Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kombine satışları tekrar açılmış. Ahmet Çubukçu resmi ağızdan Yunus Emre Sel'e bilgiyi vermiş. Büyük ihtimal sitede de yayınlanır.
    Bu büyük fırsat.
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzon'da yaşamak vardı. Şehir dışından gelmek zor oluyor.
      erzurumdan trabzona mi zor oluyor ? 4 saat usta ayip bee
      u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Beyler Galatasaray maçına bilet alacağım, kimsenin koltukları üzerine basmadığı ve tataftar gruplarının olmadığı bir tribün lazım.
        Güney Kale Arkası K blok BMN tribünü
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          erzurumdan trabzona mi zor oluyor ? 4 saat usta ayip bee
          benim demek istediğim trabzon da yaşayıp 90 liraya kombine alıp her maça gitmek daha iyi olurdu. Yoksa gs maçı kaçmaz , geleceğiz.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

Beyler Galatasaray maçına bilet alacağım, kimsenin koltukları üzerine basmadığı ve tataftar gruplarının olmadığı bir tribün lazım.
            Koltukların üzerine basanları uyaracak,ikaz edecek, Trabzonspor u koruyacak,savunacak aklı başında seyirciler tüm tribünlerde lazım,bu özellikte seyirci profili yaratmak dileği ile.

Yorum

Vip Tribün......

Sadece orada basılmıyor sanırım....
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Koltukların üzerine basanları uyaracak,ikaz edecek, Trabzonspor u koruyacak,savunacak aklı başında seyirciler tüm tribünlerde lazım,bu özellikte seyirci profili yaratmak dileği ile.
                Çok haklısınız, ancak bizim insanımıza lafla bir şey anlatılmıyor. Ayaklarınızla koltuklara çıkmayın desek canımıza bile kastedenler çıkabilir.

Yorum

• Biletler satışa çıkmış deniyor ama passo.com.tr de göremiyorum ben?

Yorum

• yani bir maçta tribünleri tıka basa doldururuz diyordum gs maçında,inşallah yönetim biletlere zam yapmak gibi bir hataya düşmez diyordum, sağolsunlar yanıltmadılar beni...ya şu maçlarda alacağın 3-5 kuruş hasılat için tribünün boş kalma riskine girmemek lazım...trabzonda 80 tlye o maraton dolmaz...ne gerek var şuna... önemli olan stadın dolması değil mi böyle maçlarda?kaldı ki 40 tl ye 40 bin kişi gelecekse,80tlye 20 bin kişi gelir hasılat aynı hasılat yuvarlak hesapla...böyle zamanlarda o vizyon devreye girecek işte...hele ki akhisar maçında bi puan kaybında o stada bu fiyatlarla zor adam çekersiniz...bu arada benim kombinem var,ben trabzon standartlarında değerlendiriyorum bu fiyatları...

Yorum

Çok haklısınız, ancak bizim insanımıza lafla bir şey anlatılmıyor. Ayaklarınızla koltuklara çıkmayın desek canımıza bile kastedenler çıkabilir.
                      Geçen maç önümde koltuga cikanlari asagi indirdim illa kaba kuvvetle yapilmasi gerekmiyor bazen iyi bir dillede yapilabilir. Kaliteli insanlarin biraz daha cesaretli olması lazım yoksa çöplükte yaşamaya devam ederiz.
                      Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• 40-80 Degil de 30-60 olsa ne olurdu sanki.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Biletler satışa çıkmış deniyor ama passo.com.tr de göremiyorum ben?
                          şuan gözüküyor

Yorum

• İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yani bir maçta tribünleri tıka basa doldururuz diyordum gs maçında,inşallah yönetim biletlere zam yapmak gibi bir hataya düşmez diyordum, sağolsunlar yanıltmadılar beni...ya şu maçlarda alacağın 3-5 kuruş hasılat için tribünün boş kalma riskine girmemek lazım...trabzonda 80 tlye o maraton dolmaz...ne gerek var şuna... önemli olan stadın dolması değil mi böyle maçlarda?kaldı ki 40 tl ye 40 bin kişi gelecekse,80tlye 20 bin kişi gelir hasılat aynı hasılat yuvarlak hesapla...böyle zamanlarda o vizyon devreye girecek işte...hele ki akhisar maçında bi puan kaybında o stada bu fiyatlarla zor adam çekersiniz...bu arada benim kombinem var,ben trabzon standartlarında değerlendiriyorum bu fiyatları...
                            bu gidişle dolacak enterasan bir talep var

Akhisar maçında galibiyet gelirse full bir stad bizi bekliyor
                            sakin olun...

Yorum

• Kısaca yönetim kombine alın demiş.
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• gs liler gelemiyor mu?
                                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                                Eze eze 2021-2022.
                                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X