Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bunları nerede bir araya toplayıp stada götürecekler?

maçtan sonra o trafiğin içinden nasıl alıp çıkaracaklar? trafiğin dağılması ne kadar sürer belli değil

tg nin olduğu tribün hır gür çok olacaktır
    Bu korktuklarımız büyük ihtimalle olacaktır, hele de bi de yenilirsek filan hiç düşünemiyorum bile.

Gelmeseler hem biz hem de onlar için daha iyi olurdu. Trabzon şehri henüz o kadar hoşgörülü değil maalesef. Sahaya atlayıp hakem döven genci karakol önünde alkışlarla karşılayan bir taraftar grubumuz var.
    yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• bu statta 3 istanbul takımı çok sıkıntı yaşayacak emniyet yanlış yaptı
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Polis kordonunda girip çıkacakları için sıkıntı olmaz. Ama büyük eziyet yaşayacaklar ki ne takımların ne de taraftarlarının Trabzon'a geliş-gidişleri asla kolay, rahat ve konforlu olmamalı.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bunları nerede bir araya toplayıp stada götürecekler?

maçtan sonra o trafiğin içinden nasıl alıp çıkaracaklar? trafiğin dağılması ne kadar sürer belli değil

tg nin olduğu tribün hır gür çok olacaktır
          Trabzonu cok bilmemekle birlikte ktü civarida toplanirlar diye dusunuyorum cunku hem uni. ortami hem merkeze uzak
          Sahadan cikmalarida en az 12-1 i bulur bence

Yorum

• Trabzonda 3 Istanbul takiminin rengini, atkisini formasini gormek beni uzecek. Gelmeseler iyiydi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Bizim icin asil gundemdeki ve onemli konu sonuc nasil olur ve rakip taraftari ne yaparsa yapsin disimizi sikip herhangi bir kufur ve benzeri soylemde bulunmamak

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Polis kordonunda girip çıkacakları için sıkıntı olmaz. Ama büyük eziyet yaşayacaklar ki ne takımların ne de taraftarlarının Trabzon'a geliş-gidişleri asla kolay, rahat ve konforlu olmamalı.
                Tribünlerde ( benim gördüğüm) hiç bir koruma yok ama rakip tribünü bilmiyorum ezber konuşmak istemem.
                Mesela biz kale arkasayız , ben bile zorlasam maratona geçebilirim. TG nin yanında olacak rakip. Umarım yanılırım ama bizim bjk maçı ( taraftar olarak) tehlikeye girebilir...
                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• beşiktaş maçında kafadan 10 15 bin kişi cezalı olur
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Hangar gibi girişler umarım branda ile kapatılır. Klüp devralınca

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tribünlerde ( benim gördüğüm) hiç bir koruma yok ama rakip tribünü bilmiyorum ezber konuşmak istemem.
                      Mesela biz kale arkasayız , ben bile zorlasam maratona geçebilirim. TG nin yanında olacak rakip. Umarım yanılırım ama bizim bjk maçı ( taraftar olarak) tehlikeye girebilir...
                      Elif abla, stada ilk defa geleceğim için yorum yapamıyorum içeride olabileceklerle ilgili; ama yönetimi, hatta bizzat bu konuda uyardığımızı söyleyebilirim BMN olarak. İstanbul'daki gs maçı öncesi yaptığımız toplantıda, gs stadındaki -deplasman seyircisi için tam bir kabus- deplasman tribününden başkana bizzat bahsettim ve bizim statta da yapılması gereken uygulamaları tek tek aktardım. O gün toplantıda bunlardan bahsedince "Konuyu gayet iyi anladım. Gerekenleri kesinlikle yapacağız." demişti. Şimdi durum nedir bilmiyorum tabi...
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• 2000 gs taraftarininda gelmesine izin verilmis insallah bi sknti cikmaz

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• [MENTION=36328]Yiğit Gayretli[/MENTION] İnşallah dikkate alırlar ki kulak ardı edeceklerini sanmıyorum. Sonuçta onların da güvenliği bize emanet.
                          Başkana güveniyorum bu konuda.

Yorum

• Bilgiler mparenadoluluk twitter sayfasından:

Şu an satılan bilet + kombine = 30.000
                            Toplam satışa açık bilet = 33.200
                            Satışa kapalı bilet = 3.700
                            Deplasman = 2000

Kabaca rakamlar böyle, bu durumda koltuk kapasitesi 39.000 gözüküyor. Kalan 2.000 de locaların olsa tamam oluyor. Hesap doğru mu?

Yalnız satışa kapalı bilet nedir ben anlamadım. Acaba sonradan mı satışa açılacak, olabilir mi böyle bişey?
                            yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bilgiler mparenadoluluk twitter sayfasından:

Şu an satılan bilet + kombine = 30.000
                              Toplam satışa açık bilet = 33.200
                              Satışa kapalı bilet = 3.700
                              Deplasman = 2000

Kabaca rakamlar böyle, bu durumda koltuk kapasitesi 39.000 gözüküyor. Kalan 2.000 de locaların olsa tamam oluyor. Hesap doğru mu?

Yalnız satışa kapalı bilet nedir ben anlamadım. Acaba sonradan mı satışa açılacak, olabilir mi böyle bişey?
                              Daha önce biri de söylemişti, sanırım Trabzonlu Gençler grubunun bulunduğu bloklar başından beri satışa kapalı, 2 bin kadarı onlara ait olsa, geri kalan 1700 koltuk da güvenlik vs. nedenlerle kapatılan ilk 2 sıra koltukları.

Yorum

• Satışa kapalı bilet büyük ihtimal blokların güvenlik için ayrılan ilk iki sıralarıdır diye düşünüyorum. Ayrıca çok saçma bu uygulama 3700 büyük rakam. Ben koltukta oturan (iki sıra hemde) güvenlikçi hiç görmedim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X