cezası büyük ses getirirken bordo,mavili taraftarlar bu kez kendi istekleriyle stadı temizledi. Trabzonspor'un Çılgınlar ve Afetmezler taraftar gruplarından gönüllü kişiler bugün Medical Park Arena’ya giderek, tribünleri baştan aşağı temizledi. Hemen hemen her koltuğu silen bordo-mavili taraftarların bu davranışı sosyal medyada büyük ses getirdi.
http://www.61saat.com/futbol/trabzon...tml 61SAAT.COMsakin olun...
Yorum
-
Acaba Vira nasıl bir kareografi yapacak Beşiktaş maçında çok merak ediyorum.Mesela iyi olacak mı yoksa daha ammatör bir şeyler mi?Açıkçası ben yöremizle alakalı şeyler bekliyorum.Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.
Yorum
-
Medical Park Arenada satılan 41 bin seyircinin o stadyumda olması ve gerçek bir rekor için yapılması gereken tek şey Trabzonspor tarafından satışa çıkartılan biletlerin bittiği maçlarda sınırlı devreye girilerek maça gidemeyecek olanların kulübe başvurması sağlanarak kombine veya maç bileti o müsabaka için satışa çıkartılıp satılan bilet bedelinin yarısı sahibinin passolig hesabına diğer yarısı ile de kulübe ek gelir sağlanabilir.Bu şekilde karaborsanın önüne geçilebileceği gibi 7-8 bin kişilik boşluklarda asgari seviyeye iner.
Yorum
-
İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMedical Park Arenada satılan 41 bin seyircinin o stadyumda olması ve gerçek bir rekor için yapılması gereken tek şey Trabzonspor tarafından satışa çıkartılan biletlerin bittiği maçlarda sınırlı devreye girilerek maça gidemeyecek olanların kulübe başvurması sağlanarak kombine veya maç bileti o müsabaka için satışa çıkartılıp satılan bilet bedelinin yarısı sahibinin passolig hesabına diğer yarısı ile de kulübe ek gelir sağlanabilir.Bu şekilde karaborsanın önüne geçilebileceği gibi 7-8 bin kişilik boşluklarda asgari seviyeye iner.
Kombinesi olup maça gidemeyen 5000 üzerinde sayı var. Bunlar sırf kulübe katkı olsun diye, maçların çoğuna gidemeyeceği kesin olan kişiler...
O kişiler bildirsin bu durumlarını, her hafta da olabilir, önceden de.. Kulüp tekrar satsın o biletleri.. Tüm para da kulübe kalsın..
Zaten o kombine sahipleri de kulübe katkı olsun diye para yatırmışlardı. İki katı kar bırakırlar kulübümüze...
Hem de stadda anlamsız boşluklar oluşmaz...
...Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...
Yorum
-
İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAcaba Vira nasıl bir kareografi yapacak Beşiktaş maçında çok merak ediyorum.Mesela iyi olacak mı yoksa daha ammatör bir şeyler mi?Açıkçası ben yöremizle alakalı şeyler bekliyorum.
tüm tribünü kaplayacak bir şey olacaktır lakin 'dik oyna'dan güzel olacağını sanmıyorum
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebüyük ölçüde büyük bir pankart / bayrak hazırlanacaktır.
tüm tribünü kaplayacak bir şey olacaktır lakin 'dik oyna'dan güzel olacağını sanmıyorum
bence isin sonunda öyle basit bisey cikmaz, insallahEn son selcuk tarafından düzenlendi; 25.03.2017, 02:05."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebüyük ölçüde büyük bir pankart / bayrak hazırlanacaktır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum