Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor'un yeni yuvası Şenol Güneş Spor Kompleksi bordo mavi renkteki ağaçlarla donatıldı.

Yorum

• dostlar bu akyazidaki tepelik alan neresi herkes ordan resim paylaşıyor birde sanki cincon maçı öncesi Olcay Çakır bu tepeden yayın mı yaptı bilgisi olan var mi

O ruh geri gelecek
      bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• ilk kez gd maçında gittim bilmesem bu stadın 40 bin kişilik olduğuna mümkün değil inamam,kutu gibi anlatıldığı kadar büyük değil .Bence böyle olması da güzel olmuş fakat şu maç sonu için bir çözüm şart veya raylı sistem

Yorum

• Trabzonsporumuz - Gs maçının sonrasının her anını kameraya aldım . 9 küsür dakikalık videoyu dileyen izleyebilir. İyi seyirler

Yorum

• İlk olarak samet_karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            https://youtu.be/8mpvWXl2k6g

Trabzonsporumuz - Gs maçının sonrasının her anını kameraya aldım . 9 küsür dakikalık videoyu dileyen izleyebilir. İyi seyirler
            İnternetteki en güzel maç sonu videosu bu olabilir. Eline sağlık Samet...

Resmi hesaplardan paylaştık, izninle
            En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 22.03.2017, 16:09.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İnternetteki en güzel maç sonu videosu bu olabilir. Eline sağlık Samet...

Resmi hesaplardan paylaştık, izninle
              Teşekkür ederim aşağı yukarı her maç sonunu çekmeye çalışıyorum. Beğenmenize çok sevindim.

Yorum

• Trabzonspor altyapı işbirliği için Real Madrid ile anlaşmış...Güzel bir haber...

Yorum

• https://youtu.be/x_qbtoifylk kardemir Karabükspor maç sonu 8 dakikalık

Yorum

• galatasaray macı akyazıdaki ilk macım oldu bence tek problem stadyduma gidiş ve dönüşlerde.

- stadyumun oraya giden dolmuş bulamadık başka bir dolmuşcuya söyledik durumu ben sizi getiririm sizde bişeyler atarsınız dedi adam bası 5 tl verecek stadyuma ulaştık.
                    - donüş işe tam 55 dk sürdü.
                    - stadyum da 5 adet wc ye gittim hepsi arızalı.
                    - macı izledigim bölüm maraton alk K blok herkez ayakta seyrettigi için sol korner direginin orası hiç bir selikde gözükmüyor.

Yorum

• İlk olarak tanjugunduz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      dostlar bu akyazidaki tepelik alan neresi herkes ordan resim paylaşıyor birde sanki cincon maçı öncesi Olcay Çakır bu tepeden yayın mı yaptı bilgisi olan var mi

O ruh geri gelecek
                      Aspor yeni açılan tünelin ordaki binanın çatısından yayın yaptı ama yeşillik dediğiniz yer neresi tam olarak çikartamadım :/

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• İlk olarak Furkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aspor yeni açılan tünelin ordaki binanın çatısından yayın yaptı ama yeşillik dediğiniz yer neresi tam olarak çikartamadım :/

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Bina çatısı değil de çok güzel bi yer yapılmış orda, restorant gibiydi. (Başka bişey de olabilir)

İlk olarak tanjugunduz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        dostlar bu akyazidaki tepelik alan neresi herkes ordan resim paylaşıyor birde sanki cincon maçı öncesi Olcay Çakır bu tepeden yayın mı yaptı bilgisi olan var mi
                        İlk olarak tanjugunduz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Genelde akyazı ya çıkan yolun kenarında ufak oturmaya yerler var stad manzarasının güzel olduğu, oralarda da oturuluyor. (çay falan güzel gidiyor )

Ordan çekmiştim bu fotoğrafı Şu işaretlediğim yerde sizin bahsettiğiniz yeşillik alan olmalı.

Yorum

• Aspor apartman balkonundan çekmişti sanırım burası olmayabilir
                          "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                          Louis D. Brandeis

Yorum

• "Medical Park Arena'da rekor
                            Trabzonspor, Galatasaray ile oynadığı maçta Medical Park Arena'daki seyirci rekorunu kırdı.

Yeni stadında daha önceki 3 karşılaşmada ortalama 22 bin taraftar önünde oynayan Karadeniz ekibinin sahasındaki ilk büyük maçını 33 bin 809 kişi izledi.

41 bin 461 kapasiteli statta görevlilerin haricinde kombine kartlar ve satılan biletlerle 38 binin üzerinde taraftarın geçiş hakkının bulunduğu, karşılaşmayı 33 bin 809 taraftarın izlediği belirtildi."

şu hesapta bir yanlışlık var karşılaşmayı 33 bin 809 taraftardan çok daha fazlası izlediği gün gibi aşikar
                            biri bu hesaba el atmalı
                            sakin olun...

Yorum

• 2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aspor apartman balkonundan çekmişti sanırım burası olmayabilir
                                Yeni bi yer yapıldı orda restoranta benzettim maç çıkışı baktığımda (ışıklandırması öyle gösteriyordu), ordan yayın yaptılar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X