Evet beyler stad dolmalı ama nasıl?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Ceza alanlar kombinelerini transfer edebiliyor mu
Gerekirse bir lira bedava olmalı Alanya maçında o stad dolmalıhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCeza alanlar kombinelerini transfer edebiliyor mu
Gerekirse bir lira bedava olmalı Alanya maçında o stad dolmalı
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa Belediyesi'nin eski stadını ve çevresini değerlendirme fikri çok hoşuma gitti.
http://www.bursasporum.com/ataturk-s...i-oldu-n19966////// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegüzel bi düşünce gerçekten ,bizim stadın da marathon tarafı belkide yıkılmadan ,açık hava tiyatrosu gibi bir proje yapılabilir bence.
Yorum
-
İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon belediyesi mi yapacak bunu?
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon belediyesini beğenmiyorum ancak Bursa belediyesinin de onlardan aşağı kalır yani yok
Bizim belediye kaldırım yapabilse başarı sayacağım.
Yorum
-
İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi kötü bir stad yaptı, bak proje de geliştiriyor.
Bizim belediye kaldırım yapabilse başarı sayacağım.
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHala bir timsahın kafasını takamadılar
Yorum
-
Ben dogu tribun L bloktan bilet aldim ceza yemeyen viloktan fakat j bilokta oturdum o tezahuratida yaptim bidahaki maca gidecem. Bunun tam terside var adam hic oyle tezahurat bisey yapmamis sadece farkli yerde oturdugu icin ceza yiyor yani pasolig denilen illet hic biseye yaramiyor bunu cikaran beyer olsun hemi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum