Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hangi tribün neresi göreceğimiz bi şekil var mı passo.com dan anlaşılmıyo hiç

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çok haklısınız, ancak bizim insanımıza lafla bir şey anlatılmıyor. Ayaklarınızla koltuklara çıkmayın desek canımıza bile kastedenler çıkabilir.
      Sezon 2010-2011, arkadaşım İstanbul'dan Avni Aker'deki GS maçına gitti. Geldikten sonra anlatıyor; Tribüne girdik, önümde birisi stad dışında satılan kukuletalı şapkadan takmış kafasına, sürekli ayakta, ben ayağa kalkınca bile göremiyorum sahayı. En sonunda önümdeki vatandaşa "Kardeşim, göremiyoruz, ya şu şapkayı çıkar, ya da otur" dedim.
      Vatandaş "20 lira verdim buna, hayatta çıkarmam" diyerek koltuğa oturmuş maç boyu.

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        gs liler gelemiyor mu?
        Trabzon il güvenlik kurulu kararıyla İstanbul takımları bu sezonda gelemeyecekler

Yorum

• renktaslar stadimizin genis sekilde yani alt katlardan resimler ceker buraya paylasabilirmisiniz
          BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Koltuklara basmak yanlış evet ama herkesin oturup çıt çıkmayan bir taraftar topluluğundansa keşke herkes ayağa kalksada gerekirsede koltuklara basıp bağırsalar bizde bir gün maçı taraftar aldırdı diyebilsek keşke

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Güney üst tribünde taraftar grubu varmı
              Yoksa hepsi deniz tarafında mı vira hariç.

Yorum

• İlk olarak furkanaltuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Koltuklara basmak yanlış evet ama herkesin oturup çıt çıkmayan bir taraftar topluluğundansa keşke herkes ayağa kalksada gerekirsede koltuklara basıp bağırsalar bizde bir gün maçı taraftar aldırdı diyebilsek keşke

Yok öyle yağma adam gibi otur izle maçını. Tezahürat yapacaksan da yayla gibi yer var orda koltuğa basana insan demiyorum ben.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kısaca yönetim kombine alın demiş.
                  Aynen öyle olacak, bende başta tepki gösterdim ama sonra dedim ki, 6 maç var, alırım kombine kale arkasından her maç 15 liraya gelir.

Yorum

• Nasıl Gs maçı biletlerine ilgi var mı beyler?
                    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Nasıl Gs maçı biletlerine ilgi var mı beyler?
                      17:00 de satışa çıkmasına rağmen batı üst d e bloklarının çoğu tükenmiş.

Yorum

• İlk olarak furkanaltuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Koltuklara basmak yanlış evet ama herkesin oturup çıt çıkmayan bir taraftar topluluğundansa keşke herkes ayağa kalksada gerekirsede koltuklara basıp bağırsalar bizde bir gün maçı taraftar aldırdı diyebilsek keşke

Insan oturarakta bagirabilme yetenegine sahip. isteyen ayakta bagirir isteyen oturarak bagirir ona karisamam ama kimsenin benim acimi kapatmasini veya kulubumum koltuguna zarar vermesini kabul edemem. enerji atacak olanlara sozum lutfen ziplarken beton ustunu tercih ediniz. hem esnemez. Allah muhafaza koltuk kirilir duser biyerinizi kirarsiniz buna kalbimiz dayanmaz. son bir sey kimseyi de uyarmak zorunda degilim. ben guvenligi uyaririm gorevini yapmiyorsun diye. eger koltuk ustunde ziplayanlari uyarmak gorevi ise...

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Beyler Galatasaray maçına bilet alacağım, kimsenin koltukları üzerine basmadığı ve tataftar gruplarının olmadığı bir tribün lazım.
                          Maddi durumun yerindeyse kardesim hic dusunme vipten al biletini.

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Nasıl Gs maçı biletlerine ilgi var mı beyler?
                            Vip hariç %55-60 civarı tükenmiş ilk gün için çok iyi rakam.

Bu arada ne zaman döneceksin,özlemedin mi buraları.
                            sakin olun...

Yorum

• Yeni gorevimiz koltuk ustune cikanlari uyarma mi? Iyi guldum buna. Arkadaslar ben sunu savunuyorum. Alirsin esini veya kiz arkadasini veya anneni abini vs yanina gidersin oturur 2 saat guzel zaman gecirirsin. Destekliyecegin zaman da katilirsin. Bugune kadar bi macta bagirdigimi hatirlamiyorum. Bu demek degil ki bagiran benden daha iyi taraftar veya koltuga basma yetkisine sahip. Insallah hayirlisi olur ve kazanan oluruz. Maca gideceklere simdiden iyi eglenceler. Etrafi umursamayin guzel zaman gecirin.

Yorum

• Bu hafta maci alirsak, gs macina biletlere karaboysaya duser. Bizim insanimiz iyi olan herseye parasini verir. Sen takimi adam et, istersen 100 tl fiyat cek, bu insanlar verir.
                                u will need justice at the end..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X