Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aklıma gelmişken. Forumun bir kesime özür borcu var.bunca zamandır forum ahalisi olarak çekirdekçi tayfa dışlandı hor görüldü,amansız eleştirilerin hedefi oldu.sözümona onlar ki; stat ambiyansına tek katkıları topluca yapıla çıııt sesiydi, onlar ki; tribündeki varklıklarını yerde biriken çekirdek kabuklarından anladığımız; onlar ki..... amma velakin çekirdekçi tayfa en azından koltuklarda zıplayan varlıklar gibi stata zarar vermemişlerdi. Kendi halinde çekirdek çitleyen insanlara meğer nede çok haksızlık edilmiş.

serdar sağlam
    En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 06.03.2017, 13:33.

Yorum

• Şehir Hastanesi konusunda şöyle bir şey var:
      İnsanlar zannediyor ki, şehir hastanesi (ki bence şehir değil bölge hastanesi) ilave bir hastane olacak yapılacak.

Hayır.

Tüm ihtisas ve muhtemelen normal hastaneler de bu komplekslere taşınıyor. Yani Ahi Evren Göğüs Hastalıkları, Yavuz Selim Kemik Hastalıkları ve muhtemelen merkezdeki devlet hastaneleri bu komplekse taşınacak. Şimdi bu durumu o civardaki esnafa, ev sahiplerine anlatırsanız onlar bu duruma pek hoş bakmayacaktır.

Trabzonsporu ilgilendiren kısmı ise Şehir Hastanelerinin etrafındaki tesislerin de hastaneyi işleten firma tarafından işletilmesi. Orda diyelim ki bir avm yapıldı hasta projesi ile. Bilin bakalım geliri kime gidecek? Bence elimizi çabuk tutup stadı ve diğer tesisleri de bir an önce kiralayalım

Bence şehir hastaneleri gereklidir. Ama model ve Trabzon için yer daha uygun olabilirdi.

Yorum

• Karabük maçıyla akyazının açılışını yaptım çok şükür, gitmeyen arkadaşlar için şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki mükemmel bi stada sahibiz en kısa zamanda herkes gidip görmeli o atmosferi yaşamalı. tt arena kadıkoy vodafone arena hepsinde maç izlemiş biri olarak hiçbirinden bi eksiği olduğunu düşünmüyorum.

Yorum

• oyuncular stada girmeden, koridor daki resimleri yeni boyamislar. Macta dikkat ettim
          ama resim cekemedim. Fena durmadi sanki. El boyasi ile boyanmis yeni formali futbolular vardi gördügüm kadar. Merak ettim. Nerden bulabilirim o görüntüyü?

Yorum

• Taraftar grupları daha tezahürat yapmayı bilmiyor. Koltukları basılmayacağını anlamalarını beklemekte saflık olur. Taraftar grupları rakip Trabzon kalesine tehlikeli biçimde bile gelirken hala pınar başı burma burma diye bağıran boş adam sürüleri.

Çekirdek yiyenler asıl yapılması gerekeni yapıyor. Islıklıyor ve faul yapıldığında tepkisini gösteriyor.
            ama çakma taraftar grupları bizim adama faul yapıldığından pınar başı burma burma diye bağırıyorlar. pınar başı burma burma deyince artık lise takımlarının bile etkilenmediğini anlayamadılar

Taraftar grupları boş boş bağırmasın. Islıklasınlar yeter.

Hay ben sizin pınar başı burma burmanıza !

Yorum

• İlk olarak Ömer Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Karabük maçıyla akyazının açılışını yaptım çok şükür, gitmeyen arkadaşlar için şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki mükemmel bi stada sahibiz en kısa zamanda herkes gidip görmeli o atmosferi yaşamalı. tt arena kadıkoy vodafone arena hepsinde maç izlemiş biri olarak hiçbirinden bi eksiği olduğunu düşünmüyorum.
              Statın iç kısımları nasıl.kafe restoranlar iç mimari durum?

serdar sağlam

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Statın iç kısımları nasıl.kafe restoranlar iç mimari durum?

serdar sağlam
                stadın eksikleri var lakin giderilemeyecek bi sıkıntı yok,mesela tribünlerin ön sırasına koltuk takılmamış birde büfe sıkıntısı var sayısı arttırılmalı yetersiz kalıyor ekmek arası aldım içeçek bişey yoktu. tribün saha mesafesi de gayet iyi bence resimlere baktığımda çok uzak oldugunu düşünüyodum , buarada maçı maraton altta izledim umarım seneye vira da kalearkasına gider benim için sıkıntı değilde maratonun genelde yaş ortalaması fazla olduğundan sırıtıyor orda.

Yorum

• Belediye ulaşım konusunda ekstra herhangi bir proje ortaya koyma tenezzülünü gosterebildi mi?
                  Hastane de yapıldığında artık havadan taşırlar acil hastaları oraya
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• 6s maçı biletleri yarın 11 de satışa çıkıyor. Doğu tribünü 80 Tl kale arkası 40 tl. Biraz yüksek geldi bana.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Trabzon'da yaşamak vardı. Şehir dışından gelmek zor oluyor.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        6s maçı biletleri yarın 11 de satışa çıkıyor. Doğu tribünü 80 Tl kale arkası 40 tl. Biraz yüksek geldi bana.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bana bayağı yüksek geldi, passoligi yenileyip maça gidecektim vazgeçtim

Yorum

• Medical Park Arena | Stat Kapasitesi 41.461

Özelden 2 ögrenci mesaj atsin bana.
                          En son Colakoglu tarafından düzenlendi; 07.03.2017, 02:15.
                          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Galatasaray macina bilet almak istiyorum almanyadan gelecem insallah. Sehir zevki icin bati alt kenarmi yoksa Dogu tribün alt orta kismindan bilet almam daha güzel olur ?

Giden varsa ve yardimci olabilirse sevinirim, fotograf da yardimci olur tabi o bölümden cekilmis varsa.

Yorum

• İlk olarak KemaL_Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Galatasaray macina bilet almak istiyorum almanyadan gelecem insallah. Sehir zevki icin bati alt kenarmi yoksa Dogu tribün alt orta kismindan bilet almam daha güzel olur ?

Giden varsa ve yardimci olabilirse sevinirim, fotograf da yardimci olur tabi o bölümden cekilmis varsa.
                              doğu maraton
                              batı ise kapalı diyebiliriz
                              doğu ortada taraftar grubu var bilginize
                              http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• Beyler Galatasaray maçına bilet alacağım, kimsenin koltukları üzerine basmadığı ve tataftar gruplarının olmadığı bir tribün lazım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X