Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• doğu alt I blokta ayakta izledik ilk yarıyı vira grubundan dolayı, arada oturma konusunda tartışanlar oldu tabi
    maç bitiminde stat önünde minibüsler vardı meydan meydan diye bağırdı bindim, doldurdu ayakta falan neyse nekadar dedim meydan, 5 Tl dedi. yok 100 Tl dedim aç kapıyı. Peşimden 10 kişi falan daha indi. yolun karşısında geçtim akçaabat minibüsüyle moloza kadar 1.5 Tlye gittim. O fırsatçı soygunculara 2-3 Tl fazla kazandıracağıma biraz daha yürürüm daha iyi.

Ayrıca daha hızlı gitmişimdir meydana. bundan sonra ya karşıdan akçaabat minibüsüne binerim ya da beşirliye kadar yürürüm
    En son olcay_61 tarafından düzenlendi; 04.03.2017, 21:24.

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzon'un en az yarısı böyle kimse kızmasın
      Maalesef doğru. Ve daha kötüsü bu tarz düşüncedeki insanlar fazlasıyla değer görüyor çevresi tarafından..
      www.x.com/zykmda

Yorum

• Hadi eski stadyumlarda millet popom kirlenir diye koltuklara oturmuyordu. Yepyeni stadyumda bu hareketi yapmanın anlamı nedir?

Emeğe, mülke hiç saygı yok.

Yorum

• Kulüp alacak önlemi maç öncesinde arasında maça girerken turnikelerde vs. uyaracak para cezası kesecem diyecek maça almıyorum diyecek 1 uyarı 2.sinde ceza bitti gitti onlar basıyor koltuğa bizim sinirimiz bozuluyor.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yetiştirilme tarzıyla alakalı bir durum.
            Oha ya .. Lan ne eğitimsiz cahil milletiz. Ulan hadi eski stadlar oluyor kirli diye basılıyor falan bundan ne istiyorsun oturmuyosan basma ayakta dur. Yok yani öndeki kişiler zaten çıkmasa kimsenin çıkmasına gerek kalmayacak gayet net zemine basıldığında görünür.ulan yeni stad lan insanın içi gider senin malın devletin malı..

Yok ya anons yapican maç esnasında etiket yapiştrcan yada basan fenerli olsun diye..ulan sırf inat olsun diye gidip yapılmayacak şeyleri yapıyorlar civi koysan inadina söker civileri basarlar.

Yorum

• şu başlığa 3 bin küsür sayfa mesaj yazılmış, yıllarca beklemiş insanlar, geldiğimiz noktaya bak, iner misin çıkar mısın? koltuklarında tepiniyor saygısız, izansızlar... gözlerim kararıyor sinirden.

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hadi eski stadyumlarda millet popom kirlenir diye koltuklara oturmuyordu. Yepyeni stadyumda bu hareketi yapmanın anlamı nedir? Emeğe, mülke hiç saygı yok.

Hadi onu da geçiyorum. Orada geniş bir beton alan var.
                Orada ayakta durmak varken saksağan kuşu gibi koltukların tepesine çıkmaktaki mantık nedir anlamıyorum. Maalesef böyle tuhaf insanlar var. Trafikte sollama yüzünden adam öldüren tipler var.
                Maalesef bu tiplerle aynı havayı soluyoruz.

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  zavallılık durumumuz nerede ortaya çıkıyor? (ekseriyette böyle ne yazık ki)
                  normalde geometrik olarak merdiven sisteminde ayağa kalktığında ki çözüm arkadakininde ayağa kalkması vs

manyağın biri koltuğun ucuna basınca koyun gibi herkes peşi sıra aynı şeyi yapmaya başlıyor

koltuğun ucu mesela ne oturmaya ne ayakta durmaya elverişli vs

boyu 2m falan adamın durumu istisna

neden çünki göremiyor

halbuki bunu gören direk uyarsa

1 kişi yanlış yapınca 10 kişi ona uyuyor

1 kişi doğru yapınca ancak 3 kişi ona uyuyor

ve bunun içi kavga ediyor

kara cehalet her yanı en derine kadar sarmış

Bu yazdıklarınızı okuyunca National Geographic belgeselleri aklıma geldi.
                  ''İnsanları hayvanlardan ayıran en temel şey nedir?'' diye sormak geliyor içimden...

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hadi onu da geçiyorum. Orada geniş bir beton alan var.
                    Orada ayakta durmak varken saksağan kuşu gibi koltukların tepesine çıkmaktaki mantık nedir anlamıyorum. Maalesef böyle tuhaf insanlar var. Trafikte sollama yüzünden adam öldüren tipler var.
                    Maalesef bu tiplerle aynı havayı soluyoruz.
                    Ne bekliyorsunki..Millet olarak kafayı yemişiz...Müslümanlığımızla övündüğümüz bir ülkede ahlak ve saygının bu denli düşük olması sorgulanmalı araştırılmalı...

Yorum

• Oto-kontrol yok madem basacaksın denetimi cezayı.
                      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        doğu alt I blokta ayakta izledik ilk yarıyı vira grubundan dolayı, arada oturma konusunda tartışanlar oldu tabi
                        maç bitiminde stat önünde minibüsler vardı meydan meydan diye bağırdı bindim, doldurdu ayakta falan neyse nekadar dedim meydan, 5 Tl dedi. yok 100 Tl dedim aç kapıyı. Peşimden 10 kişi falan daha indi. yolun karşısında geçtim akçaabat minibüsüyle moloza kadar 1.5 Tlye gittim. O fırsatçı soygunculara 2-3 Tl fazla kazandıracağıma biraz daha yürürüm daha iyi.

Ayrıca daha hızlı gitmişimdir meydana. bundan sonra ya karşıdan akçaabat minibüsüne binerim ya da beşirliye kadar yürürüm
                        Beşikdüzü 5.5 tl be

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bir de taraftar grupcuklarımız afişlerini assın diye demir panolar yerleştirdik ohh

hele güney kale arkası tam facia. tribünün ortasına yerleştirmişler nerdeyse
                          Ben buna acayip sinir oluyorum izlerken Affetmezler pankartı var önünde de 1-2 sıra koltuk var.Asmayı versinler pankart çok mu önemli nedir yani.Gs maçında stad full olacağından o sıralar ne olacak merak ediyorum.Yine boş mu bırakacaklar?Göreceğiz.
                          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Bu basanları uyarsan güzel bir dayak yersin, o yüzden bunu kulüp önlemeli. Kimse kimseyi hizaya sokmak zorunda değil. Topluluk içinde yaşamanın kuralları var sonuçta.
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Bu hastane burada yapılacak sanırım bunun kararı verildi bari Trabzonu simgeleyen bir şey olsun binalarla Trabzon yazılabilir Trabzonsporun bir logosu yeşil alanda çiçeklerle yapılabilir
                              madem bakan statla yarışacak diyor buna benzer bir şey olsun
                              Ekli dosyalar
                              @ okşoholu

Yorum

• [MENTION=47256]Kadir61x[/MENTION]
                                Bir sorum olacak.

Almanyada yasiyorum, passolig basvurusunu yapdim.
                                Kartim TS ön ödemeli cüzdan karti, yani anladigim kadariyla bu kartin üstüne yükledigim para ile mac bileti alabilirim.

Sorum su: Benim normal mastercard kredi kartim var. Euro ile passolig kartina bakiye yüklemesi oluyor mu almanyadan?

Baska bi soru: Bileti benim simdiki kredi kartim ile ödeyemiyormuyum?

Basvuruyu bugün yapdim, yani henüz elimde passolig karti yok.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X